Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 03, 2012

Ένα κείμενο-τομή για τις "επιχειρήσεις σκούπα λαθρομεταναστών" από το καθεστώς...Πως κοροϊδεύουν τον κοσμάκη…


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΣΚΟΥΠΑ»

Συνεχίζονται επί καθημερινής βάσεως οι «επιχειρήσεις – σκούπα» (ή «επιχειρήσεις εξαπάτησης ψηφοφόρων») της αστυνομίας, στο κέντρο των Αθηνών. Που κρατούνται οι συλληφθέντες, οι οποίοι ήδη πλησιάζουν τους χίλιους, εφόσον κανένα από τα λεγόμενα «κέντρα κράτησης» που ανακοινώθηκαν πομπωδώς δεν είναι ακόμη διαθέσιμο (το πρώτο τέτοιο κέντρο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε 40 ημέρες, όπως δήλωσε ο υφυπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Μ. Όθωνας!); Στα κρατητήρια των διαφόρων αστυνομικών τμημάτων της Αττικής! Εκεί τους έχουν παραπετάξει προσωρινά, τον έναν πάνω στον άλλον, υπό άθλιες συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής.
Μπορούμε, λοιπόν, να....
χαρακτηρίσουμε τα αστυνομικά τμήματα της Αττικής «υγειονομικές βόμβες» (ο χαρακτηρισμός ανήκει σε συνδικαλιστές της αστυνομίας), με την υγεία των αστυνομικών (και των μελών των οικογενειών τους…) αλλά και των λαθρομεταναστών να κινδυνεύει εξίσου! Αλήθεια, που κρύβονται οι λεγόμενες «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», κάτι «Γιατροί του Κόσμου», οι γιατροί εκείνοι που βεβαίωναν (ψευδώς, όπως απεδείχθη…) πως οι λαθρομετανάστες της Υπατίας είναι… ετοιμοθάνατοι λόγω «απεργίας πείνας», οι «ευαίσθητοι» περί τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.τ.λ., κ.τ.λ. Γιατί το έχουν βουλώσει οι (τέως) λαλίστατοι;
Προφανώς, ο σκοπός (η ανάσχεση της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής), αγιάζει τα μέσα!
Επίσης, που κρύβονται οι «ανταρσίες», οι «αλληλέγγυοι», οι «συμπαραστάτες» κ.τ.λ. αριστεριστές; Γιατί έχουν τουμπεκιαστεί; Γιατί δεν υψώνουν τις φωνές τους «ενάντια στα ρατσιστικά πογκρόμ» (όπως τα χαρακτήριζαν άλλοτε); Γιατί δε βάζουν μπροστά τα (άπλυτα…) στήθια τους για να τα εμποδίσουν; Σε άλλες περιπτώσεις κάνουν συλλ-αλητήρια για… ψύλλου πήδημα. Για το θέμα αυτό μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει ούτε ένα! Προφανώς, και γι’ αυτά τα μισθοδοτούμενα κοπρόσκυλα των ντόπιων και ξένων μυστικών υπηρεσιών, ο (προαναφερόμενος) σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Πάμε παρακάτω. Αν αυξηθούν κι άλλο οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες, όπως αναμένεται, τότε θα γίνει μεταφορά όσων περισσεύουν στα κρατητήρια των αστυνομικών υπηρεσιών της επαρχίας. Με τον τρόπο αυτό, όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας θα μετατραπούν σε «υγειονομικές βόμβες»!
Τι θα απογίνουν οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες; Οι «αρχές» της μνημονιακής συγκυβέρνησης και τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων», αφήνουν να.............

συνέχεια

Πως κοροϊδεύουν τον κοσμάκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών