Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 30, 2012

Οι λαθρομετανάστες "κατάφεραν" να κλείσουν ακόμη ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας...Τίτλους τέλους για το Athens Imperial

Μια ευγενική χορηγία των εξαθλιωμένων και απανταχού κατατρεγμένων λαθρομεταναστών

Αντιγράφουμε από το newsit.gr του Ευαγγελάτου, που κάπως αργά σα να θυμήθηκε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Αθήνα... 

Πρόκειται για..... το ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL. Δεκάδες εργαζόμενοι στην ανεργία από αύριο. Τι λέει στο Newsit ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού & Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων. Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού το κέντρο της Αθήνας καθώς τα μεγάλα ξενοδοχεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο.

Αυτή τη φορά τίτλους τέλους βάζει το πεντάστερο ξενοδοχείο Αthens Imperial στην πλατεία Καραϊσκάκη, θύμα της οικονομικής κρίσης αλλά και του σύνθετου προβλήματος που μαστίζει το κέντρο, με τους μετανάστες από τη μια που έχουν γκετοποιήσει την περιοχή και τις επαναλαμβανομενες ταραχές λόγω των συλλαλητηρίων από την άλλη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της μισθώτριας εταιρίας, Ελληνική Τουριστική ΑΞΤΕ, ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη, ανακοίνωσε τη διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου που ήταν στολίδι για την Αθήνα. Σε δραματική θέση οι 70 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης του ξενοδοχείου αλλά και δεκάδες άλλοι που απασχολούνταν με συμβάσεις μιας ημέρας για τις ανάγκες των δεξιώσεων που φιλοξενούσε το ξενοδοχείο.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit o Προεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού & Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων, Παναγιώτης Προύτζος " η κατάσταση είναι δραματική. Τα ξενοδοχεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο και κινδυνεύουν χιλιάδες θέσεις εργασίας". Τον Δεκέμβριο του 2010 έκλεισαν στο κέντρο της Αθήνας τα ξενοδοχεία Εσπέρια και Κάνιγγος 21 ενώ δύο ξενοδοχεία της αλυσίδας “Classical” του ομίλου Δασκαλαντωνάκη έβαλαν λουκέτο τον Ιανουάριο του 2011.

Τα ξενοδοχεία "Αcropol" και "Fashion Ηouse Ηotel". Δεκαοκτώ ξενοδοχεία -πολλά εκ των οποίων στην κατηγορία των 4 αστέρων- έχουν κατεβάσει ρολά από τον Δεκέμβριο του 2010. Τελευταίο ήταν το τετράστερο Jason Prime, που βρίσκεται στην καρδιά του γκέτο της πρωτεύουσας. Ακριβώς πίσω από το Εθνικό Θέατρο. Εκλεισε στις 30 Οκτωβρίου 2011.

Το Αthens Imperial αποχαιρετά την Αθήνα αύριο Πέμπτη 31 Μαϊου 2012.

stoxos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών