Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2012

Μια ζωή ανθέλληνες τα αριστερά αναρχομιάσματα...Περίπτερο γυφτοσκοπιανών στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης..

Όχι πως δεν το ξέραμε, αλλά για να το μάθει και ο τελευταίος κοιμώμενος ή παραπλανημένος... Όλοι αυτοί που παριστάνουν τους... αντιρατσιστές και λοιπά "αντί" δεν είναι άλλοι απο βρωμιαρέους ανθέλληνες, που βγάζουν τα συμπλέγματά τους προωθώντας κάθε εχθρική προπαγάνδα. 
 
Στο πρόσφατο αντιρατσιστικό φεστιβάλ που πραγματοποίησαν στην Θεσσαλονίκη απο τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου στον χώρο του πρώην στρατοπέδου "Παύλος Μελάς" -αυτή και αν είναι προσβολή- δεν έχασαν την ευκαιρία να..... δώσουν και χώρο για περίπτερο σε εχθρικά έντυπα που αποκαλούνται "μακεδονικά" και αναφερόμαστε στην περιβόητη "Νόβα Ζόρα" και το δήθεν ενημερωτικό έντυπο "ΛΟΖΑ" που δεν είναι τίποτε άλλο απο την επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των γυφτοσκοπιανών! Μην ρωτήσετε τι έκαναν και σε αυτή την περίπτωση οι "αρχές"... Απλά ροχάλιζαν!

2 σχόλια:

  1. Αφού οι ίδιοι οι Θεσσαλονικείς δέχονται τέτοια περίπτερα μέσα στην πόλη τους τι να πει κανείς...θα έπρεπε να είναι χιλιάδες κόσμου εκεί να γκρεμίσει αυτό το περίπτερο...μετά όμως να μην κλαίγονται αν αναγνωριστούν οι Σκοπιανοί ως Μακεδόνες και όχι οι Θεσσαλονικείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανωθεν φιλος εχει απολυτο δικιο, εγω ειμαι απο θεσσαλονικη και ντρεπομαι να πω πως δεν εκανα τιποτα καθοτι δεν γνωριζα ουτε την υπαρξη του φεστιβαλ ουτε την υπαρξη των γυφταριων απο τα σκοπια, φυσικα αυτο δεν ειναι δικαιολογια, θα επρεπε να το ξερω και να ειμαι εκει.
    Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας, θα επρεπε να παμε και να κανουμε κατα μέτωπον επιθεση στα σκουπιδια , τους εβραιομπολσεβικους και τα λοιπα σλαβοβουλγαρικα σκατα τους διαχρονικους τους αδελφους στον ανθελληνισμο και την εθνοκτονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών