Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2012

Θέλουμε τον Καρατζαφέρη Πρωθυπουργό γιατί ξέρει να μιλάει την γλώσσα των "τοκογλύφων"...

Καρατζαφέρης Καραμπέρης πάρτυ
Στην Ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΛA.O.Σ. με αφορμή την εμπλοκή του υποψήφιου του αντιπεριφερειάρχη Μ. Καραμπέρη στο κύκλωμα τοκογλύφων και εκβιαστών, αναφέρεται ότι δεν ήταν  γνωστό στο κόμμα το παρελθόν του κ.Καραμπέρη και οι παράνομες δραστηριότητές του.
 Στην ανακοίνωση προστίθεται ο ότι ο κ.Καραμπέρης “δεν αποτελεί στέλεχός μας, ή μέλος μας. Εντάχθηκε σαν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές, με καθαρό τότε ποινικό μητρώο – το οποίο ζητήθηκε από όλους όσοι συμμετείχαν – και σε εκείνη τη φάση δεν υπήρξε καμιά συνοδευτική μομφή στο πρόσωπο του. Κατά συνέπεια, δεν υπήρξε ούτε προϊστορία, ούτε μετέπειτα συνέχεια πολιτικής συνάφειας, ένταξης και λειτουργίας σε όργανα ή σε ρόλους σε ό, τι αφορά στο Λαϊκό Ορθόδοξο
 Την ίδια στιγμή στον “Τύπο της Κυριακής” δημοσιεύεται.....
επιστολή του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. και πρώην αναπληρωτής γραμματέας της, στην οποία κατηγορεί τον Γ. Καρατζαφέρη ότι ήταν αυτός που επέλεξε τον χαρακτηριζόμενο ως εγκέφαλο του κυκλώματος εκβιαστών, Μάρκο Καραμπέρη, ως υποψήφιο του κόμματος για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές.
Ειδικότερα, απευθυνόμενος προσωπικά στον πρόεδρο του κόμματος, ο κ. Αποστόλου τονίζει για το θέμα του κυκλώματος στη συμπρωτεύουσα: «Σου επισημαίνω ότι παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις από την εξάρθρωση στη Θεσσαλονίκη της εγκληματικής οργάνωσης τοκογλυφίας, καθότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος αυτής, Μάρκος Καραμπέρης, ήταν προσωπική σου επιλογή για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη στην Κ. Μακεδονία στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές και θα αναμένω την επίσημη τοποθέτησή σου».

Σήμερα εξαπέλυσε επίθεση ενα...στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. Η απάντηση του ΛΑ.Ο.Σ. στις κατηγορίες του κ.Αποστόλου βρίσκεται στο παρακάτω κείμενο που διακινείται με e-mail:

"Έχει «γκαζώσει» σαν κτυπημένη λεμονάδα και αφρίζει ο Αποστόλου το διαγραμμένο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. σε σημείο που σε λίγο θα τον ζηλεύει και ο γνωστός…Χίος! Και άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για… Συγγρού… Ο Αποστόλου που κάηκε ανεπανόρθωτα - όπως είναι γνωστό σε όσους ξέρουν την καλά κρυμμένη αλήθεια και είναι ψαγμένοι - από το βραχυκύκλωμά του με τις επαφές του με την αμαρτωλή MIZENS.. και έτσι δεν είδε πότε τη θέση που ήλπιζε τώρα από νούμερο ένα υπερασπιστής έχει γίνει νούμερο ένα υβριστής … Φόρτωσε από τις συνέπειες των κακών συναναστροφών, πήρε νούμερο αναμονής στο πεζοδρόμιο και στην ουρά των γραφικών στη λεωφόρο της αμαρτίας και της προδοσίας και μόλις «ψωνίστηκε» άρχισε ξαφνικά τα τρελά και παλαβά στα παράθυρα… Ως «απόστολος» που λέει και το επίθετο, θα πρέπει να ξέρει ένα γενικό κανόνα… τον Ιούδα δεν αγάπησε κανείς! Μόνο τον πλήρωσαν…και εκεί που έμπλεξες δάνεια πλέον δεν παίρνουν..."
Και η νέα Απάντηση Αποστόλου:
Βγήκαν, επιτέλους από τα λαγούμια τους οι αυλοκόλακες και τα παπαγαλάκια του εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντος αρχηγού τους Γ.Καρατζαφέρη και διαδίδουν του κόσμου τις ανοησίες και άλλες φαιδρότητες.
Καλώ τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρη, να αφήσει κατά μέρος τις συκοφαντίες και τους φθηνούς τακτικισμούς, στους οποίους διαχρονικά επιδίδεται και να εγκύψει με όση σοβαρότητα του έχει πια απομείνει, στην συγκλονιστική υπόθεση τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης, στην οποία φέρονται αναμεμιγμένοι πολιτικοί του και άλλοι φίλοι, ήδη προφυλακισμένοι.
Τον καλώ, επίσης, να δώσει ξεκάθαρες εξηγήσεις (χωρίς ναι μεν αλλά) στην λαϊκή βάση του κόμματός μας και στον Ελληνικό λαό που αγωνιά για την καθημερινή του επιβίωση, διότι κάποιοι υπέγραφαν τα επαίσχυντα μνημόνια για να τον εξαθλιώσουν και να διαχειριστούν την καταστροφή της πατρίδος μας.
Αυτά προς το παρόν.
Εάν χρειασθεί θα επανέλθω!  
  Σχόλιο: Είναι γνωστό πλέον οτι το μνημόνιο έγινε για να εξυπηρετήσει τους διεθνείς τοκογλύφους...και αναρωτιόμαστε υπάρχει πιο κατάλληλος για πρωθυπουργός απο τον Καρατζαφέρη μιας και διαθέτει πείρα...και ξέρει να μιλάει στην γλώσσα τους..  
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών