Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2012

Τελικά ποιά είναι η καταγωγή του σφαγέα Κεμάλ...και ποιός δημιούργησε το κίνημα των "νεότουρκων";


Στα τουρκικά σχολεία και στο τουρκικό κράτος γενικά, επικρατεί ένας σκληρός ανθελληνισμός. Προ καιρού ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί ζήτησε από τους οπαδούς του «να κάνουν όσα έκαναν (εναντίον των Ρωμιών) οι προπάτορές τους». Τι έκαναν οι προπάτορες των Τούρκων κατά των Ελλήνων; Είναι γνωστό… Σφαγές! Ας δούμε μερικά από αυτά που γράφουν τα σχολικά βιβλία της Τουρκίας:

«Ο κόσμος παρόμοια ατιμία δεν έχει δει, Αρμένιε (εσύ) που έχεις παραμείνει στην εποχή των σπηλαίων. Πες μου ρε, είσαι άνθρωπος εσύ, Αρμένιε, που είσαι πιο ευτελής και από τον Ρώσο;». Στο βιβλίο «των Στρατιωτικών Γνώσεων του Λυκείου» έκδοσης του τουρκικού υπουργείου Παιδείας στις σελίδες 91-93 γράφει για «τις ελληνικές επιδιώξεις κατά της Τουρκίας, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ξεφύγει από το «τουρκικό» κόμπλεξ,
ότι συνεχίζει να διακατέχεται από τη «Μεγάλη Ιδέα», ότι υποστηρίζει όλους τους παράγοντες που απειλούν την εσωτερική ασφάλεια της Τουρκίας και ότι αν και είναι εταίρος σε συμμαχίες και γείτονας, εν τούτοις δεν είναι μία έμπιστη σύμμαχος και φίλη χώρα».
Δεν είναι δε μόνον αυτά! Στα ίδια τα σχολικά βιβλία των Τούρκων υπάρχει σκληρή ανθελληνική προπαγάνδα που μας κρύβουν οι ενταύθα εργολάβοι της ελληνοτουρκικής «φιλίας».
Το κράτος των «Νεοτούρκων»
Η επίσημη όμως αυτή κρατική προπαγάνδα δεν είναι σημερινό κατασκεύασμα. Είναι δημιούργημα του....

συνέχεια

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών