Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 26, 2012

Βίντεο φωτιά με την κατάθεση στεφάνων στα Δερβενάκια!!! Αντιπαράθεση της Χρυσής Αυγής με εθνοπροδότες!!

3 σχόλια:

  1. Ο αλλος ο βλαξ γιατι διαμαρτυροταν που τον αποκαλουσε φασιστα το ανθρωποειδες?
    Δεν μπορουσε να του απαντησει σε αναλογο τονο?
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ

    Μια ειναι η βρισια εναντιον τους, αυτη που τους περιγραφει.
    ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΔΩ Όπως μας ενημερώνει το τεύχος 53 (Απρίλιος 1990) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» πρόκειται για μία «μαύρη επέτειο»: «Η έκτη Απριλίου 1941 δεν είναι τίποτα άλλο από μια συνέχεια συνεχιζόμενων λαθών μίας αγγλόδουλης και σιωνιστικής αυλής. Μίας ηγεσίας που ήθελε την Ελλάδα σε συνεχείς συμφωνίες (κάτω απ’ το τραπέζι) με τους Αγγλογάλλους. Μίας ηγεσίας που ήθελε την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον εναέριο χώρο της να τον χρησιμοποιούν τα πολωνικά αεροσκάφη διά να πηγαίνουν σε Αγγλία-Γαλλία. Μίας ηγεσίας που ήθελε τον εμπορικό στόλο στο πλευρό των λεγομένων συμμάχων. Μίας ηγεσίας που δεν απαντούσε στις εκκλήσεις των Γερμανών που τους έλεγαν για ουδετερότητα». Η Ελλάς λοιπόν ευθύνεται για την Ιταλική και μετά την Γερμανική επίθεση εναντίον της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη ειναι η παγεια θεση μου, ειμασταν προτεκτορατο εξ ανεκαθεν, και μας εκαναν οτι ηθελαν οι δημιουργοι του νεοελλαδικου κρατους, δηλαδη οι εβραιοι κατεχωντες την τραπεζα της Αγγλιας Rothschild που ειχαν δανεισει το Ελληνικο κρατος με αυτα τα ηλιθια χαρτια που ονομαζονται λεφτα, και ειχαν υπο την ιδιοκτησια τους (ακομα προφανως εχουν) την εθνικη τραπεζα.

      Απλως , ο Μεταξας δολοφονηθηκε, γιατι κατα την αποψη μου δεν ηταν συνεργασιμος.(ειχε και αγγλο γιατρο για να μην ξεχνιωμαστε) .

      Επισης οταν ο καθεστωτικος εβραιομπολσεβικος-εβραιοκαπιταλιστης λεει "Φασιστας" εννοει και τους εθνικοσισαλιστες , αλλα γενικως φασιστας ειναι οποιος δεν ειναι διεθνιστης εβραιομπολσεβικος εβραιοκαπιταλιστης, οποτε ειναι κατα βασει τιτλος τιμης προαφανως, επισης δεν υπαρχει μεγαλυτερη πολιτικη προσβολη απο τον χαρακτηρισμο "εβραιομπολσεβικος", οποτε οποιος σε αποκαλει φασιστα για να σε προσβαλει εαν δειξεις οτι εχεις προσβληθει (αν ειναι δυνατον) μονον χαρη του κανεις.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών