Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 25, 2012

“Μια μικρή εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας…”

“Την Μεγάλη Παρασκευή ως είθισται ήμουν στο χωριό μου, καθώς είμαι τυχερός και ανήκω σε εκείνη την μερίδα του ελληνικού λαού που έχει ακόμα επαφή με τις ρίζες του στην πατρώα γη που φυλάττει τα ιερά οστά των προγόνων του. Μεγάλη Παρασκευή λοιπόν και όπως η Χριστιανική μας πίστη και η παράδοση εκατοντάδων γενεών προστάζει να κορυφώνεται ο θρήνος για την μαρτυρική θυσία Του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού. Όμως μέσα στο θρήνο υπάρχει η προσμονή της Ανάστασης και της λύτρωσης των ανθρώπων από την φθορά της αμαρτίας, το φόβο του θανάτου-λήθης και την υπόσχεση της αιώνιας ζωής δίπλα στον Δημιουργό μας.
Εγώ, όπως και κάθε… σοβαρός....
«Εωσφοριστής» που σέβεται τον εαυτό του έχω ένα τάμα που τελώ ευλαβικά κάθε χρόνο, να μεταφέρω τον Επιτάφιο με το σώμα του Κυρίου και Σωτήρα μου. Ένα ελάχιστο δείγμα της αγάπης προς τον Θεάνθρωπο που μετέφερε το βάρος των αμαρτιών του ανθρώπινου είδους. Σε κάποιο σημείο της λιτανείας συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι 3 παραστάτες ήταν 2 Συναγωνιστές, ένας νέος και ένας παλιός καθώς και ένας μετανοημένος του ΛΑΟΣ. Μια πολιτική σκέψη πέρασε από το μυαλό μου, η λιτανεία του Επιτάφιου είναι μια μικρή εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας… Οι Εθνικιστές και οι πατριώτες φέρουν το βάρος, εθελοντικά, με τιμή και με χαρά, χωρίς να γογγύζουν από το βάρος και οι υπόλοιποι μας ακολουθούν… Πάντα έτσι γινόταν και πάντα έτσι θα γίνεται. Δεν άνοιξαν τον δρόμο για την ελευθερία οι «λογικοί», οι «νοικοκυραίοι», οι «γραμματιζούμενοι» και οι «προύχοντες», αλλά οι «φανατικοί», οι «περιθωριακοί», οι «ακραίοι» που βάζουν το κοινό καλό πάνω από το ατομικό, οι αγράμματοι βοσκοί και αγρότες που πέφτουν στη φωτιά της μάχης χωρίς πολύ σκέψη.
Τι ήταν οι Επαναστάτες του 1821 παρά περιθωριακοί, κλέφτες και αρματωλοί που οι Κοτζαμπάσηδες και οι Φαναριώτες μισούσαν και φοβόντουσαν; Οι Κοτζαμπάσηδες προσπάθησαν να κάνουν μια επανάσταση στα μέτρα τους, πανέτοιμοι για συνθήκη και «καπάκια» με τον Σουλτάνο, που θα διασφάλιζε τα προνόμια τους. Η ενορχηστρωμένη από τους «περιθωριακούς» σφαγή της Τριπολιτσάς όμως τους χάλασε τα σχέδια επιβάλλοντας έναν ολοκληρωτικό πόλεμο που άφηνε μόνο δυο επιλογές, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ‘Η ΘΑΝΑΤΟΣ!
Το ίδιο έγινε σε κάθε περίπτωση, σε κάθε αγώνα, από τις Κρητικές επαναστάσεις, μέχρι τον Μακεδονικό αγώνα, από την Μελούνα μέχρι τη Μικρασία, από την Β. Ήπειρο μέχρι την Κύπρο! Μπροστάρηδες ήταν πάντα οι «περιθωριακοί», οι «ακραίοι», οι «φασίστες» γιατί θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία! Όπως τους σύραμε στις επαναστάσεις, στους αγώνες για ελευθερία και εθνική ολοκλήρωση χαλώντας τη ραγιάδικη βολή τους το 1821 έτσι θα τους σύρουμε και στην Εθνικολαϊκή Επανάσταση του 2012 που ξεκινά την 6ητου Μάη!
 Η 6η του Μάη είναι η αρχή του τέλους του κλεπτοκρατικού μεταπολιτευτικού κοινοβουλευτισμού!
Η 6η του Μάη δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή του αγώνα!
Η 6η του Μάη είναι η συνέχεια της 25ης Μαρτίου του 1821, με τους ίδιους στόχους «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ‘Η ΘΑΝΑΤΟΣ» και τα ίδιες παρακαταθήκες «ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ»
Όπως τότε έτσι και σήμερα, εμείς οι «Εωσφοριστές», όπως και ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Κολοκοτρώνης και η επανάσταση των «αναθεματισμένων» θα οδηγήσουν το έθνος μας στην ιστορική ολοκλήρωση που τρέμουν οι Νέο-Φαναριώτες Κοτζαμπάσηδες που διαφεντεύουν τον τόπο με εντολές ξένων. Όπως και τότε έτσι και σήμερα οι διάφοροι Παππουλάκοι, Χρυσαυγές (!) με τις «Πατρικές τους διδασκαλίες» (πρωτότυπος τίτλος: «Διδασκαλία Πατρική») για «λογική», «σύνεση» και άλλες τέτοιες εύηχες λέξεις κρύβανε ένα μήνυμα μόνο, το ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ, έτσι και τα σημερινά ΜΜΕ προπαγανδίζουν εναντίων μας χωρίς να μπορούν να κρύψουν το (δίκαιο) φόβο τους. Εμείς οι «Εωσφοριστές» θα τους χαλάσουμε την ραγιάδικη βολή που ονομάζεται υποκριτικά «λογική» και «μετριοπάθεια», αλλά είναι στην ουσία προδοσία και ραγιαδισμός. Είναι ανάξιο για έναν Έλληνα και μάλιστα Χριστιανό, να πουληθεί δούλος από τους Κοτζαμπάσηδες του και όπως λέει ένα παραδοσιακό Κρητικό ριζίτικο:

«Δεν την μπορώ ‘γω την σκλαβιά

στον κόσμο τον απάνω

και έχω καημό μου το να ζω

χαρά μου ν’ αποθάνω»

Μπορεί να μην είμαστε καλοί Χριστιανοί, είμαστε όμως καλοί Έλληνες, δεν ξεχνάμε την πίστη μας ούτε την διατυμπανίζουμε για πολιτικό όφελος! Άλλωστε είμαστε πολιτικό και όχι θρησκευτικό κίνημα και ουδέποτε δηλώσαμε υποκριτικά ότι είμαστε «Χρυσή Ορθόδοξη Αυγή», ενσωματώνοντας ταυτόχρονα κάθε επιτήδειο αιρετικό, άθεο, Μουσουλμάνο ή Δωδεκαθεϊστή φουκαρά.”

 Προμηθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών