Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 19, 2012

6 αστυνομικούς "θέρισαν" οι γύφτοι με καραμπίνες!!!

Ποιός πολιτικός αρχηγός θέλει τους γύφτους ντυμένους στα μπλε της ΕΛ.ΑΣ. και είχε καταφέρει να τους αποσπάσει τις ψήφους τους στις προηγούμενες εκλογές;
 Έξι (αρχικά ήταν πέντε) σοβαρά τραυματίες αστυνομικοί από πυροβόλα όπλα είναι μέχρι στιγμής ο αιματηρός απολογισμός μάχης μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και αθιγγάνων (!) στην λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια! 
Οι έξι αστυνομικοί έχουν κτυπηθεί από καραμπίνες. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21.00 όταν τσιγγάνοι επιτέθηκαν με πέτρες σε διερχόμενο αστικό λεωφορείο του οποίου ο οδηγός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι.... δέχθηκαν και αυτοί επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα ενώ στο στόχαστρο τους βρέθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων. Παράλληλα οι τσιγγάνοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έκαναν πλιάτσικο σε τουλάχιστον δυο μαγαζιά. Αστυνομικοί που πήγαν να αποκαταστήσουν την τάξη, δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς αιμόφυρτοι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. 
Στη συνέχεια οι αθίγγανοι και αφού έριξαν μερικές ριπές κατά του αστυνομικού τμήματος, κατέφυγαν σε καταυλισμό της περιοχής ενώ στο σημείο έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

  1. Ποσο καιρο ακομα να ανεχομαστε τους ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΥΣ
    Ολα τα γυφτοκαρκινωματα στον ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γύφτοι μισέλληνες και ανθέλληνες παρέα με τους αλβανούς - τα καρκινώματα αυτά πρέπει να απελαθούν γρήγορα και σταδιακά - εκτός του οτι βρωμιζουν και απο πολ δεν ειναι αποδεκτοι ειναι επιβλαβεις για τον κοινωνικο ιστο σε πολλους τομεις και μη αποδεκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψαξτε στο λεξικο της αρχαιας Ελληνικής τί σημαίνει αθιγγανος. Παράγεται από το στερητικό α και το ρήμα θιγγάνω που σημαίνει, αγγίζω. Συνεπως αθίγγανος σημαίνει, ανέγγιχτος. Οι αθίγγανοι προέρχονται από την τάξη τών ανέγγιχτων τής Ινδίας, τους οποίους οι άλλες τάξεις δεν έπρεπε να πλησιάζουν καθώς οι ανέγγιχτοι δεν πλένονταν ποτέ διότι έτσι τούς επέβαλε η σατανιοστική θρησκεία τους. Εθεωρούντο ρυπαροί και φορείς σκοτεινών δυνάμεων. Η μαγεία γι' αυτούς είναι θρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών