Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 30, 2012

Μνημόνιο και ΕΘνικισμός

Μνημόνιο και ΕΘνικισμός
Είναι γνωστή η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εναντίον του Μνημονίου (Ι & ΙΙ). Είμαστε εναντίον του Μνημονίου πρώτα-πρώτα γιατί εκχωρεί Εθνική Κυριαρχία. Αλλά, και αυτό να μη συνέβαινε, έχει αποδειχθεί πλέον εκ των πραγμάτων ότι το Μνημόνιο σαν εκφράζον και επιβάλλον οικονομική πολιτική απέτυχε παταγωδώς. Όχι μόνο δεν άρχισε πλέον κάποιο είδος ανάκαμψης της Οικονομίας μας, αλλά πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Την αποτυχία του Μνημονίου έχουν παραδεχθεί πλέον και οι ίδιοι που μας το επέβαλαν. Πρέπει λοιπόν πάση θυσία να απαγκιστρωθούμε απ' αυτό πριν να είναι αργά, γιατί αποτελεί πλέον Εθνικό κίνδυνο.
Προκύπτει λοιπόν καίριο το ερώτημα: τι θα....
βάλουμε στη θέση του αν φύγουμε απ' αυτό; Πως θα μπορέσουμε να εξοφλήσουμε το τεράστιο χρέος χωρίς επί πλέον δανεισμό; Μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γνωρίζει τον τρόπο. Ο τρόπος αυτός έχει καταγραφεί στα άρθρα μας κατά καιρούς και δεν έχω σκοπό εδώ να επανέλθω. Πάντως εκείνο που πρέπει να τονίσω είναι ότι ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ να εξοφλήσουμε το χρέος αυτό μέσα σε λίγα χρόνια ΧΩΡΙΣ να καταφύγουμε σε επί πλέον δανεισμό παρά στηριζόμενοι μόνο στις δικές μας δυνάμεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και αυτός αντιμνημονιακός, από ότι λέει, αν και τελευταίως τα έχει "γυρίσει", αλλά δεν έχει τον τρόπο να μας βγάλει από την Κρίση χωρίς επί πλέον δανεισμό. Επί πλέον είναι αντεθνικός όπως και κάθε κομμουνισμός. Είναι ένας θιασώτης της παγκοσμιοποίησης και αυτός που το μόνο που ονειρεύεται είναι να καταργήσει τα σύνορα και το στρατό. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά η εναλλακτική λύση του ίδιου Συστήματος. Του Συστήματος αυτού που μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πολεμάει και θα πολεμάει μέχρις εσχάτων.
Ναι! Πολεμάμε για την ΠΑΤΡΙΔΑ! Δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλες πατρίδες και η ανθρωπότητα ολόκληρη. Αν ήταν αλλιώς θα θέλαμε κι εμείς τους λαθρομετανάστες. Δεν τους θέλουμε όμως γιατί μας ενδιαφέρει μόνον η δική μας ΠΑΤΡΊΔΑ. Ας πάνε λοιπόν κι' αυτοί στις δικές τους πατρίδες και ας μας αφήσουν ήσυχους να βγάλουμε την Πατρίδα μας από αυτή τη μέγγενη που λέγεται Οικονομική Κρίση όπως εμείς ξέρουμε. Κανένας ξένος δεν ενδιαφέρθηκε για μας. Δεν θα ενδιαφερθούμε λοιπόν κι' εμείς για κανένα ξένο. Είτε το δέρμα του είναι μελαμψό, είτε είναι λευκό σαν το γάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών