Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2012

«Χέρι – Χέρι» τοκογλύφοι και εγκληματίες με Καρατζαφέρη…!! Αμηχανία στο ΛΑ.Ο.Σ. από τη σύλληψη Καραμπέρη!!

Υποψήφιος του Λά.Ο.Σ. στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ο εγκέφαλος της επαχθούς συμμορίας των τοκογλύφων, που εξαρθρώθηκε στην Θεσσαλονίκη. Έτσι εξηγείται και ο πολιτικός έρωτας του Καρατζαφέρη και των βουλευτών του προς τους τοκογλύφους του ΔΝΤ και του Μνημονίου.
Οι άνθρωποι αν μη τι άλλο είναι συνεπείς… http://taxalia.blogspot.com/ Πίσω από την δράση της συμμορίας κρύβονται εγκληματικές ενέργειες και αυτοκτονίες επιχειρηματιών. Στην μία φωτογραφία βλέπετε τον Καρατζαφέρη σε γεύμα (εργασίας;) με τρεις από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα των τοκογλύφων, ενώ στην άλλη είναι ο Βελόπουλος που θα μας σώσει από την χρεοκοπία(εάν παραγγείλουμε το πακέτο του…) με τον εγκέφαλο της συμμορίας.

Διαβάστε τι έγραψε το σάιτ taxalia της Θεσσαλονίκης:


“Εγκέφαλος της μαφίας της Θεσσαλονίκης, 47 μέλη της οποίας συνελήφθησαν σήμερα θεωρείται ο Μάρκος Κ., σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δημοσιογραφικές πληροφορίες . Γνωστός από την υπόθεση Κουκοβίνου – Βατοπεδίου, (θυμάστε το περίφημο βίντεο, και την ιστορική ατάκα περί “μουσαντένιας” μήνυσης) ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, στον συνδυασμό Βελόπουλου.

Μόνο στο taxalia

Σοκ προκαλούν τα ονόματα των συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε τα περισσότερα από αυτά και …για να χαλαρώσουμε λίγο, σας αποκαλύπτουμε ότι πολλοί απ΄αυτούς έχουν ένα κοινό: Στην φωτογραφία του taxalia εικονίζεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ να συντρώγει με κάποιους, οι 3 στους 4 είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες. Πρόκειται για τον Μ.Κ. τον Δ.Λ. και τον Ι.Π. που ήταν στο γεύμα εκείνη τη μέρα και άκουγαν με ενθουσιασμό τον κ. Καρατζαφέρη.”

xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών