Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2012

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ...

Σε Δούρειο Ίππο της Τουρκίας μετατράπηκε και πάλι η Βρετανία, στο Κυπριακό.

Σε δύο ημέρες λήγει η προθεσμία ανανέωσης της UNFICYP (Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο) και τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ θα πρέπει να συμφωνήσουν στο κείμενο ανανέωσης της θητείας της δύναμης των κυανόκρανων.
Αν και υπάρχει πάντοτε πρότερη συμφωνία στο κείμενο, ώστε να μην.... υπάρχουν εμπλοκές της τελευταίας στιγμής, με συνεπαγόμενη χρονική πίεση, η Βρετανία επιδιώκει ακριβώς αυτό. 
Ουσιαστικά προωθεί την «ειδική αναθεώρηση της UNFICYP», αφήνοντας ανοιχτό το κείμενο για περαιτέρω παρεμβάσεις, την ημέρα της συνεδρίασης, όταν θα πιέζει και ο χρόνος. 
Μάλιστα, Βρετανός διπλωμάτης, ήταν άκρως προκλητικός λέγοντας ότι, η χώρα του επικοινώνησε με την Τουρκία και την ψευδοκυβέρνηση στα Κατεχόμενα, και κανείς τους δεν είναι ευχαριστημένος, την στιγμή που δεν επικοινώνησε καν με την αρμόδια Αρχή της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το γεγονός ότι η Βρετανία προωθεί ανοιχτό κείμενο στην ολομέλεια του Σ.Α. του ΟΗΕ, έδωσε την ευκαιρία στην Τουρκία να προωθήσει αλλαγές, μέσω του Αζερμπαϊτζάν, το οποίο είναι μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου.
Η Κυπριακή Δημοκρατία διεξάγει προσπάθεια να αποτρέψει τυχόν άλλες ενέργειες εις βάρος της, διενεργώντας επαφές με άλλες χώρες του Σ.Α.
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών