Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 19, 2012

"Χάζεψε" ο Παπαδάκης...Καιρός να πάει για τα μπάνια του γιατί κάθε μέρα παραληρεί..


Παραλήρημα Παπαδάκη κατά Χρυσής Αυγής

Πολλά νεύρα είχε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Παπαδάκης του ΑΝΤ1. Πολλά και… δικαιολογημένα, λόγω των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, τα οποία προσπάθησε προ ημερών να… κουρέψει.
Ένα e-mail τηλεθεατή, λοιπόν, ήταν η αφορμή να ξεσπάσουν τα τεντωμένα νεύρα του τηλεπροπαγανδιστή:  «Να έχετε μεγαλύτερο σεβασμό στη Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη», έγραφε το e-mail και αμέσως μόλις το διάβασε ο Παπαδάκης άρχισε το παραλήρημά του:

«Δεν έχω κανένα σεβασμό σε κανέναν. Σέβομαι όσους με σέβονται. Καταλάβατε; Να έχουν μεγαλύτερο σεβασμό σε μένα γιατί με μερικούς από αυτούς έχω τα διπλάσια χρόνια τους και τα τριπλάσια στο δημόσιο βίο. OK; Άι μπράβο! Γιατί ξέρετε παραγνωριστήκαμε… Και τώρα μετά από τις εκλογές θα ανοίξω το στόμα μου και θα πω πολλά πράγματα και θα τα πω την ώρα που πρέπει. Κι όλα αυτά περί στημένων καταστάσεων, περί ποιον βοηθήσατε ή όχι, μη τα λέτε σε μας που δυόμιση χρόνια δίνουμε μια μάχη και δεν μπορεί να μας ακουμπήσει κανένας! Το κουβαδάκι και αλλού να πάνε να παίξουν κάποιοι, όχι εδώ! Έγινα σαφής;».
Αυτό είναι το απεχθέστατο πρόσωπο των τηλεπροπαγανδιστών! Κανένας σεβασμός για κανέναν, ούτε για τη λαϊκή ετυμηγορία ασφαλώς. Νομίζουν ότι είναι παντοκράτορες σ’ αυτή τη χώρα, με συχνότητες που ανήκουν στον ελληνικό λαό! Νομίζουν ότι είναι υπεράνω όλων! Έτσι τους έμαθαν τόσα χρόνια οι πολιτικάντηδες…
Τώρα, όμως, είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν. Κι εφόσον δεν πρόκειται να το κάνουν με τη δική τους βούληση, θα υποχρεωθούν να το κάνουν! Να φροντίσουν, λοιπόν, σύντομα να τακτοποιήσουν τις οικονομικές και άλλου είδους εκκρεμότητές τους προς το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία, γιατί σε αντίθετη περίπτωση η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσον για να υποχρεωθούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών