Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2012

Ρωσία: "Το Βόρειο Κόσσοβο ζητά αυτονόμηση από την Πρίστινα"

Η διεθνής κοινότητα δεν πρέπει να αγνοήσει τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που διεξήχθη σε τμήματα του Κοσόβου με σερβικό πληθυσμό, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.
«Οι άνθρωποι εξέφρασαν τη θέση τους, πρέπει να δώσουμε προσοχή. Είναι ένα μήνυμα» τόνισε ο κ. Λαβρόφ, σημειώνοντας ότι οι Σέρβοι του Κοσόβου εκδήλωσαν δυσπιστία προς τις αρχές της Πρίστινας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Intrefax.Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας εκτίμησε ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να αγνοηθούν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στο βόρειο Κόσοβο.

«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο βόρειο Κόσοβο επιβεβαίωσε μία ακόμη φορά ότι....
οι Σέρβοι δεν επιθυμούν να είναι υπό τον έλεγχο της Πρίστινας και ότι η επίλυση του προβλήματος πρέπει να αναζητηθεί σε απευθείας διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με το ψήφισμα 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείο Εξωτερικών.

«Η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος και το αποτελέσματά του απέδειξαν μία ακόμη φορά ότι ο σερβικός πληθυσμός δεν ησυχάζει με τη μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου και τις προσπάθειες της Πρίστινας να θέσει υπό έλεγχο τους σερβικούς δήμους» δήλωσε η αναπληρώτρια διευθύντρια του Τμήματος Πληροφόρησης του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών