Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2012

Αυτοί είναι αμετανόητοι εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ: ΔΟΥΡΟΥ : "ούτε βήμα πίσω από το ψήφισμα των Κορυσχάδων. ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εδώ η κυρία Ράϊκου δεν έπρεπε να επέμβει...."δημοκράτες";

Μετά το "θερμό επισόδιο" και την παρεκτροπή του Ηλία Κασιδιάρη η Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας με πάθος για την "ιερή σκυτάλη του ψηφίσματος των Κορυσχάδων" που θα καθορίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι  "δεν θα κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε βήμα πίσω από το ψήφισμα των Κορυσχάδων".
Κανείς φυσικά δεν την ρώτησε τι εννοούσε, είτε γιατί δεν κατάλαβαν τι είπε, είτε γιατί βιαζότανε να τελειώνει η εκπομπή .
Ποιό είναι λοιπόν το περίφημο "Ψήφισμα των Κορυσχάδων"
Ήταν το ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΑΜ της 27ης Μαΐου του 1944, το οποίο αποτέλεσε την πολιτική βάση της απόπειρας ένοπλης κατάληψης της εξουσίας τον Δεκέμβριο του 1944 από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ! Ας δούμε τι έλεγε στο άρθρο 8:

Αρθρο 8.Ο πρωταρχικός σκοπός και ο γνώμονας για την άσκηση όλων των εξουσιών είναι ο απελευθερωτικός αγώνας του έθνους. – Το Εθνικό Συμβούλιο, η ΠΕΕΑ, οι ένοπλοι και άοπλοι πολίτες υπηρετούν πριν απ’ όλα το σκοπό αυτό.
– Ο Εθν. Στρατός ΕΛΑΣ, είναι το ένοπλο τμήμα του έθνους, που μάχεται για την απελευθέρωση της πατρίδας και τις ελευθερίες του λαού.
Όλα αυτά το 1944 μπορεί να είχαν νόημα, αλλά το ερώτημα είναι κατά πόσο "η ιερή σκυτάλη του ψηφίσματος των Κορυσχάδων", έχει να μας πει κάτι σήμερα; Πάμε για ένοπλο αντάρτικο; Σεπερίπτωση εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ και μετά τον αφοπλισμό της αστυνομίας θα αναλάβουν ένοπλοι κομματικοί φρουροί την ασφάλεια κατά το κομματικό δοκούν;
πηγή

Υ.Γ. Όσο για εσάς Αριστερούληδες απάντάμε ευθέως...
Ιδού η Ρόδος....Ιδού και το πήδημα
(φυσικά και δεν θέλουμε εμφύλιο όπως ονειρεύονται οι κομμουνιστομπολσεβίκοι...το αντίθετο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε, χωρίς βία, να συντρίψουμε κάθε Αριστερό απολειφάδι μιας παρηκμασμένης παγκοσμιοποίησης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών