Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 25, 2012

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για αμεση Ανάπτυξη

ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Από το 1974 μέχρι σήμερα, δηλαδή επί 40 σχεδόν χρόνια οι Κυβερνήσεις Πασόκ και Νέας Δημοκρατίας, με την πλήρη συναίνεση Αριστερών και λεγομένων Δημοκρατικών δυνάμεων συνέθλιψαν την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και κατεδίκασαν τον λαό της σε μακροχρόνιο μαρασμό, με τους εξής τρόπους, - Αποβιομηχάνισαν την χώρα.

- Δημιούργησαν έναν τεράστιο και εν πολλοίς άχρηστο Δημόσιο τομέα, που είναι αδύνατο να συντηρηθεί.
- Δανείστηκαν ασύστολα, φορτώνοντας την παρούσα και επόμενες γενιές, με ένα τεράστιο βάρος, χωρίς αντίκρισμα, χωρίς δηλαδή δημιουργία αντίστοιχων υποδομών που θα ¨επέστρεφαν¨ στον λαό το κόστος αποπληρωμής στο οποίο θα υποβληθεί αυτός, και οι μεταγενέστεροι. Και έτσι το χρέος από μόλις 20% του ΑΕΠ το 1973, εκτοξεύτηκε στο 160% για το 2013.
- Αφαίμαξαν απ’ τις Τράπεζες, ένα μεγάλο μέρος των καταθέσεων του λαού, αντικαθιστώντας το με....
¨χαρτιά¨ (διάβαζε ομόλογα), με αποτέλεσμα να τις απονευρώσουν και να στερήσουν απ’ την λειτουργία της ανάπτυξης, το πιο βασικό εργαλείο που θα αιμοδοτήσει τις επιχειρήσεις, γιατί μέσω των τραπεζών λειτουργεί η οικονομία. Έτσι οι όποιες προσπάθειες σήμερα για στήριξή τους (ανακεφαλαιοποίηση) στοχεύουν στην διάσωση των αποταμιεύσεων των καταθετών και όχι δήθεν στην κατά Τσίπρα διάσωση των τραπεζιτών.
- Με πρωταγωνιστές τους Τσοχατζόπουλο και λοιπούς, απ’ το 1996 μόνο και εντεύθεν, υλοποίησαν ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ ύψους 26 δισ.€, σ’ ένα πάρτυ αναθέσεων και υπερκοστολογήσεων των κάθε λογής μεσαζόντων ή ¨οπλάδων¨, και ενώ θα έπρεπε σαν αντιστάθμισμα να επιστρέψουν στην Ελληνική οικονομία περίπου 3 δισ.€, επέστρεψαν ψίχουλα, μέσω της αμαρτωλής Γενικής Διευθύνσεως Εξοπλισμών (ΓΔΑΕ).
Το παραπάνω ποσοστό που έχει κλαπεί αντιστοιχεί περίπου σε 100 τόνους χρυσού. Για σύγκριση αναφέρουμε το τεράστιο εξοπλιστικό πρόγραμμα των τελευταίων χρόνων της ¨Διδακτορίας¨ που περιελάμβανε κάθε μορφής οπλικά συστήματα, που μας έδιναν υπεροπλία, για το οποίο δεν δόθηκε μίζα ούτε ενός ευρώ.
Για τους παραπάνω λόγους το 40% του πληθυσμού εκφράζει την απέχθεια του στους πολιτικούς που δημιούργησαν το οικονομικό αυτό ¨θαύμα¨, και θα τους φιλοδωρήσει ένα στοχευμένο ¨μαύρισμα¨.
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

συνέχεια....

Συνεργασία: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 10 ΣΗΜΕΙΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών