Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2012

Ένα σενάριο που κάνει το καθεστώς να τρέμει...

Για δεκαετίες ολόκληρες η σιωνιστική λαίλαπα έστησε μια τεράστια προπαγάνδα αποδόμησης των βασικών αξιών του κάθε Έθνους.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή πρώτα οι μπολσεβίκοι και στη συνέχεια οι φιλελεύθεροι - καπιταλιστές. Ο Διεθνισμός και ο Πολυπολιτισμός, οχήματα του Σιωνισμού προς την πλήρη εξαφάνιση των Εθνών, αποτελούν σήμερα, μέσω ιδρυμάτων, ΜΚΟ και λοιπών οργάνων τους, την αφετηρία για την απαγκίστρωση των λαών από την εθνική τους ταυτότητα.

Όμως το οικοδόμημά τους καταρρέι σιγά, σιγά λόγω των σαθρών θεμελίων του.
Το ineternet που δημιουργήθηκε με σκοπό να υπηρετήσει τον υπέρτατο στόχο του Σιωνισμού, έγινε η κινητήριος δύναμη για να....
αναπτυχθούν παντού εθνικσιτικά κινήματα και να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση οι περισσότεροι άνθρωποι.

Μαι μικρή περιήγηση, σε blogs και sites, θα σας αποκαλύψει ότι πια η κυρίαρχη δύναμη στο διαδίκτυο είναι ο εθνικισμός και ο πατριωτισμός.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή και από τους σοσιαλιστές της υποβάθμισης της εργασίας τους από τους λαθρομετανάστες τότε αχνοφαίνεται μια εξίσωση που το καθεστώς τρέμει...

Ποιά είναι αυτή;

Η Εθνικιστική ιδεολογία που βάζει πάνω από όλα το Έθνος, γίνεται αποδεκτή από τους σοσιαλιστές...
Η ενδεχόμενη σύμπλευσή τους μαζί με τους Εθνικιστές, μαζί με την υιοθέτηση της φράσης "Και ο εργάτης έχει πατρίδα και Έθνος", βγάζει μια λύση και μοναδική...

ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Οι αναμνήσεις για το Σιωνισμό είναι δραματικές... Όπως και για τους φιλελέυθερους πατριώτες, που είναι δεμένοι στο άρμα της παγκοσμιοποίησης του κεφαλαίου, πιόνια της διεθνούς προπαγάνδας.

Όλα τα παραπάνω γίνονται ακόμη πιο καθαρά ακόμη πιο διακριτά μετά την πλήρη υποστήριξη της Χρυσής Αυγής από τους εργάτες της Χαλυβουργίας, και το αντίθετο.

Το όραμα του Ίων Δραγούμη ίσως πάρει σάρκα και οστά κάποια μέρα...
Μια ευλογημένη μέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών