Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2012

Είμαστε το αύριο κι είσαστε το χθες!

Όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και δη τις δύο τελευταίες ημέρες με το συμβάν με τον Ηλία Κασιδιάρη, μας αποδεικνύουν πόσο οι άνθρωποι που βγαίνουν ακόμα στο γυαλί δεν έχουν καμία σχέση κι επαφή με την ελληνική κοινωνία. Ας τα πάρουμε, όμως από την αρχή. Στο ατυχές συμβάν του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη, την Ρένα Δούρου και την Λιάνα Κανέλλη βρήκε αφορμή το βρώμικo σύστημα των ΜΜΕ να χύσει τόνους χολής και λάσπης κόντρα στην Χρυσή Αυγή. Ένα συμβάν που περιελάμβανε προσβολές προς τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, ένα μπουγέλωμα με ποτήρι νερό κι ένα ξώφαλτσο χαστούκι μετουσιώθηκε σε απειλή προς την Δημοκρατία με διεθνές αντίκτυπο!
Νομίζουν όλοι αυτοί οι υποκριτές και τα φερέφωνα της κλεπτοκρατίας πως.....
ο κόσμος σοκαρίστηκε με την έκρηξη οργής του Ηλία Κασιδιάρη, ενός ανθρώπου που είναι για χρόνια δέκτης επιθέσεων και κάθε είδους λασπολογίας και συκοφαντικής δυσφήμισης. Ανατρίχιασε λένε η Ελληνική κοινωνία με τον "φασίστα" που χαστούκισε την Λιάνα. Σε ποιο κόσμο ζουν άραγε; Δίχως να αναφερθούμε στην ουσία του συμβάντος, καθώς το θέμα έχει πια εξαντληθεί, νομίζουν τα τσιράκια των μεγαλοεργολάβων πως "έπιασαν λαυράκι". Τώρα, ελπίζουν μάταια, πως οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής θα... συνετιστούν και θα διορθώσουν την ψήφο τους.
Αρχικά, δεν μας ξέρετε καλά. Όχι ότι επικροτούμε την βία, αλλά διαφυλάσσουμε την Τιμή και την Αξιοπρέπειά μας και δεν ανεχόμαστε από ΚΑΝΕΝΑ να μας προσβάλει. Οι Αξίες και τα Ιδανικά δεν διασώθηκαν με την απάθεια, αλλά με τον Αγώνα. Κυρίως, όμως, οι "εκπρόσωποι της κοινής γνώμης" δεν έχουν καμμία ιδέα του τι γίνεται εκεί έξω, παραμένοντας κλεισμένοι στο καβούκι τους. Οι συνταξιούχοι που.......

συνέχεια

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών