Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 27, 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΙΖΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κείμενο - ιδεολογικό μανιφέστο...Έχετε υποχρέωση πρώτα στους εαυτούς σας να το διαβάσετε..

(ΤΟ ΔΙΕΘΝΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΔΙΧΩΣ ΡΑΓΙΑΔΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ)

Όσο προσεγγίζουμε την ημερομηνία των εκλογών πολλαπλασιάζεται εκθετικά η παραγωγή ιδεολογικοπολιτικών ψευδών και μπουρδολογιών επί ….παντός του επιστητού. Ρηχοί αναλυτές και ανερμάτιστοι λογοκόποι παίρνουν θέση σε στρατηγικού επιπέδου πολιτικά ζητήματα, ξερνάνε ανεύθυνα αφορισμούς και παπαγαλίζουν ημιτελή, μη αφομοιωμένα κλεψίτυπα δάνεια απόψεων. Συζητήσεις για την παγκόσμια ύφεση, το διατροφικό πρόβλημα του τρίτου κόσμου και προβληματισμοί για την αναγκαιότητα της εναλλακτικής ενέργειας, μαζί με ψευτοπατριωτκές κορώνες, αντιρατσιστικές ψαλμωδίες και ευρωλιγούρικα ευχολόγια, περιτυλιγμένα σε προεκλογικό περιτύλιγμα, εναλάσσονται ως δήθεν ιδεολογικοπολιτικές αντιλήψεις υψηλής εμβρίθειας. Ανάμεσα στις μόνιμες κατάρες των μπολσεβίκων και λοιπών μαρξιστών ξετυλίγονται ευτράπελοι σκυλοκαυγάδες μεταξύ «ευρωπαϊστών» και «ευρωσκεπτικιστών», με ολίγη σάλτσα «ατλαντισμού» ή ήπιου ευρωπαϊκού αντιαμερικανισμού.
Τα αριστεροδεξιά εξαπτέρυγα του Καθεστώτος ξορκίζουν τον αντισιωνισμό, ευλογούν τους ....
καημένους τριτοκοσμικούς μετανάστες, συμφωνοδιαφωνούν συνήθως με πομπώδες και περισπούδαστο ύφος (όπως ο … τηλεπρόεδρος Κλούβιος) και ενίοτε υστερικά (όπως ο … διάσημος βιβλιέμπορος Σπυράδωνις) περί διεθνούς θέσεως της Ελλάδος, ευρωπαϊκής προοπτικής, ευρωπαϊκής ιδέας κοκ. Πρόσφατα μάλιστα ο δύσμορφος «φύσκων» αντιπρόεδρος Πάγκαλος ανέφερε τον «φεντεραλισμό», οπότε και εξαπολύθηκε νέος γύρος «διεθνολογίας» και «ευρωπαιολογίας» των τηλεπαραθύρων.
Η πρώτη εξεταστική επισκόπηση των συγχρόνων ευρωπαϊκών κρατών γεννά στους σύγχρονους Εθνικιστές μόνον απογοήτευση, ιδιαίτερα όταν εξετάσουμε ρεαλιστικά τα «μεγάλα» ευρωπαϊκά κράτη : Πρωτοκλασάτη, οικονομικός γίγας και πολιτικός αυτοκαταστροφικός νάνος, η ιουδάλωτη, κατεχόμενη, δέσμια και κατευθυνόμενη Γερμανία, η οποία σκηνοθετήθηκε ξανά ως ενιαίο κράτος για να «αιμοδοτεί» το «συκοφαντημένο» Ισραήλ, όντας ένας οικονομικά ισχυρός και γεωγραφικά ακρωτηριασμένος κρατούμενος του παγκόσμιου status quo.
Η ξεδοντιασμένη και αλαζονική Αλβιόνα στέκει τρεμάμενη στο νησί της, και πνίγεται στα εσωτερικά της κοινωνικοπολιτικά αδιέξοδα, μια κακομαθημένη γέρικη σκύλα των γιάνκηδων, που μάταια πλέον αναζητά κανάκεμα απο τ’ απαιτητικά και σκληρόκαρδα ξαδέλφια κι αφεντικά της, ενώ η ξιπασμένη γενέτειρα της «δημοκρατικής επανάστασης του διαφωτισμού» Γαλλία, κατάντησε θέρετρο και «κατάληψη» των τέως δούλων της, μπαίγνιο της μασσωνόπληκτης δημοκρατουρίας της και έως τώρα «τσιφλίκι» του «χαριτωμένου» Νικολά, του γνωστού…. συμπατριώτη μας στην καταγωγή, από την «Madre Israel», την (ελληνικά καλούμενη) Θεσσαλονίκη! Κι εδώ απαιτείται η έγκαιρη, ψύχραιμη και ρεαλιστική κατανόηση του ιστορικού γίγνεσθαι : όλοι οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι, αφυπνισμένοι ή μη, είμαστε δραματικά μεταπολεμικοί και καμιά ιεροευλαβική εμμονή στο λαμπρό παρελθόν δεν αλλάζει από μόνη της την πραγματικότητα.
Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές και συνειδητοί πατριώτες πρέπει να ξεκινήσουν να διαισθάνονται και να ξεκρίνουν πίσω από την φτιασιδωμένη πρόσοψη της τρέχουσας πολιτικής και των σχέσεων ισχύος των κρατών τους, τις βαθύτερες φυσικές συγγένειες που υφίστανται μεταξύ εθνών με κοινή φιλοσοφική και πολιτιστική εξέλιξη, ώστε να μη διακυβεύουν την μοίρα τους με κράτη όπως η Αμερική και το Ισραήλ, που έμφυτα και ουσιαστικά είν’ εχθρικά ενάντια σε οτιδήποτε εκπροσωπεί η αρχέγονη ινδοευρωπαϊκή πολιτιστική κληρονομιά όλων των Λαών της Ηπείρου μας.
Το αρχαίο Ελληνικό Ευρωπαϊκό κοινωνικό ιδεώδες της συμπαντικής πνευματικότητας και της αξιοκρατικά διατεταγμένης κοινωνίας σύμφωνα με τον κοσμικό νόμο – Δάρμα (δηλαδή σύμφωνα με τις εγγενείς πνευματικές και διανοητικές ικανότητες και τα καθήκοντα των ανθρώπων) πρέπει να αναβιώσει στην Ευρώπη και στο Νέο Κόσμο, πριν από την οριστική εξάλειψη των Ευρωπαίων μέσα στο πολυφυλετικό χωνευτήρι της παγκοσμιοποίησης. Μόνον έτσι θα μπορέσει πράγματι ν’ αναρρώσει και να ισχυροποιηθεί το σώμα της πολιτικής, ώστε να επιβιώσει η πραγματική Ευρώπη από τις επιθέσεις των ισχυρών εσωτερικών και εξωτερικών της εχθρών.
Σήμερα, σε πρώτη προσέγγιση, στην «Ευρώπη» των τραπεζιτών, της πλουτοκρατίας και της καπιταλιστικής εξαθλίωσης ένας τέτοιος φιλόδοξος στόχος μοιάζει αξεπέραστα ανέφικτος, μπροστά στον ραγδαίο εξαμερικανισμό του κόσμου, εξαμερικανισμό απροκάλυπτο και συνάμα ύπουλο, που επελαύνει ακάθεκτος. Έναν εξαμερικανισμό που αποδομεί το πνευματικό ικρίωμα της Ευρώπης, μεταβάλλοντάς την σε μικρογραφία των ΗΠΑ. Εδώ όμως αξίζει να θυμηθούμε περιληπτικά την πρώιμη εκτίμηση της αμερικανικής δημοκρατίας από τον Γάλλο αριστοκράτη Αλέξις ντε Τοκβίλ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο δεύτερο μέρος του βιβλίου του «Περί της Δημοκρατίας στην Αμερική» (1840):
«…..ένα έθνος δεν μπορεί να παραμείνει ισχυρό επί πολύ, όταν κάθε άντρας που ανήκει σ’ αυτό είναι ατομικά αδύναμος, ενώ … δεν έχει επινοηθεί ακόμα, καμία μορφή ή κανένας συνδυασμός κοινωνικής πολιτικής συγκρότησης, που από μια κοινότητα λιπόψυχων κι εξασθενημένων πολιτών να δίνει ως παράγωγο έναν ενεργητικό λαό.»
Ο Αλέξις ντε Τοκβίλ είχε επίσης επισημάνει προφητικά πως :
« Η αμερικανική δημοκρατία θα διαρκέσει έως την ημέρα που το Κογκρέσο θ’ ανακαλύψει πως μπορεί να δωροδοκεί το κοινό με τα χρήματα του κοινού».
Αυτό το έπραξε ο «αντιφασίστας» και φιλοσοβιετικός Πρόεδρος Ρούζβελτ – Ρόζενφελντ με την πολιτική της «Νέας Συμφωνίας» (New Deal), όταν εξαπέλυσε ένα τεράστιο αναπτυξιακό πρόγραμμα έργων γιά να καταπολεμήσει την ανεργία και τον λιμό των Αμερικανών, επενδύοντας τα χρήματα που είχε κερδίσει το πλουτοκρατικό κράτος από την φορολογία του ιδρώτα των εργαζομένων. Και τα εκατομμύρια των κυριολεκτικά πεινασμένων εργατών τον δέχτηκαν γιά σωτήρα, επειδή τους επέστρεψε τα …χρήματά τους, αφού πρώτα οι Πλουτοκράτες φίλοι του Ρούζβελτ τους εξαθλίωσαν. Το New Deal ήταν η οριστική ταφόπλακα της υπολειμματικής δημοκρατίας των ΗΠΑ.
Για να κατανοήσουμε τον τρόπο διαχείρισης των μαζών των «ανεπτυγμένων» χωρών από τους Επικυρίαρχους αρκεί μια ενδελεχής εξέταση του μέσους Λευκού – ευρωπαϊκής καταγωγής «Αμερικανού», αυτού του μοντέλου της πολιτικά ορθής υλικής ευτυχίας : Σήμερα, η πνευματική αδυναμία, η ψυχολογική εξουδετέρωση κι η ηθική δειλία του βολεμένου (αλλά και «υποθηκευμένου» σε ατέρμονα δάνεια από την εφηβεία του) μέσου Αμερικανού «δημοκράτη», έχει «ανταμειφθεί» κατάλληλα με μίαν ολοκληρωτική και καθολική του υποδούλωση στους αλλόφυλους αφέντες του, ώστε ακόμη και τώρα αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πως οι συνεχιζόμενοι «απελευθερωτικοί» και «αντιτρομοκρατικοί» πόλεμοι των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή και στο Αφγανιστάν, ουσιαστικά αποτελούν μια καθημερινή ψυχολογική προβολή, έναν άδικο ηθικό εξιλασμό και μια δραματική επιβεβαίωση της δικής του έλλειψης ελευθερίας. Αυτοί οι πόλεμοι είναι το πιό άμεσο και δηλητηριώδες παράγωγο της πιό κτηνώδους δικτατορίας που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης. Κι’ αυτή του την ανελευθερία, ο οικονομικός δούλος των Επικυριάρχων και πλανητικός κυρίαρχος Αμερικανός την μεταγγίζει και την επιβάλλει στον «υπάλληλό» του, στον μέσο μεταπολεμικό Ευρωπαίο.
Αν θέλει και τολμά πραγματικά η Ευρώπη να διασωθεί απ’ αυτήν την τρομακτική μοίρα της εθνοφυλετικής καταβαράθρωσης, του διανοητικού μαρασμού, της πνευματικής ατροφίας και της ψυχολογικής καχεξίας, πρέπει άμεσα, ξαναβρίσκοντας τελικά τον αρχέγονο εαυτό της, ν’ αποκηρύξει και ν’ αποποιηθεί την πρόστυχη προσκόλλησή της στον αμερικανοσιωνιστικό άξονα, να ξεράσει το μαρξιστικό και νεοεποχίτικο δηλητήριο . και ξανά περήφανη και ρωμαλέα, να ορθωθεί ως η Ήπειρος της Λευτεριάς, της Δημιουργίας και του πεφωτισμένου ινδοευρωπαϊκού Πολιτισμού. ΜΙΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ!
Μια ψύχραιμη και μεθοδική επισκόπησή της επιφανειακά ακατανόητης ή «μυστήριας» αμερικανικής ιδεοληψίας κι εμμονής με το Ισραήλ, είναι σε θέση να αναδείξει ξεκάθαρα την λογική της εξήγηση. Μετά την κατάργηση του διπόλου ΗΠΑ – ΕΣΣΔ και την ανάδυση του μονοπολικού κόσμου της παγκοσμιοποίησης, με την εικοσαετή «ωρίμανση των συνθηκών» της μεταψυχροπολεμικής περιόδου που μεσολάβησε, είναι ευκολότερο να διακρίνει ο απροκατάληπτος αναζητητής το εμφανέστατο πλέον ξεδίπλωμα του ιθύνοντος σιωνιστικού παγκοσμίου σχεδίου, μέσω του οποίου το σιωνιστικό Ισραήλ κι οι φανεροί ή κρυφοί διεθνείς Σιωνιστές υποστηρικτές του επιζητούν να υλοποιήσουν το μεσσιανικό πεπρωμένο του.
Αυτήν την περίοδο το γενικό ιθύνον σχέδιο του σκληρού Σιωνιστικού πυρήνα των Επικυριάρχων αποκορυφώνεται, οπότε ο αυτοαποκαλούμενος «εκλεκτός λαός» έχει επανέλθει στην Παλαιστίνη μετά από 2000 χρόνια εξορίας, για να ανακηρύξει τους Άγιους Τόπους ως απόλυτο κτήμα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία από τις πλέον ανησυχητικές ιουδαϊκές «προφητείες», (δηλαδή από τις εκφρασμένες τροχιοδεικτικές εμμονές της σιωνιστικής αρπακτικής απληστίας), είναι ο βιβλικός ευχολογιακός καθορισμός των ορίων του Ισραήλ :
«Εν τη ημέρα εκείνη διέθετο Κύριος τω Αβραμ διαθήκην λέγων · τω σπερματί σου δώσω την γην ταύτην από του ποταμού Αιγύπτου έως τουῦ ποταμού του μεγάλου, ποταμού Ευφράτου», (Γένεση: – 15:18). (Εκείνη την ημέρα ο Κύριος έκανε διαθήκη στον Αβραάμ, λέγοντας: Στο σπέρμα σου έδωσα αυτή τη γη, από τον ποταμό τής Αιγύπτου μέχρι τον ποταμό τον μεγάλο, τον ποταμό Ευφράτη).
Είναι αυτονόητη γιά τον αναγνώστη η συσχέτιση μεταξύ των «θεόπνευστων» ιερών κειμένων του εκλεκτού λαού και των δυσοίωνα επεκτεινόμενων διαρκώς ισραηλινών συνόρων, με κάθε μέσο κι αφορμή. Κι’ ακόμη γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό γιατί τα ισραηλινά χαρτονομίσματα – τραπεζογραμμάτια (των 20, 50, 100 και 200) «σεκαλίμ» αναγράφουν ως υπότιτλο : «Πληρωτέο από το Νείλο μέχρι τον Ευφράτη».
Οι Σιωνιστές θεωρούν πως το έσχατο πεπρωμένο τους είναι να κυβερνήσουν τον κόσμο από το εμφανιζόμενο ως αποκατεστημένο βιβλικό «Ιερό Κράτος του εκλεκτού Ισραήλ». Αυτό το «έσχατο πεπρωμένο» φαίνεται πως έχει τεθεί σε τροχιά καταληκτικής υλοποίησης, οπότε είναι καιρός γιά τον αναγνώστη να προσπαθήσει να κατανοήσει αυτό το παγκόσμιας σημασίας θέμα από την προοπτική των αντισιωνιστών. Με την έρευνα και την εξήγηση των τριών σταδίων του κοσμοκρατορικού οραματικού σχεδίου, μπορούμε επίσης να εξηγήσουμε στην πραγματικότητα κι ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας της διεθνούς πολιτικής και των οικονομικών δρωμένων κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών αιώνων.
Στην πρώτη φάση, που διάρκεσε επί πολύ, η παγκόσμια τάξη της «Βρετανικής Ειρήνης» – Pax Britanica, εξαπέλυσε άγνωστους στο ευρύ κοινό, αποικιακούς πολέμους σ’ ολόκληρο τον πλανήτη και τελικά κατέκτησε τους Άγιους Τόπους καθοδηγώντας όχι την περαιτέρω ανάπτυξη της Λευκής φυλής και του πολιτισμού της, αλλά την προπαρασκευή της νεκρανάστασης του σιωνιστικού παλινοστημένου ψευδοκράτους του Ισραήλ. Κατά την εξέλιξη αυτής της φάσης ο κόσμος έγινε μάρτυρας του περίεργου και ειδάλλως ανεξήγητου γεγονότος ότι η κοσμοκράτειρα Μεγάλη Βρετανία δεσμεύτηκε (με περισσή και παθιασμένη βιβλική ευσέβεια), στην ξακουστή Διακήρυξη του Υπουργού Εξωτερικών της, Λόρδου Μπάλφουρ στα 1917, με την υποχρέωση της βρετανικής κυβέρνησης να σχηματίσει γιά τους «εκλεκτούς» Ιουδαίους μια πατρίδα στους Άγιους Τόπους.
Η παρφουμαρισμένη κι αλαζονική δούλη του διεθνούς Σάϋλωκ, «Μεγάλη» Βρετανία, μαζί με την έκφυλη «Μαριάνα» – Γαλλική «δημοκρατία» χάλκευσαν σ΄ ένα διεστραμμένο «τρίο» με τον Σιωνιστή προαγωγό τους, την συστατική «Συμφωνία Σάϊκς / Πικώ», που διαμοίρασε τεχνητά τ’ αραβικά εδάφη, έτσι ώστε να δομηθεί το «ιερό κράτος» των «εκλεκτών του Γιαχβέ». Αυτή η πολλοστή θηλυπρεπής υποκρισία των Αγγλογάλλων, υπήρξε τουλάχιστον μιά κατάφωρη αδικία και χυδαία προσβολή, απέναντι στους Άραβες αντάρτες και στον εμπνευσμένο ηγέτη τους Λώρενς (της Αραβίας), που τσάκισαν την οθωμανική αυτοκρατορία με τον παθιασμένο και θυσιαστικό αγώνα τους.
Πρέπει επίσης να επισημάνουμε προσεκτικά ότι, στην προσπάθεια της Βρετανίας να καθιερωθεί ως το κυρίαρχο κράτος στον κόσμο, έπρεπε να προβεί στα επιβεβλημένα αρχικά βήματα γιά τον έλεγχο του παγκόσμιου χρήματος. Έτσι η βρετανική λίρα – «στερλίνα» (η «Εξαίρετη») έγινε το διεθνές νόμισμα κι η Μεγάλη Βρετανία ο κατ’ εξοχήν δανειστής του κόσμου. Αυτό υπήρξε ένα μοναδικό γεγονός στη νομισματική ιστορία.
Κατόπιν στο δεύτερο στάδιο του γενικού σχεδίου – ένα στάδιο που βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη και που θα διαρκέσει για πιό σύντομο χρόνο απ’ ότι το πρώτο – η παγκόσμια τάξη της «Αμερικανικής Ειρήνης» – Pax Americana, αντικατέστησε την προκάτοχό της Pax Britanica και προχώρησε στο να προστατεύσει (αρχικά μυστικά και κατόπιν απροκάλυπτα) με κάθε τρόπο το αλαζονικό, επιθετικό και επεκτατικό ιουδαϊκό κράτος που γεννήθηκε στα 1949, με τα αμέτρητα «βέτο» του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.
Αυτή η παγκόσμια τάξη επίσης εξαπέλυσε (κι ακόμα διεξάγει) πολέμους εκ μέρους και προς χάρη του Ισραήλ, προκειμένου να καταστήσει τον κόσμο ασφαλή γιά το Ισραήλ, με σκοπό τελικά να μετατραπεί αυτό σε μιαν άτρωτη, εξοπλισμένη με πυρηνικά όπλα αληθινή υπερδύναμη. Βέβαια αντί των θεαματικών και «ηρωικών» αποικιακών πολέμων που προσέδωσαν στη Μεγάλη Βρετανία την θέση του παγκόσμιου κυρίαρχου κράτους, η Pax Americana χρειάστηκε …απλά δύο εξοντωτικούς Παγκοσμίους Πολέμους με μυριάδες εκατόμβες αμάχων για να επιτύχει την μεταφορά της σιωνιστικής ισχύος από την Μεγάλη Βρετανία στις ΗΠΑ.
Υπήρξε όμως επιπλέον κι’ ένα «νομισματικό συστατικό» στη διαδικασία της εμφάνισης των ΗΠΑ ως του δεύτερου κυρίαρχου κράτους, δεδομένου ότι το αμερικανικό δολάριο αντικατέστησε την λίρα ως διεθνές νόμισμα, οπότε οι ΗΠΑ έγιναν με τη σειρά τους ο κατ’ εξοχήν δανειστής του κόσμου.
Η ιστορία αυτών των δύο κοσμοκρατορικών κρατών, της (τέως) Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ, καταδεικνύει ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να επιτύχει τον έλεγχο του παγκοσμίου χρήματος, θα μπορούσε επίσης να ελέγξει τον κόσμο. Ο έλεγχος των χρημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ν’ αποτρέψει την κυκλοφορία του πλούτου μέσω της οικονομίας, κατά συνέπεια γιά να εξασφαλίσει ότι οι πλούσιοι θα παραμείνουν μόνιμα πλούσιοι κι οι φτωχοί φυλακισμένοι σε μόνιμη ένδεια. Ο έλεγχος των χρημάτων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ν’ αγοράσει την υποταγή των πλουσίων, που θα γίνονται συνεχώς πιό πειθήνια υπόδουλοι αλλά και πλουσιότεροι, και που ενωμένοι με τον διεθνή καταπιεστή θα τον βοηθούν στον έλεγχο του κόσμου. Μιά τέτοια πρακτική μπορεί επίσης να οδηγήσει τις φτωχές χώρες σε τέτοια ένδεια, ώστε να τις ακινητοποιήσει και να τις καταστήσει ανίκανες ν’ αντισταθούν στην σιωνιστική κατοχή. Αυτή ακριβώς είναι η κατάσταση του κόσμου σήμερα, αποτελεί δε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο και σημαντικό στόχο του γενικού σχεδίου.
Κατόπιν, στο τρίτο, τελικό και συνοπτικότερο στάδιο του γενικού σχεδίου, μια παγκόσμια τάξη της «Ιουδαϊκής Ειρήνης» – Pax Judaica, ετοιμάζεται ν’ αντικαταστήσει «με φυσικότητα» την Pax Americana. Στο γενικό σιωνιστικό σχέδιο, η μετάβαση από το δεύτερο στο τρίτο και τελικό – οριστικό κοσμοκρατορικό κράτος, υλοποιείται και πάλι μέσω μιας σειράς παράλογων πολέμων. Το Ισραήλ θ’ αντικαταστήσει σύντομα τις ΗΠΑ ως κοσμοκρατορικό κράτος κι’ όταν συμβεί αυτό, τότε θα εμφανιστεί εκείνος ο «θεόσταλτος» Ιουδαίος που θα κυβερνήσει τελικά τον κόσμο από την Ιερουσαλήμ και θα υποστηρίξει ότι είναι ο αληθινός «Μεσσίας»! Αλλ’ όμως δεν θα είναι ο «Μεσσίας» ο σωτήρας της ανθρωπότητας και τελικός κριτής, ο Χριστός των χριστιανών. Όπως επεσήμανε ο ιδρυτής του Ισλάμ, ο Προφήτης Μωάμεθ, αυτός ο παγκόσμιος κυβερνήτης θα είναι ο Ντατζάλ (Dajjal), ο ψευδομεσσίας (ο αντίχριστος των χριστιανών), που αποτελεί το αθλιότερο και δολιότερο πρόσωπο της μουσουλμανικής εσχατολογίας.
Πράγματι βρισκόμαστε πλέον εγγύτατα στο αποκορύφωμα αυτού του διαβολικού γενικού σχεδίου, που έχει ξετυλιχθεί απειλητικά αφότου η νησιωτική Βρετανία μερικούς αιώνες πριν, επιβλήθηκε στην ανθρωπότητα, καθιστάμενη το πρώτο κοσμοκρατορικό κράτος στην μετα-βιβλική ιστορία.
Η μετάβαση από το πρώτο στο δεύτερο στάδιο του γενικού σχεδίου, άρχισε μέσω μιας προσεκτικά προγραμματισμένης τρομοκρατικής ενέργειας, δηλαδή με την δολοφονία του Αρχιδούκα Φραγκίσκου Φερδινάνδου της Αυστροουγγαρίας και της εγκύου γυναίκας του στο Σεράγεβο, το καλοκαίρι του 1914. Εκείνοι που προγραμμάτισαν τη δολοφονία (εικάζεται ότι και ο Μπρονσταϊν – Τρότσκυ ήταν μέρος της …..όλης πλοκής) άφησαν κατάλληλα ίχνη στον τόπο του εγκλήματος, που οδηγούσαν τελικά στη Ρωσία. Έτσι προετοιμάστηκε το έδαφος για τον Α’ Μεγάλο Πόλεμο, που χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια επιτυχώς για να διαμελίσει την Αγία Ρωσική Αυτοκρατορία, τον μεγαλύτερο τότε εχθρό του διεθνούς Σιωνισμού.
Η μετάβαση από το δεύτερο στο τρίτο στάδιο του γενικού σχεδίου άρχισε επίσης μέσω μιας τρομοκρατικής ενέργειας, πιό απρόσεκτα προγραμματισμένης, δηλαδή μέσω της τρομοκρατικής επίθεσης της 9/11 στην Αμερική. Αυτή την φορά τα «ίχνη» που «βρέθηκαν» στον τόπο του εγκλήματος, οδήγησαν στους Άραβες και στους μουσουλμάνους. Αυτά τα «στοιχεία» δημιούργησαν μετέπειτα την ευκαιρία για τις αλαζονικές και μεθυσμένες από δύναμη ΗΠΑ και τους ευρω-συμμάχους τους ώστε να εξαπολύσουν μια σειρά πολέμων (που βρίσκονται ακόμα υπό εξέλιξη) και να επιβάλουν τελικά τον συνολικό έλεγχο όσων από τους σημαντικούς παγκόσμιους πετρελαϊκούς πόρους δεν ελέγχονταν ήδη. Έτσι απέρρευσαν ο αμερικανικός πόλεμος στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, και οι ισραηλινοί πόλεμοι στο Λίβανο και στη λωρίδα της Γάζας. Έτσι εξυφαίνεται και η ενδεχόμενη επίθεση ενάντια στη Συρία και στο Ιράν. Επίσης στο ίδιο πλαίσιο η σιωπηρά επαπειλούμενη στρατιωτική παρέμβαση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα γίνεται ένα σοβαρό ενδεχόμενο εφόσον αντέχει το μπολιβαρικό καθεστώς του Προέδρου Τσάβες. Όλα αυτά τα ήδη γεγονότα κι επικείμενα δρώμενα, εξηγούν την βιασύνη με την οποία η κυρίαρχη «εκλεκτή» φυλή επιδιώκει να καθιερώσει γρήγορα και ολοκληρωμένα την φυλετική δικτατορία της στις ΗΠΑ, στην δούλη Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, με τους ντόπιους αντιπροσώπους της – κυβερνήτες ανδρείκελα.
Οι σημερινοί πόλεμοι επιτρέπουν στο δίπολο ΗΠΑ – Ισραήλ να ελέγξει τελικά το νέο σύστημα του ηλεκτρονικού παγκοσμίου χρήματος , που σύντομα θα αντικαταστήσει το χαρτονόμισμα, όταν καταρρεύσει ή αποσυρθεί το αμερικανικό δολάριο, ενώ θα έχει κονιορτοποιηθεί το ευρώ. Η αντιτρομοκρατική νομοθεσία κι’ ο πόλεμος «ενάντια στην τρομοκρατία» (που τώρα είναι ένας ευφημισμός για τον πόλεμο ενάντια στο Ισλάμ, αύριο ενάντια σ όποιον τολμά ν’ αντιστέκεται) προετοιμάζει τελικά το έδαφος, στο όνομα της σκιώδους «Διεθνούς Ασφαλείας», για την επιβολή ενός νέου διεθνούς νομισματικού συστήματος ηλεκτρονικού χρήματος. Αυτό το νομισματικό σύστημα θα καθιστούσε τον κόσμο ακόμα ασφαλέστερο για το Ισραήλ, δεδομένου ότι ο καθένας που τολμά ν’ αντιταχθεί στο Ισραήλ και τον διεθνή Σιωνισμό, μπορεί πανεύκολα να στοχευθεί ως «τρομοκράτης» και να «βραχυκυκλωθεί» ηλεκτρονικά ο πλούτος του.
Όσοι με ξιπασιά, εθελοτύφλωση, αξεπέραστη βλακεία ή προδοτική αδιαφορία διαπιστώσουν συνωμοσιολογική υπερβολή, σκόπιμη λεπτολογία και ασήμαντη λεπτομερειακή επιμονή στις θέσεις μας, ας μάθουν ακόμα μια κομβική σύγχρονη, ιστορική λεπτομέρεια : Ο σπουδαίος καμπαλιστής και ταλμουδιστής ραββίνος Ελιγιάχου μπεν Σελόμο Ζάλμαν, γνωστός με τον τιμητικό τίτλο Γκαόν («αξιότιμος σοφός») και το χαϊδευτικό παρωνύμιο Γκρα, που έζησε τον 18ο αιώνα στο Βίλνιους της Λιθουανίας, θεωρείται από τους απανταχού του πλανήτη Ιουδαίους ως άγιος και συνάμα ως ο τελευταίος προφήτης του Γιαχβέ. Μια από τις «προφητείες» του ήταν ότι στις 16 Μαρτίου 2010, θ’ αρχίσει η ανοικοδόμηση του «Τρίτου Ναού» του Σολομώντα, που θα σημάνει και την παγκόσμια κυριαρχία των «τέκνων του Ισραήλ».
Σύμφωνα με την «προφητεία» του, η ημέρα αυτής της αποκαλυπτικής αρχής θα συμπέσει με την ολοκλήρωση της τρίτης Συναγωγής «Χουρβά» («Ερείπιο») στην Ιερουσαλήμ. Στις 15 Μαρτίου 2010 (καθόλου συμπτωματικά), έγιναν τα εγκαίνια της αναστηλωμένης συναγωγής, η οποία θεωρείται η πλέον σημαντική στην Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ και σ’ όλόκληρο τον ιουδαϊκο κόσμο. Η συναγωγή αυτή είχε καταστραφεί το 1948 από τους άνδρες της Ιορδανικής Λεγεώνας. Εξήντα δύο χρόνια μετά, παραδίδεται και πάλι στους Ιουδαίους κατασκευασμένη εκ νέου, αλλά με τον παραδοσιακό απόλυτα τελετουργικό – μαγικοθρησκευτικό τρόπο.
Σύμφωνα με την «προφητεία» του Ελιγιάχου μπεν Σελόμο, η ανοικοδόμηση αυτής της συναγωγής θα γίνει μία ημέρα πριν την αρχή της ανοικοδόμησης του τρίτου ναού του Σολομώντα, ο οποίος θα σημάνει και την οριστική παγκόσμια κυριαρχία των Ιουδαίων. Αυτήν την αρχέγονη και παρανοϊκή προπαγάνδα, πιστεύουν ολόψυχα όχι μόνο κάποιοι φανατικοί Ισραηλινοί Σιωνιστές που διαθέτουν πυρηνικά όπλα, όχι μόνο οι λοιποί Ισραηλινοί και οι Ιουδαίοι της διασποράς, αλλά κοντά σ’ αυτούς και πολλές δεκάδες εκατομμύρια αποχαυνωμένων Αμερικανών (….αναγεννημένοι Χριστιανοί, Χριστιανοί Σιωνιστές κλπ.), οι οποίοι είναι πεπεισμένοι (!) ότι μετά την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα, αρχικά θα επέλθει η καταστροφή του κόσμου και κατόπιν οι φίλοι τους Ιουδαίοι υπό την …πασίχαρη ευλογία του Γιαχβέ θα βασιλεύσουν για πάντα στον πλανήτη. Ο «άγιος» ραββίνος προφήτεψε επίσης πως στην διάρκεια του 10ου Ιωβηλαίου της, η Ιερουσαλήμ θα βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο των Ιουδαίων κι’ ότι θα ξεκινήσουν οι μεσσιανικοί «έσχατοι καιροί». Το 10ο Ιωβηλαίο ξεκίνησε το 1967 και λήγει το 2017. Οψόμεθα λοιπόν…..!
Όμως η πιό έγκαιρη και ουσιώδης καταληκτική επισήμανση του παρόντος κειμένου είναι ότι, ολάκερος ο κόσμος βρίσκεται τώρα σ’ εκείνη την κρίσιμη φάση όπου το δεύτερο στάδιο του ιθύνοντος σιωνιστικού σχεδίου αποκορυφώνεται και το τρίτο στάδιο αρχινά ! Η κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας, η εθνοαποδόμηση και εθνοφυλετική διάλυση κι η υποδούλωση των Λαών στις παγκόσμιες δυνάμεις του τραπεζο-χρηματιστηριακού κεφαλαίου, αποτελούν επί μέρους αντικειμενικούς σκοπούς του.
Προσανατολισμένοι σ’ αυτήν την κοσμογονική κατεύθυνση, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, πιστεύουμε πως έχουμε χρέος να επιμείνουμε στον ιδεολογικοπολιτικό πόλεμό μας ενάντια στο Σιωνισμό, στους συμμάχους του, στους αντιπροσώπους του και στους πράκτορές του.
Το ασφαλέστερο οικουμενικό ιδεολογικό προπύργιο, το ισχυρότερο προστατευτικό ανάχωμα ενάντια στον όλεθρο του κοσμοπολίτικου καπιταλιστικού υλισμού, που αποτελεί την ενεργό προφυλακή του διεθνούς Σιωνισμού, είναι αυτό το κοσμοθεωρητικό και πολιτειακό πρότυπο που μπορούν να προσφέρουν στην ανθρωπότητα η πραγματική Ευρώπη κι ο Παλαιός Κόσμος, μ’ άλλα λόγια τα Ευρωπαϊκά Έθνη, ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΟΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! Αρκεί να ιχνηλατηθεί και να προσεγγιστεί με την πρέπουσα πολυεπίπεδη και πολυσύνθετη πληρότητα, που απαιτούν οι τέσσερεις χιλιετίες της επάλληλης καρποφορίας του.
Μη σας εκπλήσσει καθόλου ότι διάφοροι ξένοι και ντόπιοι μισέλληνες είπαν- κι οι Τούρκοι συστηματικά, κλιμακούμενα και μεθοδικά συνεχίζουν να λένε- πως εμείς οι Έλληνες δεν αποτελούμε συνέχεια του πολυχιλιετούς Έθνους μας, αλλά διανοητικό δημιούργημα των ελληνολατρών στοχαστών του 19ου αιώνα, ένα φυλετικό σύμφυρμα, ρομαντικό παράγωγο των «ρατσιστών Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών» ενάντια στην …φιλάνθρωπη οθωμανική αυτοκρατορία. Όλοι αυτοί οι ουτιδανοί παραχαράκτες ας πάνε προτιμότερα να πείσουν τους ….Φιτζιανούς ότι είναι απόγονοι του…. Τζενγκίς Χαν ή ακόμη καλύτερα ας αποπειραθούν γεμάτοι «πλέρια» επιστημοσύνη να πουν στους Ιουδαίους πως δεν είναι απόγονοι του Αβραάμ!
Το Έθνος μας κατέχει ακόμη την δύναμη να σταματήσει την μαζική εισβολή των τριτοκοσμικών αγελών, που λειτουργούν σαν άβουλες ή κακόβουλες μαριονέτες, όργανα της παγκοσμιοποίησης και της εθνικής διάλυσης. Επίσης διαθέτει ένα γιγάντιο πνευματικό και ιστορικό οπλοστάσιο, ώστε να καταπολεμήσει την πολιτιστική μόλυνση της διεθνούς τάξης των «εμπόρων των εθνών», των Σιωνιστών, που επιδιώκουν με κάθε τρόπο να επιβάλουν μία παγκόσμια πνευματική αποχαύνωση, περιφρονώντας με οίηση τους νόμους της Φύσης και στραγγαλίζοντας τις διαδρομές του Πνεύματος! ΑΥΤΟ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!
Κατά το δείπνο του «πεσάχ», όταν γιορτάζεται η φυγή-σωτηρία από την Αίγυπτο, στην ευχετήριο ανάγνωση της «χαγκάντα», της ιερής αφήγησης, ο οικοδεσπότης επαναλαμβάνει στους απογόνους του τον στίχο κλειδί : «Σε κάθε γενιά εξεγείρονται πάλι για να μας καταστρέψουν!». Η ατταβιστική φοβική μνήμη που πρωτοφυτεύθηκε στον «εκλεκτό λαό» από την καταδίωξη του Φαραώ και πολλαπλασιάστηκε άμετρα στην ιστορική διαδρομή του από τις όχθες του Ιορδάνη μέχρι τα γκέτο, αναδύεται και αναζωογονείται σε τακτή βάση, αναπαράγοντας μεθοδικά το στερεότυπο του «δύστυχου διωγμένου» και διαγράφοντας την αιτία που (πάντοτε κι απ΄ όλους τους αγανακτισμένους ξενιστές του) προξένησε τελικά τον διωγμό του.
Κανείς Λαός, κανένα Έθνος δεν υποδουλώνεται εύκολα, αν προηγουμένως δεν έχει εφαρμοστεί συστηματικά η εθνοαποδομητική στρατηγική του σιωνιστή μισέλληνα Κίσσιγκερ (που οι αριστεροδεξιοί υπερ-δημοκράτες την διαψεύδουν παθιασμένα ως φήμη, ενώ η τρέχουσα πραγματικότητα την επιβεβαιώνει ραγδαία κι εφιαλτικά). Μια διαβολική μέθοδος αποχαύνωσης κι΄ απορρίζωσης του λαϊκού κορμού, σ’ επίπεδο κορυφής και συνάμα βάσης της κοινωνικής πυραμίδας.
Ο κόσμος μας κινείται όπως τραγούδησε τον ….. 5ο π.Χ. αιώνα (!) ο Σέξτος Αυρήλιος Προπέρτιος στις «Ελεγείες» του (III, 13, 48) :
«Με τον χρυσό εξορίστηκε η πίστη μας, με τον χρυσό καταχράστηκαν τα δίκια μας. Ο χρυσός επηρεάζει το νόμο και σύντομα θα πάψει κάθε σεμνό περιορισμό».
Κι’ αυτόν τον κολασμένο χρυσό διαφεντεύουν τ’ αφεντικά των ΗΠΑ, εκεί όπου ορθώνεται το άγαλμα της ελευθερίας στ’ οποίο ο αξέχαστος αυτόχειρας Κώστας Καρυωτάκης λέει προφητικά και με πικρή θλίψη : «..Πεταλούδες χρυσές οι Αμερικάνοι, λογαριάζουν, πόσα δολάρια κάνει σήμερα το υπερούσιο μέταλλό σου….. Λευτεριά, Λευτεριά, θα σ’ αγοράσουν έμποροι και κονσόρτια κι Εβραίοι.»
Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είμαστε ιδεολόγοι των δραστικών βιωμάτων κι όχι των αφηρημένων αξιωμάτων. Σκεπτόμενοι παγκόσμια κι ενεργώντας τοπικά, μπορούμε και πρέπει να καταπολεμήσουμε αυτή την Ύβρη, πνίγοντάς την στα σάλια των κολάκων της και στα βοθρολύματα που παράγουν οι κάθε χροιάς διανοούμενοι απολογητές της!
Τούτα τα χρόνια είναι τα πιό αποφασιστικά γιά την επιβίωση του Ανθρώπου και την κατανίκηση των ανθρωποκτόνων δουλοκτητικών δυνάμεων του πλουτοκρατικού κτήνους! Ο παθιασμένος Αγώνας μας δεν μπορεί παρά να εγκολπώνεται απόλυτα τη ρήση του ιδεολογικού μας προφήτη, του Περικλή Γιαννόπουλου, όταν μας επισημαίνει : « …Σκοπός του Έλληνα είναι ο εξανθρωπισμός της οικουμένης ! ».

Η’ ΕΛΛΑΣ, Η’ ΤΕΦΡΑ!

Γ. ΛΥΚΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Οι πρώτοι ευρωπαίοι έποικοι στη "γη της επαγγελίας" την Αμερικανική ήπειρο, ήταν προτεστάντες. Ο προτεσταντισμός αποδέχεται περισσότερο τη Π.Δ και από την Καινή εστιάζει κυρίως στην Αποκάλυψη. Εκεί φαίνονται και τα συμπλέγματα της αμερικανικής πολιτικής. Εχει τη δυνατότητα να προκαλέσει την αποκάλυψη με τα πυρινικά της και επειδή θεωρουν τον εαυτό τους (οι ΗΠΑ) ως εκλεκτό κατα κάποιο τρόπο, προσπαθούν να "ευαγγελίσουν" και τα άλλα έθνη με τους πολέμους που διεξάγουν. Ο προτεσταντισμός εκτός από ιουδαική έκδοση του χριστιανισμού είναι και η γενεσιουργός αιτία του καπιταλισμού σύμφωνα με τον Max Weber, Γερμανό κοινωνιολόγο. Οι ΗΠΑ λοιπόν εκτός από "γη της επαγγελίας" είναι και το λίκνο του καπιταλισμού. Ευλογο ήταν λοιπόν οι ιουδαίοι που πήγαν στις ΗΠΑ να βρουν πρόσφορο έδαφος για να ισχυροποιηθούν αφού ήταν ιδιαίτερα "πολιτισμικά συμβατοί" με τη κοινωνία στην οποία μετέβησαν. Η συνέχεια είναι γνωστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών