Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2012

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 12-2-2012...Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ήταν εκεί…

Μιλώντας για το Έθνος το Ελληνικό μιλάμε για κάτι μεγαλειώδες, ισορροπημένο, άρτιο και φιλοσοφημένο. Το Έθνος μας δια μέσω των αιώνων έχει κληθεί άπειρες φορές να δώσει τη μάχη του, που δεν ήταν απλά μάχη επιβίωσης δικής του αλλά μάχη για την επιβίωση της Ευρώπης..
 
ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ , ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, ΓΡΑΝΙΚΟΣ, ΙΣΣΟΣ, ΚΛΕΙΔΙ, ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ, ΒΑΛΤΕΤΣΙ, ΑΛΑΜΑΝΑ, ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ, ΔΟΙΡΑΝΗ, ΠΙΝΔΟΣ, ΡΟΥΠΕΛ είναι κομμάτια από ένα τεράστιο παζλ περγαμηνών Νικών και φόρου αίματος της Ιερής Γης των Ελλήνων προς τον παγκόσμιο πολιτισμό.
 
Τώρα λοιπόν, 70 και πλέον χρόνια μετά.... την επέλαση των δυνάμεων του άξονα στην Ελλάδα και την τελική ΣΥΝΤΡΙΒΗ τους, οι Γερμανοί επανήλθαν με τον ίδιο σκοπό αλλά με νέα, πιο δόλια και επικίνδυνα μέσα. Δεν ήρθαν με μεραρχίες, στούκας και πάντζερ αλλά με ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΚΑΙ ΕΥΡΩ. Πολλά ευρώ («δήθεν» χρέος) που μας καλούν να πληρώσουμε από δάνεια και οφειλές που κανείς ποτέ απ’ το λαό «δεν ωφελήθηκε». Παρά μόνον «ολίγοι εκλεκτοί». «Δανει(α)κού χρήματος που ο Έλληνας ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
Παρ’ όλο που παρέλαβαν μηδενικό χρέος από την «κακή χούντα των Συνταγματαρχών»
φρόντισε η (δήθεν προοδευτική) «γενιά του Πολυτεχνείου» (και οι «συν αυτώ ομοτράπεζοί της») - προκειμένου να εξασφαλίσουν την δική τους ντόλτσε βίτα – να χρεώσει την Ελλάδα…φορτώνοντας αυτόν τον Γολγοθά στην πλάτη αυτών ακριβώς που δεν έφταιξαν γι’ αυτό το έγκλημα (ούτε κι επωφελήθηκαν βεβαίως)…του Ελληνικού Λαού και κυρίως της φτωχολογιάς…. Που καλούνται σήμερα να τον ανέβουν μέσα από ανεργία, πείνα κι εξαθλίωση….

Έρχεται λοιπόν η κυρία Μέρκελ και ο κύριος Σόϊμπλε, όχι μόνον να εφαρμόσουν το οικονομικό σύστημα (Αποικιακής/κατακτητικής επιβολής) του ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ στο ακέραιο, αλλά να προσπαθήσουν να τελειώσουν ότι αυτός ξεκίνησε. Την μετατροπή του Ελληνικού Έθνους σε Ελληνική Πολιτεία – όπως ο ίδιος την ονόμασε μετά την παραχώρηση (υπό μορφήν δώρου) κομματιών της σε Αλβανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους.
Τώρα μας ζητούν τα νησιά, τα πετρέλαια, τον πλούτο του Ελληνικού Λαού σαν να είναι κτήμα τους. Και η κυβέρνηση του τροϊκανού υπαλλήλου Παπαδήμ(ι)ου και της τρόϊκας της σκλαβιάς να χειροκροτεί και υπερψηφίζει την δανειακή (δουλική) σύμβαση στην Βουλή μην ακούγοντας τη φωνή του Λαού.

''ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΓΗ'' έλεγε ο Αισχύλος, αλλά οι επαίσχυντοι δεν άκουσαν, δεν είδαν….

Μετέτρεψαν τμήμα των Δυνάμεων Ασφαλείας σε «Πραιτωριανούς» και ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΔΙΕΤΑΞΕ.
ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΣΥΛΛΥΠΤΕΣ, ΒΟΜΒΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ, ΓΚΛΟΠ…. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα «αγνώστων» - όπως πάντα – ατόμων εμφανίστηκε στο Μ. Βρετανία και επί 10 λεπτά πετούσε στα ΜΑΤ ότι είχε…και βεβαίως «ανενόχλητη» διέφυγε ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ. Οι Πραιτωριανοί του καθεστώτος υπό την κάλυψη των ξενοκίνητων και εγχώριων κουκουλοφόρων διέλυσαν την συγκέντρωση αφήνοντας φυσικά να καεί μεγάλο μέρος της πόλης.
Μέσα λοιπόν στο 1.000.000 και πλέον κόσμου που ήταν εκεί βρισκόταν και ο Ανθός του Έθνους μας, οι Έλληνες Εθνικιστές, αποφασισμένοι να σταθούν μαχητικά, αλληλέγγυα και κυρίως ακομμάτιστα στο πλευρό του κάθε Έλληνα που πλήττεται από αυτή την ΛΑΙΛΑΠΑ.
Με συνθήματα όπως ''ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ'' προκαλούσαν ρίγη ενθουσιασμού σε όλους, καθώς ταυτόχρονα με την προσωπική τους ανδρεία και αυτοθυσία ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ δεχόμενοι αυτοί τον κύριο «όγκο των πυρών».
300 και πλέον Μαχητές της Ε.Ε.Σ.Α.Α.Α, 50 Της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ και πάνω από 100 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ από άλλες ομάδες ή αυτόνομα, ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ. ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ:

ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΕΘΝΙΚΗ,ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΕΙΣ ΤΟ

ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Εθνική Οργάνωση Κοινωνικού Αγώνα


Συνυπογράφουν


Πατριωτική Πολιτοφυλακή


Ελληνική Ένωση Συνδέσμων Ασφαλείας Αθλητισμού και Αυτοάμυνας


Και στηριζουν τα παρακατω blog

olikiantistasi.blogspot.com

elnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών