Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 26, 2012

Θαύμα..Θαύμα...Γεωργιανός λαθρομετάναστης ο δολοφόνος 70χρονης στη Φιλοθέη!

Ενας 26χρονος Γεωργιανός είναι ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας -στις 10 Ιουλίου 2012- της 69χρονης Αγγελικής Καρποδίνη στην Φιλοθέη.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από επιχείρηση των αρμόδιων αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωήςστην Ομόνοια, ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις. Σύμφωνα με....
τις πρώτες πληροφορίες ο Γεωργιανός εμπλέκεται και σε άλλες ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια στην Αθήνα.

Ο δράστης είχε εισβάλει στο ισόγειο διώροφης κατοικίας στην οδό Αγίας Φιλοθέης 17 και αφού ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 69χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρήκε ο σύζυγός της, ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο των κατασκευών και των ξενοδοχείων. Η γυναίκα ήταν πεσμένη, με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι μέσα σε λίμνη αίματος.
Η εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης και η σύλληψη του δράστη θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική αφού συνήθως ελάχιστα στοιχεία μπορεί να συγκεντρωθούν σχετικά με τους φυσικούς αυτουργούς τέτοιων ληστρικών εγκληματικών επιθέσεων σε σπίτια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Κρεμαλες στους ηθικους κατακοκκινους εβραιομπολσεβικους ηθικους αυτουργους των δεκαδων δολοφονιων των προσφιλων προς σε αυτους εισβολεων υπανθρωπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών