Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2012

Soros: Ο χρηματοδότης του πολυπολιτισμού και του εκφυλισμού της ανθρωπότητας

Ο George Soros έχει διαθέσει πέντε δισ. δολ. ιδρύοντας και ενισχύοντας οργανώσεις, αρκεί οι σκοποί τους να ταυτίζονται με τους δικούς του. Σε επτά χρόνια δαπάνησε 48 εκατ. $ μόνο σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους, μέσω του Open Society Institute και του Open Media Research Institute.
Άλλη μεγάλη πηγή χρηματοδότησης για παρέμβαση στη Ρωσία, περιλαμβανομένης της ροής που διοχετεύεται μέσω των National Democratic Institute (NDI) και International Republican Institute (IRI) είναι το United States Agency for International Development (USAID).
Επισήμως, η USAID δαπάνησε 2,6 δισ. δολ. για προγράμματα στην Ρωσία από το 1992. Στις 15 Δεκεμβρίου, ο.....
βοηθός υπουργός Εξωτερικών Philip Gordon, ανακοίνωσε: «η κυβέρνηση Ομπάμα θα ζητήσει την έγκριση του Κογκρέσου για να αυξηθεί η χρηματοδότηση, που θα συνοδευτεί με την δημιουργία ενός νέου ταμείου που θα υποστηρίζει μη κυβερνητικές οργανώσεις στην Ρωσία, οι οποίες έχουν δεσμευτεί για μια πιο πλουραλιστική και ανοικτή κοινωνία».
Η προσπάθεια για αποσταθεροποίηση της χώρας, σύμφωνα με το Project Democracy κλιμακώνεται και με τον διορισμό του νέου πρέσβη Michael McFaul στη Ρωσία, ο οποίος στο τέλος της σοβιετικής περιόδου εκπροσωπούσε το National Democratic Institute στην ΕΣΣΔ. Την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ το 1989 κάποιοι την ετοίμαζαν και την περίμεναν από καιρό.
Η επιθυμία τους για παράλληλη κατάρρευση της Κίνας δεν ευοδώθηκε. 22 χρόνια μετά ευελπιστούν ότι οι διαδηλώσεις, μπορεί να εξελιχθούν σε ρωσικό χειμώνα και ματαιοδοξούν ότι θα κερδίσουν την Μάχη του Πάγου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών