Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2012

ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ε. ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ!! ΟΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ...

Παρόντες στην μεγάλη φωτιά που κατέκαψε πολλά στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων στο Σπαθοβούνι και τα χωριά της Τενέας , ήταν η ομάδα επιφυλακής του Πυρήνα Κορίνθου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με επικεφαλής τον βουλευτή του νομού κ. Ευστάθιο Μπούκουρα .
 
Οι προσπάθειες των απλών πυροσβεστών από αέρος και των επίγειων δυνάμεων ήταν υπεράνθρωπες και όλα τα μέλη του Πυρήνα Κορίνθου συνδράμαμε στην προσπάθεια αυτή . Ο κ. Μπούκουρας ήταν στην πρώτη γραμμή της κατάσβεσης της πυρκαγιάς υπερβάλλοντας εαυτόν και όλοι μαζί δώσαμε μάχη για να μπορέσουμε να σώσουμε ότι ήταν δυνατόν από τις περιουσίες των συμπατριωτών μας . Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , δίχως να διεκδικεί δάφνες , υπάρχει και θα.... υπάρχει όπου το έχει ανάγκη η πατρίδα μας . Έχουμε καθήκον και ιερή υποχρέωση να προστατεύσουμε κάθε σπιθαμή της ελληνικής γης .
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

29 σχόλια:

  1. Ενώ εσείς τι κάνατε φασιστικά αποβράσματα! παρακολουθούσατε από απόσταση ασφαλείας ίσα ίσα για διαφήμηση πήγατε. είστε χειρότεροι και απο τους πολιτικάντηδες του 50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσυ παρακολουθεις απο αποσταση υπολογιστη ρε εβραιομπολσεβικικο ΑΠΟΣΤΗΜΑ.
      Αντε στους Πακιστανους παράσιτο

      Διαγραφή
  2. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο φασιστικά σκουλήκια αλλά όλοι ξέρουν απο το καιρό της ύπαρξης σας ότι ο λαικισμός είναι τρόπος εξάσκησης πολιτικής μιάς και δέν έχετε άλλο όραμα και λύσεις για τη κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έρθουμε στην εξουσία εσύ και όμοιοί σου ή θα γυρίσετε στις φυλετικές αρχές και αξίες σας ή θα βρεθείτε εκεί που σας αρμόζει..Ήδη βρίσκεστε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και συντηρείστε λόγω του εβραιοσιωνιστικού κατεστημένου.
      Οι δικές μας οι ιδέες δεν έχουν άρχη, μέση και τέλος..
      Είναι αιώνιες..Όπως ο Φυλετιμός και ο Εθνικισμός
      Για αυτό και όταν θα επιστρέψουμε δεν θα είναι για 4 ή 8 χρόνια αλλά για 1000

      ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

      Διαγραφή
    2. Ε ρε παιδι μου και εγω παντα νομιζα οτι ο Λαικισμος ειναι η ιδεολογια του εβραιομπολσεβικου..
      Αντε στην κνε να πας σε καμια κατασκήνωση με σκοπιανους ρε εβραιοκομμουνιστικο καρκινωμα.

      Διαγραφή
  3. Τώρα το ποιός είναι στο χρονοντούλαπο και ποιός όχι αυτό αποδικνείεται πού έχουν απήχηση η δικές σας ιδέες σε κάτι κομπλεξικούς μόνο που δέν έχουν να αναδίξουν τίποτα άλλο παρά την ανύπαρκτη φυλετική τους ανωτερότητα που έχει αποδειχτεί και επιστημονικά ακόμη ότι δεν υπάρχει. Αν αυτό μπορεί να σας σώσει απο τη κατάθλιψη της ανυπαρξία σας συνεχίστε να το πιστεύετε φασιστικά σκουλήκια !. Μιά ζωή λαϊκιστές όπως και το καιρό της ναζιστικής Γερμανίας τότε που ντύνατε και ταΐζατε εξαθλιωμένους γερμανούς για να μπορείτε μετά να τους ποδηγετήσετε και να έχετε στο χέρι το λαϊκό κίνημα! όσο αφορά για το άν θα έρθετε στα πράγματα αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο θα κρατήσει η εγκληματικότητα μόνο για τόσο θα έχετε πέραση διότι αν υπήρχε κόσμος που να πιστεύει στις ρατσιστικές σας θεωρίες θα πιάνετε αυτά τα ποσοστά και σε παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μαζεψτε αυτον τον αυτιστικο εβραιομπολσεβικο που θα μιλησει για χρονοντουλαπα, η σοβιετια ΨΟΦΗΣΕ εδω και δεκαετιες απο αυτοανοσο αφήνοντας πισω της καμένη γη , πορνες και λαθρεμποριο , οπου επιβληθηκε ο εβραιομπολσεβικισμος, σαπισε ΨΟΦΗΣΕ και επεσε απο μονος του, και ομιλουν τα εμβια κοπρανα για "ιστορια" εβραιομαρξιστικη δεινόσαυροι που αρνείστε να πεθανετε, είσαστε ενα παράδοξο της ανθρωποτητας, ενα απομεινάρι της υπανθρωποτητας.
    Το "επιστημονικα" εχει "αποδειχτει" απο την πραβδα επι εβραιομπολσεβικισμου το ακουσες, γιατι ο Γουοτσον, και σύγχρονοι βιολογοι εχουν διαφορετικες απόψεις για την ιδιοσυγκρασιακη διαφορα ασιατων και ευρωπαιων, οπως επισης και η εποχη του λιθου εκ της οποιας αδυνατούν να διαφυγουν συγκεκριμενες φυλες που δεν εχουν αλλες φυλες να τους ενδύουν με τον ανθρωπινο, ανθρωπομορφο μανδυα.(ακομα και σε ενα σύστημα το οποιο δαιμονοποιει ,απαγορεύει και διώκει ποινικά τον ΦΥΛΕΤΙΣΜΟ!)
    Μεχρι και οι μετρήσεις, iq δεχνουν συγκεκριμενα καθολα φυλετικα αποτελεσματλα, αλλα τι λεμε τωρα, οσο "ζώντας" ειναι ιστορικα ο εβραιομπολσεβικισμος αλλο τοσο ειναι και ο εβραιομπολσεβικικος βακιλος έτοιμος να αποδεχτει την εγγενή του ιδιότητα.
    Επισης ο εβραιομπολσεβικος, μιλαει για την Γερμανια, το "λαικο" κΥνημα ηταν αυτο της εβραιας Λουξεμπουργκ του εβραιου Αισνερ και Λιμπνεχτ και της λοιπης σιωνιστικής παρεας που ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΕ απο τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ εθνικιστες, αυτους που εκαναν απεργιες και εξεγερσεις οταν οι Γερμανοι πολεμουσαν στο μετωπο.
    Αυτη η εβραικη ληστοσυμμορια?
    Εαν ειχαν την παραμικρη ιδεα τι εστι εβραιομπολσεβικισμος οι μαζανθρωποι που σας ψηφίζουν δεν θα περνατε ουτε 2%, αλλα με την μεταπολιτευτικη πλυση εγκεφαλου που εχουν υποστεί εδω και δεκαετιες και την παντελη έλλειψη πολιτικης παιδεύσεως, γνωσης του εθνοκτονου εγκληματικου εβραικου διεθνιστικου χαρακτηρα αυτης της νοητικης ψορας, προφανως εχει αντεξει η συμμορια σας , και ομως τα φυσικα ενστικτα του ατομου παρα την αδυσώπητη πολεμικη των καθεστωτικων εναντιον του εθνοφυλετισμου, επεβαλαν ενα εξαιρετικά μεγαλο ποσοστο παρα την φανατικη και λυσσαλέα 70 επιθεση του διεθνους αντιανθρωπου και των κοκκινο-μπλε φτυσιματων του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις πόρνες και το λαθρεμπόροιο τις δημιούργησε ο καπιταλισμός με το καλημέρα διότι αυτά υπήρχαν στις καπιταλιστικές χώρες που έχετε σα πρότυπο βάζοντας έναν δήθεν σοσιαλισμό δίπλα στο σάπιο και ξεπερασμένο εθνικισμό σας. Ποια θεωρία ρε ρατσιστικό απόβρασμα υποστηρίζει την ανωτερώτητα της φυλή σου όταν είναι γνωστό απο την εποχή του Δαρβίνου ότι ο homo sapiens προήρθε απο την αφρική κάτι το οποίο αποδίχτηκε και με test DNA που έγινε σε Σκοτσέζο κλασικό παράδειγμα λευκού! Ούτε η χρηστιανική θρησκέια δε παραδέχεται αυτά που λέτε φασίστες όπου σύμφωνα με την Αγία Γραφή ο Θεός πρώτα δημιούργησε τον Αδάμ και την Εύα και όχι το λευκό Αδάμ και τη Λευκή εύα. Επίσης φασιστικό κατακάθι οι λευκοί ήρθαν σε επαφή και με τους νεάτερνταλ ανθρώπινο είδος πριν το sapiens και βάλτε εκεί που ξέρετε τις θεωρίες του κάθε παρανοϊκού που πήρε ένα βραβείο νόμπελ κατα τύχη εσύ πάντως φασίστες προέρχεστε απο το homo erectus αν κρίνει κανείς απο το επίπεδο που έχετε. Ποιός Γερμανικός εθνικισμός ρε παρανοικό κατακάθι το 33%! Και είδαμε που νίκησε προς στιγμή ο γερμανικός εθνικισμός που κατέληξε η γερμανία ερείπια έγινε μέχρι και 16 χρονα παιδίά σττέλνατε στο πόλεμο παρανοικά αποβράσματα . Αλλά αυτά που λέτε στα blogs περί ναζισμού να τα λέτε και δημόσια αν είστε άντρες (τι λέω τώρα !) γιατί ο μηχαλολιάκος και οι λοιποί κάνουν κωλοτούμπες και λένε ότι δεν είμαστε υποστηρικτές του Χίτλερ ούτε καν εθνικοσοσιαλιστες κο κο κο κο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχας εγω δεν ειμαι Χρυση Αυγη.
    Απο εκει και περα λοιπον, το οτι λες παρανοικο τον Γουοτσον που "πηρε κατα τυχη" το βραβειο νομπελ απλα αποδεικνυει το ποσο "επιστημονικες" ειναι οι θεσεις σου εβραιομπολσεβικικο αποστημα, και σε τι νοητικο επιπεδο βρισκεσαι, μου αρεσει που χρησημοποιεις στην υπανθρωπη εβραικη συνθηματολογια σου τον Δαρβινο, εν ειδη εβραιοκομμουνιστικης εγκεφαλικης και βιολογικης ανεπαρκειας, προφανως δεν εχεις ανοιξει ουτε την εισαγωγη της "καταγωγης του ανθρωπου " εκει να δεις τι λεει για τους αραπηδες, τους τουρκους και τους αβοριγινες, θα πεσεις κατω με σπασμους εβραιομπολσεβικε και θα φωναζεις "φασισμος", το πολυ πολυ να βγαλεις "παρανοικο" και "αντιεπιστημονικο" τον Δαρβινο, επισης να ενημερωσουμε το κοινο εδω οτι την εταιρεια ευγονισμου την δημιουργησε ο ανηψιος του αλλα προφανως εφοσον ο ορος απουσιαζει απο την εβραιομαρξιστικη παραφιλολογια, σου εινα παντελως αγνωστος.
    Οσο δε για το οτι ο καπιταλισμος δημιουργησε την πορνεια εδω γελανε και οι πετρες, ναι 80 χρονια "διαπαιδαγογουνταν" εβραιομαρξιστικα η Σοβιετικη μαζα, και μολις της δοθηκε η δυνατοτητα να επιλεξει, αποδομηθηκε απο μονη της, οπως ενα αποστημα, το οποιο σκαει και αφηνει πισω σου φαγωμενους ιστους, ειναι παγκοσμιο αποκλειστικοτητα για την οποια μπορει να ειναι "υπερηφανη" αυτη η εβραικη νοητικη νοσος, οτι επιβληθηκε και αυτοαποδομηθηκε ως το μονο συστημα στην ιστορια του κοσμου το οποιο ηταν τοσο μολισματικο, τοσο αρρωστο, τοσο αντιφυσικο , τοσο υπανθρωπο, που ψοφησε απο μονο του αφηνοντας ερειπια.
    Ο ¨"καπιταλισμος" δρουσε δεκαετιες στις αλλες χωρες, αλλα δεν ειδαμε ποτε πχ τη Αγγλια να καταντα στα επιπεδα του ανατολικου μπλοκ, ουτε ειδαμε ποτε μαζες δυτικων να τρεχουν στους "σοβιετικους παραδεισους" αντιθετως ειδαμε μαζικα το αντιθετο, αλλα τι λεμε τωρα, μιλαμε για λοβοτομημενα απομειναρια μιας πνευματικης νοσου , εβραικης νοητικης ψορας.
    Ξερεις και απο "ανθρωπολογια" βλεπω οσοι νομπελιστες συμφωνουν μαζι μου ειναι "παρανοικοι", επισης η αφρικανοι ειναι ιδιοι με εμας, με τις ιδιες ακριβως δυνατοτητες, αλλωστε ειναι γνωστο οτι μεχρι τον 19αιωνα οι αραπαδες δεν ζουσαν στην παλαιολυθικη περιοδο, και πως στην υποσαχαρια αφρικη υπηρχα και συνεχιζει να υπαρχει υψηλου επιπεδου πολιτισμος, οπως επισης και ειναι γνωστοι οι δεκαδες φιλοσοφοι, εφευρετες , και πιονεροι τεχνολογιας και πνευματος, αραποειδους φυλης!!
    Αρε εβραικα κωλοζωα, αντε στη Αφρικη στους ομοιους σας,και στις καλμουκικες στεππες να ζησετε απο κοντα την "ισοτητα" εβραικα φτυσιματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο "ξεπερασμενος" εθνικισμός(σε αντιδιαστολή με τον ψόφιο απο αυτοανοσο εβραιομπολσεβικισμο), εξοντώθηκε απο τον εβραιομπολσεβικισμο-εβραιοκαπιταλισμο σε πολιτικο επιπεδο, οι φυλετικες θεασεις και ο εθνικισμος, ειναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ απο την αστικοκαπιταλιστικη επιβεβλημενη πολιτικη "ορθοτητα", τα διεθνη "δικαστηρια" καταδικαζουν με γνωμονα τις φυλετικες και εθνικιστικες αποψεις που εχουν τεθει ΕΚΤΟΣ νομου , εφοσον αδυνατουν να τεθουν εκτος ορθολογικης νομημοτητας, τα διεθνη τους οργανα, ,εβραικης προελευσης και χρηματοδοτησης , "ανθρωπινα δικαιωματα" , συνεχιζουν να στοχοποιουν με νομικα προσημα θεσεις οι οποιες εχουν τεθει εκτος "ορθοτητος" απο την συγχρονη καθεστωτικη ιερα εξεταση, η πολιτικη "ηθικη" ,και το εθος του διεθνους εβραιοκαπιταλισμου ειναι η ακτινογραφια σας, ειστε κατουσιαν σαρκα εκ της σαρκας τους σε πολιτικο επιπεδο ,αφηνοντας ως διαφορες διαφορα γελοια και ανευ νοηματος, η του χαρτινου νοηματος, οικονομικες "αρχες".
    Επισης εβραικο φτυσιμο, βασει συγχρονης βιολογιας, ο ανθρωπος , με τον πιθηκο εχουν 99,8% ομοιοτητες, προαφανως, εσυ εισαι η αποδειξη αυτου, επισης αναγωγικα, ειμαστε το ιδιο με τον πιθηκο ,καθοτι οι διαφορες μεταξυ ανθρωπινων φυλων κοιμαινονται σχεδον στα ιδια επιπεδα.
    Η συγχρονη βιολογια, δεν ειναι σε θεση κυριως λογω πολιτικης σκοπιμοτητας να αξιολογησει τις διαφορες τις οποιες παραδεχεται ηδη οτι υπαρχουν, καθοτι οποιος επιστημον , επιχειρησει κατι τετοιο θα εχει αυτοστιγμης προδικασει την επιστημονικη και πολιτικη του καταδικη, επισης αυτα ειναι ψηλα γραμματα για εναν υπανθρωπο οποιος θεωρει οτι ο ανθρωπος ειναι ενα χρηματοπιστωτικο σακουλι το οποιο αλλαζει ψυχοσυνθεση και προδιαθεση αναλογως του ποσο φουσκομενο ειναι, αρνουμενος να δει την ουσια της βιολογικης εμβιοτητας, δηλαδη την καθ'αυτη βιολογικοτητα.
    Τελος ενεργε θανατε, διποδη ασθνεια, εγω δεν ειμαι χριστιανος, αυτα να τα πεις στους εβραιοχριστιανους οχι σε εμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ φασίστα δεν ΄ήξερς κάν το Δαρβίνο τώρα τον έμαθες διότι δε σου τον είπαν στη χιτλερική αυγή αν και είμε σύγουρος ότι εσείς οι φασ΄σιτες έχετε μήνει ακόμη στους πιθίκους . ο Εθνικισμός έχει και ο Ρατσισμός είναι εκτός νόμου όχι λόγο πιλιτικής ορθότητας αλλά λόγω αντιεπιστιμονηκότητας φασιστικό κατακάθι έχουν γίνει άπηρες μελέτης και έχει αποδιχτεί η θεωρία περί βιολογικού Αδάμ απο δείγματα στην αμερική όπου υπάρχουν διαφορετικές φυλές. Τη περίπτωση του Τζεσε Ουενς φασιστικό απόβρασμα τη ξέρεις που πήρε τρία χρυσά μετάλια μέσα στον εθνικοσοσιαλιστικό βόθρο σας στο βερολίνο το 1936 και πέταξε στο σκουπιδοτενεκέ τις θεωρίες σας περί φυλετικής ανωτερώτητας που ήθελαν τότε να χρησιμοποιήσουν τους ολυμπιακούς οι ναζί προκειμέμου να αποδίξουν τη δήθεν ανωτερότητα της λευκής φυλής! Όσο αφορά τη διαφορετικότητα είσαι εντελώς βλάκας που δέ ξέρεις ότι ουδεμία σχέση έχει με τη βιολογία αλλά με πολιτισμικούς παράγοντες! Στήν Αγγλια και στις άλλες χώρες εθνικιστικό κατακάθι υπήρχε μετά το πόλεμο σοσιαλιστική οικονομία με κεντρικό σχεδιασμό για αυτό και οικοδομήθηκε η Ευρώπη μετά το πόλεμο και αυτό επειδή υπήρχε το αντίπαλο δέος της ΕΣΣΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι βλαξ, ανιστόριτος και ημιμαθής εβραιομπολσεβίκε...
      Ρατσισμός υπάρχει παντού στη Φύση..Μόνο τα χρώματα των ανθρώπων να κοιτάξεις παίρνεις την απάντηση.
      Η Αμερική ζώο δεν είχε ΠΟΤΕ μαύρες φυλές..Τους πήγαν εκεί σαν σκλάβους μετά το 17ο αιώνα.
      Όσο για τον Όουενς τι σχέση έχει με την ανωτερότητα;
      Οι μαύροι έχουν μεγαλύτερα άκρα αποδεδειγμένα, άρα θα είναι και πιο γρήγοροι..; Ρ, και..;
      Πες μου έναν μαύρο που κάνει extrem sports ή αφού το πήγες στον στίβο που έχει κερδίσει στο δέκαθλο/έπταθλο; ή μια μαύρη που έχει κερδίσει στο αντίστοιχο αγώνισμα..;
      ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΜΙΑ..
      Ή αντίστοιχα στο άλμα επί-κοντό
      Όπου χρειάζεται τεχνική και μεγαλύτερες, εκ της μιας, ικανότητες σε φυσικό επίπεδο πάντα λευκός κυριαρχεί..Γιατί; Το έχει σκεφτεί;
      Πες μου έναν μεγάλο επιστήμονα των μαύρων που να έχει κάνει έστω και μισή ανακάλυψη; Μια εφεύρεση ρε πούστη..;Κανείς..
      Και η πλήρης απόδειξη του φυλετισμού είναι πολυπολιτισμικές κοινωνίες που δημιουργήθηκαν
      (Ρωμαϊκή Αυκρατορία,Βυζάντιο,ΗΠΑ)
      Σε όλες αυτές που επικρατούν οι λευκοί υπήρξε πολιτισμός και όπου συσωστίζονται μαυροάραβες εκφυλισμός και υπανθρωπισμός.Βέβαια σταδιακά όλες εκφυλίζονται γιατί επικρατεί ο πολυπολιτισμός..
      Άλλα που να καταλάβεις εαμοβούλγαρε όταν η διεθνιστική παρασυτική ιδεολογία σου σε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι...όλοι είμαστε άνθρωποι. Γιατί θα μείνεις ένα μαζοποιημένο ον, ανίκανο, παρά τις φυλετικές σου δυνατότητες, να δημιουργήσεις πολιτισμό.
      Υ.Γ.
      Το ότι είσαι άσχετος από πολιτικοοικονομικά αποδεικνύεται και μόνο από το γεγονός ότι λες ότι η Βρετανία υπήρξε σοσιαλιστική χώρα..Από το 1749 η Βρετανία έχει καπιταλιστικό σύστημα. Από Άνταμ Σμιθ και Ίρβινγκ

      ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ
      ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

      Διαγραφή
    2. Είσαι τόσο βλάκας και άσχετος με τα οικονομικά φασιστικό κατακάθι αυτό αποδικνείετε που δέ ξεχωρίζεις το κομουνισμό απο τη σοσιαλδημοκρατία αλλά τι λέω αν ήσουν έξυπνος και με κάποιο επίπεδο δέ θα ήσουν ρατσιστής. Η Αγγλια βλάκα έγινε νεοφιλελεύθερη απο το 1980 και μετά με τη Θάτσερ αλλά που να σου τα πούνε αυτά στη ναζιστική αυγή βρωμιάρη! Εμείς φασίστες ποτέ δεν ισχυριζόμαστε ότι οι μαύροι είναι ανώτεροι απλά οι μαύροι χρησιμοποιούσαν τον αθλητισμό προκειμένου να διακριθούν κοινωνικά λόγω των διακρίσεων και των αποκλισμών υππάρχουν κάτι που θέλετε εσείς και η σάπια εθνικιστική ιδεολογία σας να φέρεται και εδώ. Το ότι είσαι βλάκας και σε έχω κ΄΄ανει να παραληλης αποδικείετε απο το γεγονός ότι απο τη μία μεριά είσε αντισυμήτης και από την άλλη υποστιρίζεις το καπιταλισμό που είναι μετη δικήσας λογική δημιούργημα των εβραίων. όσο αφορά για τη τεχνική υπάρχουν δεκάδες μαύροι αθλητες οι οπιοι συμπτωματικά δεν έχουν μεγάλες διακρίσεις διότι στο ποδόσφαιρο το τένις και το μπάσκετ διακρίνονται οι μαύροι που είναι αθλήματα που συνδιάζουν υψηλό επίπεδο τεχνικής. Στην Αμερική βλάκα δέν υπήρχαν λευκοί πήγαν ισπανοί λευκοό που και για αυτούς υπήρχε ρατσισμός όπως και εναντίον των ελλήνων αλλα τι λέω τώρα σε ένα ναζιστή γερμανοστολιά ενώ οι αντιρατσιστές βόριοι νίκησαν στό πόλεμο έναντι των ρατσιστών και εκμεταλλευτών του νότου μια ζωή απο κάτω σας έχουμε και σας πατάμε φασιστικά σκουλήκια! Η Βυζαντινή αυτοκρατορία ήταν ένα πολυπολιτισμικό κράτος όπως και η ρωμαική αυτοκρατορία ο ρατσισμός είναι δημιούργημα της αρρωστημένης φαντασία σου μέχρι και ο Μ. Αλέξανδρος ήταν αντιρατσιστής απόδειξη του ότι παντρεύτηκε ασιάτισα και το ίδιο υποχρέωνε και τους στρατιώτες του
      ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙ ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟ ΠΑΤΟ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν εαμοβούλγαρε, είσαι τόσο καθυστερημένος και λοβοτομημένος που αδυνατώ να σε συνετήσω..Ο μόνος τρόπος θα ήταν να σε πλάκωνα στο ξύλο και να σε έκλεινα σε μια σπηλιά με μαύρους για να καταλαβείς αν υπάρχουν φυλές.
      Ποιός σου είπε ρε μπετόβλακα ότι είμαι καπιταλιστής..;Είσαι τελείως ανεγκέφαλος. Δεν υπάρχει οικονομία για εμένα και κανέναν ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ. Πρώτα από όλα η ΦΥΛΗ.
      Απλά σου είπα μπολσεβίκε ότι η Βρετανία από το 1749 είχε καπιταλιστική Οικονομία.Μέχρι και η wikipedia το αναφέρει. Εκτός αν για εσένα η Βικτοριανή Αγγλία ήταν...σοσιαλιστική.ΤΟΣΟ ΖΩΟ είσαι..;
      Και είσαι και τόσο ανιστόρητος που δεν ξέρεις ότι ο νεοφιλελευθερισμός ήρθε το 60' σε παγκόσμιο επίπεδο από το Friedmann.Περίμεναν οι Βρετανοί το 1980 για να γίνουν καπιταλιστές..;ΤΟΣΟ ΖΩΟ είσαι;
      Τι πάει να πει διακρίση ρε γίδι..;Ότι μια φορά στα 50χρόνια μια αφρικανική ομάδα καταφερνει να πάει στους 8 του μουντιάλ;
      Από τα αθλήματα που μου ανέφερες τεχνική χρειάζεται μόνο το τένις και το ποδόσφαιρο..Το μπάσκετ είναι κατά βάση άθλημα των...άκρων. Για αυτό πρωτεύουν συνήθως μαύρροι επιβεβαιώνοντας ότι έγραφα πιο πανω..
      Στο τένις πότε διακρίθηκε μαύρος..;!ΤΟΣΟ ΖΩΟ είσαι;
      Δεν υπήρχαν λευκοί στην Ήπειρο Αμερική...;Διάβασε όποια μελέτη θέλεις για τις φυλές της Ηπείρου. Υπήρχαν λευκές φυλές επί Μάγιας. Αλλά που να τα διαβάσεις αυτά. Εσύ νομίζεις ότι η Αμερική απέκτησε κατοίκους το 1490! ΤΟΣΟ ΖΩΟ είσαι..;
      Ο Μέγας Αλέξανδρος όντως υπήρξε κατά μια έννοια οικουμενιστής..Για αυτό και το βασίλειό του μετά τον θάνατο του κατέρρευσε επιβεβαιώνοντας ότι η πολυπολιτισμικότητα διαλύει κάθε ίχνος πολιτισμού.(εκτός των περιοχών που είχαν ΕΛΛΗΝΕΣ..Αντιόχεια και Αίγυπτος)
      Όσο για τα υπόλοιπα..Οι Έλληνες όσο και να τιμάμε το Μέγα Βασιλειά Αλέξανδρο δεν μας αντιπροσωπεύει πλήρως.
      Εμάς αντιπροσωπεύουν και είμαστε πρόγονοι των ΠΕΛΑΣΓΩΝ των πρώτων ΛΕΥΚΩΝ ΦΥΛΩΝ που ήρθαν σε αυτή την πατρώα ΓΗ και οι απόγονοί τους έδωσαν το φως στην ανθρωπότητα.
      Τους προγόνους μας που πρώτοι είδαν τη διαφορετικότητα των φυλών..Που ανακάλυψαν τα Έθνη. Από τον Ησίοδο, τον Όμηρο, μέχρι τον Πλάτωνα και τον Μέγιστο Ηράκλειτο στο "Περί Φυσεως".
      Τους προγόνους που είχαν το θάρρος και είπαν πρώτοι

      "ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ, βαρβαρος"

      Γιατί η ιστόρια είναι άθροισμα φυλετικών ενστίκτων και τίποτε άλλο.Στην τρύπα σου τώρα
      Υ.Γ.
      Δεν βλέπεις ότι υπάρχουν φυλές χρωματικές ανθρώπων..Ποιός είναι ο ρατσιστής λοιπόν..;
      ΤΟΣΟ ΖΩΟ είσαι..;

      ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

      Διαγραφή
    4. Τι να πρωτο απαντήσεις στον μπαμπουινο πίθηκο εβραιομπολσεβικο.
      Καταρχας ,για να "αποδείξει" την ανωτερότητα της Αριας φυλης το εθνικοσοσιαλιστικο καθεστως περιμενε τους ολυμπιακους αγωνες και τις σκυταλοδρομίες, με αυτην την λογικη να εβαζαν να τρεξουν τα καγκουρο για να αποδειχτει η της "καγκουριακης" φυλης η "ανωτερότητα".Η ανωτερότητα ειναι νοητικη και δημιουργική οχι σωματική (αν και συγκεκριμενα αθλήματα ο λευκος υπερεχει οπως η ενόργανη λογω διαφορετικής μυικής διαπλασης, αλλα επισης και αυτα ψηλά γράμματα για εναν εβραιομπολσεβικο).
      Σαφεστατα ειναι ματαιωπονια να μιλησουμε στον χιμπατζη για τις διαφορετικες φαρμακευτικες αγωγες, τα διαφορετικα διανοητικα επιτευγματα, την διαφορα πολιτισμικης δημιουργηκοτητας, οπως επισης και να εξηγησουμε την αυτονοητη ορθολογικη διασυνδεση μεταξυ πολιτισμου και του εμβιου οντως το οποιο δημιουργει, μου αρεσει η "λογικη" της αυτονομιας τετοιου ειδους συμπερασματων το οποιο αποσυνδεει την πολιτισμικη δημιουργηκοτητα απο την βιολογικοτητα η οποια την δημιουργει, λες και ο πολιτισμος ειναι ουρανοκατεβατος, και συγκεκριμενες εθνικοτητες απλα ετυχαν να ευολογηθουν απο αυτο το "θειο δωρο" της πολιτισμικης ανωτεροτητας η οποια δεν δημιουργηθηκε απο τους ιδιους αλλα κατεβηκε απο τους ουρανους.
      "εσυ φασιστα ειμαι σιγουρος δεν ηξερες τον Δαρβινο...κλπ" ποσα κοπρανα εχουν τα κοκκινα βακιλοειδη στο κεφαλι τους, και συνεχιζει να αναφερεται στον Δαρβινο το θρασος της πληρης αγνοιας του αντικειμενο, και των χιλιων πιθηκων συνεχιζεται, ασε τον Δαρβινο ρε χιμπατζη , και ασχολησου με κανεναν λοβοτομημενο εβραιομπολσεβικο, και την παγκοσμια κοκκινο-σιωνιστικη σοβιετοποιηση .
      Επισης απο ποτε τιθεται κατι "αντιεπιστημονικο" εκτος νομημοτητος, το ακουσαμε και αυτο απο την πνευματικη εβραιομπολσεβικικη νοσο, οτι ειναι "αντιεπιστημονικο" επειδη ετσι το αποφασιζει το παγκοσμιο καθεστως με το οποιο συμφωνει απολυτως ως προς το ζητημα, το δυδιμακι του εβραιοκαπιταλισμου τιθεται εκτος νομου, αλλωστε ειναι γνωστη η επιστημονικοτητα της θρησκειας, η οποια γιαυτον τον λογο δεν εχει τεθει εκτος νομου, η η φιλοσοφια, η ποιηση , η ψυχολογια, η πολιτικη θεωρια, και ολες οι ασαφεις εννοιες, η οποιες δεν μπορουν να τεθουν προ του πειραματος και της επιβεβαιωσης που απαιτει η επιστημη!

      Διαγραφή
  9. Δεν είσαι χ.α λές τώρα φασίστα έ! θα σας κάνω να αλάξετε κόμμα εγώ εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλάκα φασίστα ενοώ τη Βρετανία και όλη την ευρώπη μετά το πόλεμο που σας ξεσκίσε ο κόκκινος στρατός βλάκα ε βλάκα διάβασε και καμιά ιστορία. Βέβαια για σένα δέν υπάρχει καμία οικονομία επειδή έχεις μήνει ακόμη στην εποχή των σπηλαίων φασιστικό κατακάθι. Υπάρχουν διαφορετικά χρώματα φασιστικό βλακόμουτρο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κάποια φυλή είναι ανώτερη απο την άλλη όπως λέει η φασιστική ξοφλημένη θεωρία σου. Καταρχήν άσχετο φασιστόμουτρο εδώ ήρθαν οι Δωριείς οι Ίωνες (μελαμψοί) οι ίλλυρες κλπ αλλά και επειδή ήταν λευκοί δέ σημένοι ότι είναι ανώτεροι απο τους άλους. ΣΕ ΤΑΠΏΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι αλλωστε σαφες οτι ολοι οσοι διαφωνουν με το status quo της παγκοσμιας διεθνιστικης εθνοκτονας "πολιτικης ορθοτητας" καταδικαζεται και ριπτεται στη πυρα, ευτυχως λοιπων που υπαρχουν οι νομικες δεικλειδες του διεθνους καθεστωτος που μας προστατευουν απο την "αντιεπιστημονικοτητα" με φυλακισεις, διωξεις και πολιτικους αφορισμους, για καποιον λογο , μονον κατι εβραιοι βιολογοι ειχαν αντιδρασει στις δηλωσεις Γουοτσον περι κατωτεροτητας των αραπηδων, αλλα παρελειψαν να προβουν στην επιστημονικη αποδειξη των λεγομενων τους, φαινεται πως για αυτους ο πολιτικος αφορισμος εινα αρκετος για την επιβεβαιωση της "επιστημονικης τους αυθεντιας" απο το διεθνες καθεστως.
    Σε αυτον τον τομεα του αντιρατσισμου ευτυχως ο εβραιομπολσεβικισμος-εβραιοκαπιταλισμος στεκει ως το "Τιτανιο" διπολο το οποιο προστατευει τους Ευρωπαιους αριους λευκους πληθυσμους απο την διαιωνιση τους ως τετοιους, ευτυχως το Say no to racism αντιχει απο τα εβραιομπολσεβικικα χειλη μεχρι την "αντι" καπιταλιστικη FIFA!! Αλλα να μην ξεχνιομαστε, μας προστατευουν απο τον αντιεπιστημονικο "σκοταδισμο"!
    Ακομα βεβαια περιμενουμε τον αντικειμενικα επιστημονικο ορισμο του ποιος ειναι η "εργατικη ταξη" περαν του "το λεει ο Μαρξ", καθοτι ακομα και ο Μαρδοχαι μιλουσε για προλεταριους...
    Αλλωστε ειναι επισης γνωστο οτι ειναι ακρως "επιστημονικη" η πεποιθηση της κατοχης κοινων ,παγκοσμιων, πολιτικων στοχων, θεσεων, πεποιθησεων, και ψυχοσυνθεσης ,ομαδας ατομων με κοινη ιδιοσυστασια την "επαγγελματικη" κατα μαζικη προσεγγιση, ιδιοτητα.!
    Επισης μαθαμε οτι η καπιταλιστικες χωρες, οπως η Αγγλια πχ ειχε εξαιρετικα ανωτερο βιοτικο επιπεδο απο τις χωρες επι των οποιων επικρατουσε ο εβραιομπολσεβισμος, και δεν κατερρεσε οπως κατερρευσε ο εβραιομπολσεβικισμος για 300 χρονια και πλεον, επειδη ειχε "σοσιαλιστικη" οικονομια!!!!!
    Πραγματικα αυτο το κειμενο περι σοσιαλιστικης οικονομιας πρεπει να το τυπωσουμε και να το μοιρασουμε για να δουν ολοι σε τι ειδους διασταση ζουν οι εβραιομπολσεβικικοι βακιλοι και το τι ειναι διατεθημενοι να πουν προκειμενου να αντιπαρελθουν κονιορτοποιητικες ιστορικα αντικειμενικες διαπιστωσεις εις βαρος της νοητικης τους νοσου.
    Παντως η "επιχειρηματολογια" των εβραιομπολσεβικων και των εβραιοκαπιταλιστων κατα του εθνικοσοσιαλισμου ειναι εκτος απο καταγέλαστη , υπανθρωπη και γελοια, επιπλέον και ΟΛΟΙΔΙΑ , ο Οουενς ειχε μονον καλα να πει στην βιογραφία του για τον Χιτλερ παρεμπιπτόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελος για τους Μαυρους, κανεις δεν τους "διακρινει" κοινωνικα εντος της τεραστιας υπερ γονιμης και πεδινης ως επι τω πλειστων ηπειρου τους, ειναι η πλειψηφια, αλλα αυτο δεν τους εμποδιζει απο το να βρισκονται και εκει και οπουδηποτε αλλου μορφωνουν την πλειοψηφια, απο Αιτη μεχρι Ζιμπαμπουε στο ιδιο ,τεταρτοκοσμικο, υπανθρωπο και σε σχεση με τους λευκους αριους πληθυσμους, παντελως απολιτιστο επιπεδο, αναστρεφοντας την λογικη , θα μπορουσαν (σε εναν υποθετικο κοσμο) , να διαμορφωοσουν οι ιδιοι εναν ανωτερο πολιτισμο στον οποιο να προστρεχουν μαζικα οι λευκοι για μια ¨"καλυτερη τυχη" και να επιβαβλουν οι αραπηδες στους λευκους "κοινωνικες διακρισεις" οι οποιες πλεον οχι απλα εινα ανυπαρκτες αλλα και εχουν αναστραφει εις βαρος των λευκων στις ιδιες τους τις χωρες.
    Βρετανοι εν ετη 1879 , βρισκομενοι στην Αφρικη βρηκαν για πρωτη φορα , αραπαδες , οι οποιοι δεν ειχαν "καταπιεστει" απο λευκους σε επιπεδο παλαιολυθικης περιοδου, ακομα υπαρχουν αραπηδες που δεν βρισκονται σε επαφη με ανωτερους πολιτισμους, σε αυτο ακριβως το επιπεδο το οποιο ειναι και το ανωτερο που μπορουν να φτασουν απο μονοι τους χωρις εξωγενεις επιρροες, αλλα φυσικα ολα αυτα ειναι αδιανοητα να τα κατανοηση ενας αρτιρισκληροτικος , υπανθρωπος νοητικος βοθρος, μια κατσαριδα που το τελευταιο πραγμα που θα λερωσει θα ειναι η μποτα που θα την λιωσει, εφοσον κατανοει τον κοσμο οχι μεσω μιας ορθολογικης αξιολογησης της πραγματικοτητας, αλλα ενος νοσηρου εβραικου εθνοκτονου και υγειοκτονου δογματος.
    Δεν θα προβω σε αναλυσεις περι Ρωμης ,ειναι παντελως ματαιο, "πολυπολιτισμικη" η Ρωμη του Καισαρα του Συλλα, και του Μαριου!!!Προφανως δεν εχει ακουσει ο εβραιομπολσεβικος ποτε του ουτε για Σεξτια υδατα, ουτε για του Βενετους ουτε για τους Ελβετους, ουτε για τους Κιμβρους και τους Τευτονες, τους 3εις καρχιδονιακους, κλπ.
    Οι εβραιομπολσεβικοι νομιζουν οτι η Ρωμη ξεκινα μετα τον 3ο αιωνα και τον Σημιτο Αφρικανο Καρακαλλα.

    Συμπερασματα, ενος εβραιοκομμουνιστικου αποστηματος, η πολιτισμος ειναι ασύνδετος με την βιολογηκοτητα που τον δημιουργει, η καπιταλιστικη δυση ειχε σοσιαλιστικη οικονομια, η "έλλειψη επιστημονικοτητας" τιθεται αμεσα εκτος νομου απο το διεθνες καθεστως.!
    Μαλιστα αντε και εις κατωτερα , η καλυτερα μπολσεβικοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φασίστα ο εβραίος Αινστάιν έλεγε ότι η βλακεία είναι μεγαλύτερη απο το σύμπαν! Το ότι στην αφρική δέν υπήρχε πολιτισμός φασιστικό απόβρασμα οφείλετε στο γεγονός ότι δέν είχαν τις πηγές για να το κάνουν ξηρασία κλπ και επείσης η ζούγκλα τους παρείχε ότι ήθελαν για να ζήσουν για αυτό και οι πολιτισμοί αναπτύχθηκάν στη μεσόγειο π.χ αίγυπτος και στην ελλάδα πολύ αργότερα αλλα΄που να σας τα πύνε εκεί στη χιτλερική αυγή ο δέ ρωμαικός πολιτισμός δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και ο ίδιος μεσογιακός και μεταλαμπαδεύτικε απο τον ελλήνικό απόδειξη όταν πήγαν οι ρωμαίοι στους βόρειους λαούς τους βρήκαν να μένουν πάνω σε δέντρα και να τρώνε ωμό κρέας ξέρεις αυτούς τους άρειους και επίσης σήμερα βρέθηκαν ενδείξεις ότι ήταν και κανίβαλοι όπως εσείς σήμερα κατάλαβες χιτλερικό μίασμα? Φυσικά αυτοί δεν είχαν πολιτισμό διότι πολύ απλά δέν είχαν της φυσικές πηγές που ήταν απαραίτητη προυπόθεση εκείνη την εποχή για αυτό και με τη ξηρασία του Νείλου ο Αιγυπτιακός πολιτισμός εξαφανίστηκε. Μέχρι και οι αριθμοί που χρησιμοποιείς φασιστικό κατασκεύασμα για να μετράς τις τάπες που σου ρίχνω αραβικοί είναι όπως και η άλγεβρα Αυτά είναι γνωστά της πάσης και τα ξέρουν όχι μόνο οι antifa αλλά ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που δεν ανήκει στην εθνικιστική και ρατσιστική σαπίλα σας. όσο για τους νόμους που λές φάσκεις και αντιφάσκει βλάκα απο τη μία θαυμάζεις το ρατσισμό των ΗΠΑ και από την άλλη λές ότι υποστηρίζουν τους μαύρους δεν είστε απλά βλάκες αλλά και γελοίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χιμπατζη η Αιγυπτος κατοικούνταν απο λευκους αριους πληθυσμούς, ειμαι σιγουρος οτι γνωριζεις τα φυλετικα χαρακτηριστικα του Ραμση του δευτερου , το παλαιο Βασιλειο, το μεσο, και το καινό..!! Επισης ναι ρε ειναι πασίγνωστο οτι ΣΥΣΣΩΜΗ η Αφρικανικη ηπειρος, των τεραστιων εθνικων πάρκων και των απεραντων ζουγκλων ηταν οπως ακριβως ηταν η σαχαρα σε ολα τη μήκη και τα πλάτη της, οπως επισης και η υποσαχαρειες περιοχες οι οποιες και ειχαν τον κυριο ογκο του αραποπληθυσμου , το οποιο οι αραβες μεσαιωνικοί περιγραφουν ως πιο απολιτιστο και απο τα ζωα.(Οι αραβες οτι διεσωσαν απο αυτα που εκαψαν απο την βιβλιοθηκη της αλεξανδρειας, το αντεγραψαν, επισης η Αλγεβρα εχει την απαρχη της στον Διοφαντο, τον οποιο πραφανως πρωτη φορα ακους,και εαν πας σε αραβικες χωρες ΤΩΡΑ ,παρολο το πλουτο που εχουν παρα πολλες απο αυτες το βιωτικο επιπεδο του πληθυσμου ειναι αυτο του τυπικου γυφτου υπανθρωπου νομα, τα Ευρωπαικα μεσαιωνικά καστρα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ σωρηδόν ως "κατοικιες" !)
    Γενικως τα παραδειγματα περι διαφορετικων μηκων και πλατων που αναφερα στα οποια μορφωνουν οι αραπηδες το μεγαλυτερο ποσοστο , απλα δεν το κατανοησες προφανως, οπως επισης δεν εισαι σε θεση να αξιολογησεις τον αμεσο εκπολιτισμο οποιασδηποτε πρωην απολιτιστης περιοχης στην οποια ειχαν μεταβει λευκοι πληθυσμοι, φαινεται αυτους δεν τους εμποδισε η "ξηρασια" των εθνικων παρκων, και των ζουγκλων που εχουν 5 φορες το μεγεθος της βραχωδους Ευρωπης...
    Δεν μου λες εχεις διαβασει και το De bello Galico αντε , για πες μου αυτα βρηκες να αναφερει για τους κελτες οπως ο Αμβιοριγας, ο Βεργκικετορηγας, οι Βελγοι και οι Αεδουοι?
    Στην αφρικη να σε ενημερωσω εχει ακομα καννιβαλους, σου προτεινω να πας για να ζησεις απο κοντα την "φυλετικη ισοτητα", οπως και τους δραβοειδης γυφτο μογγολικους πληθυσμους της ινδονησιας, τους "υπερπολιτισμενους" πιθηκο αβοριγινες της "ξερης" Αυστραλιας την οποια ως γνωστον εγκατελειψαν λογω "ξηρασιας" οι λευκοι εποικιστες, οπως επισης και τα δεκαδες αλλα εθνη με αραποδραβιδοειδων και αβοριγινων προσμειξεων, που βρισκονται ακομα σε παλαιολιθική περιοδο , λογω"συνθηκών" και "ξηρασιας".
    Στην νοτιο Αφρικη οπου διαβιουσαν οι ζουλου ιδιως, μιλαμε για "τρελη ξηρασια" χαχαχαχαχα!
    Ο Νειλος ρε χιμπατζη υπαρχει ακομα, ο Αιγυπτιακος πολιτισμος εξαφανίστηκε οταν υπεστει εισβολες κατα την 25 26 δυναστεία απο αφρουπανθρωπο λαους, οταν υπεστει εισβολες απο σημιτες και οταν εξαφανίστηκε ο φυλετικα αρτιος πληθυσμός του μετα την τρισχιλιετη ιστορια του, μετα τις δεκαδες αλλοφυλες εισβολες, το τελευταιο χτηπημα ηταν η εισβολη πληθυσμών Κους, αλλα τι σου λεω τωρα, εσυ μονον για κους κους θα πρεπει να εχεις ακουσει,επισης προφανως θα "γνωριζεις" και τους Ικσος!
    Εγω θαυμαζω τον φυλετισμο απο οπου και εαν προέρχεται, και τον εκτιμώ, απλα αυτην την στιγμη στις ΗΠΑ υπαρχουν κυβερνητικά προγράμματα τα οποια ΕΥΝΟΟΥΝ μη λευκες, "μειονότητες" σε ολα τα κοινωνικό πολιτικα επιπεδα, απο πανεπιστημια μεχρι επαγγελματικο προσανατολισμό.
    Καλα εβραιομαρξιστικο αποστημα, ενημερώσου στοιχειωδώς για το τι πραγμα ομιλείς, και μετα μπορείς να επανελθεις χωρις να προκαλείς οικτο.
    Επισης το να αυτοεκθειαζεσαι ειναι ίδιον νηπίου, το νοητικο σου επιπεδο βλεπω δεν εχει ξεφυγει ακομα απο την ηλικια των 10.
    Να μην αναφερω τι πρεπει να αποποιηθούμε με την παυση χρησης των λευκων, φυλετικων επιτευγματων δεν θα μείνει και τιποτα απο αυτο που αναγνωριζουμε εμεις οι ανθρωποι τουλαχιστον, οχι εσεις οι υπανθρωποι, ως πολιτισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μιλάμε ότι το νοητικό σου επίπεδο είναι στην ηλικία ενός πηθίκου ενός έτους ποιοί άριοι πλυρισμοί ρε κατακάθι ήταν οι αιγύπτιοι μελαμψοί μαυριδεροί ήταν άλοι εκτός και άν είσαι και εσύ έτσι όπως και πολόί κάτικοι αυτής της χώρας όπως ο αρχηγός σας! Χαίρομαι για αυτό γιατί βλέπω ότι χιτλερικό κατακάθι αρχίζω και σου δημιουργώ ψυχολογικά προβλήματα με τις ανακρίβειες που δημιουργεί η αρρωστημένη φαντασία σου. Η άλγεβρα φασίστική πατσαβούρα την εφεύραν οι άραβες και αυτά που λές δεν υπάρχουν πουθενά μόνο σε κάτι βιβλία που μπορεί να βγάζουν παρανοϊκοι όμοιοί σου άνοιξε πρώτα και κάνα αντικειμενικό βιβλίο ιστορίας φασιστικό νόσημα! Στήν Αυστραλία φασιστικό απόβρασμα δέ δημιούργησαν τίποτα οι λευκοί εκ του μηδενός ενώ εκεί υπήρχαν πολιτισμοί ανώτεροι των λευκών που τους κατέστρεψαν όπως έγινε με τους Μάγιας και τους Ινκας η Αυστραλία κατοικήθηκε πρώτα από κατάδικους και τη χρησιμοποιούσαν σαν τόπο εξορίας και μετέφρεαν ότι πολιτισμό υπήρχε από τη Βρετανία. όσο για τα βιβλία που λές είναι για τα σκουπίδια όπως εσύ και οι ιδέες σου. Οι ζουλού αλλά και άλλοι αφρικανικοί πολιτισμοί είχαν άπειρες γνώσεις φασιστικό κατακάθι σχετικά με την αστρονομία απλά δεν είχαν πολιτισμό όπως τον εννοείς εσύ που βασιζόταν κυρίως σε ναούς που έφτιαξαν για φανταστικούς θεούς π.χ Δίας κλπ που ήταν πονήματα της φαντασίας τους μέχρι να εμφανιστεί ο αληθινός εβραϊκός θεός. Ο Σωκράτης ήταν ο πρώτος που το είπε και επίσης είπε δεν είμαι πολίτης της Αθήνας αλλά πολίτης όλου του κόσμου. ΑΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΙΞΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βλεπω οσο παει και γελοιοποιείται περαιτερω ο χιμπατζης.
    Καλα ρε υπανθρωπε, πως σας ΞΑΜΟΛΑΝ ετσι οι λοβοτομημενοι της ΚΝΕ?
    Μαυριδεροι οι Αρχαιοι αιγυπτιοι, (βλεπω γνωρίζεις και για τον Ραμση και για τα παλαια και καινουργια βασίλεια,για τις μουμιες και της ανακατασκευές των χαρακτηριστικών τους κλπ!) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ και μαλιστα ανώτεροι στην Αυστραλια τους οποιους "κατεστρεψαν" οι Λευκοι, οπως και στην Αμερικη αλλα ιδιως αυτο περι Αυστραλιας, δε μου λες απο που μαθαινεις "ιστορια" βοθρολυμα, εχετε στησει υπαιθρια ιδρυματα "εκμαθησης" σε πακιστανους και μπαγκλαντεζιανους ταξικους συντροφους ,αυτα τους λετε!? Απεριοριστος υπανθρωπισμος, μιλαμε για ειδική περιπτωση , ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ οσα πιο πολλα γραφεις τοσο πιο πολυ γελοιοποίησε αν και απο ενα σημειο και μετα δεν υπαρχει περαιτέρω επαύξηση του απειρου , απο την μια δεν ηταν αναπτυγμένοι οι αραπηδες λογω "ξηρασίας" τωρα εχουν αποκτησει "εξελιγμενες γνωσεις αστρονομιας!!!!!" νεα ιστορια , εβραικομμουνιστικη, μεσα απο τις μπανανοφλουδες, τις κοπρανοβαπτισεις, τον κανιβαλισμο και τα ακοντια, ειχαν και αστρονομους οι ΖΟΥΛΟΥ!!!!! Ειχαν και ΝΑΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε σοβαρα, προφανως οι "ναοι" ηταν οι σπηλιες και τα καλαμια.!Επισης αυτο ο Σωκρατης που ακριβως το ειπε εβραιομπολσεβικε, γνωριζεις οτι ηταν δασκαλος του Πλατωνα, ιδεα περι πλατωνικης πολιτειας<! Καλα απλα ζητω συγχώρεση απο το Ελλανιο πνευμα που αναφερω τετοιου ειδους πονήματα σε αυτην την μαιμου.
    Ρε συ πες μας και για τοτε που οι χιμπατζηδες εφτιαξαν το πρωτο διαστημόπλοιο, για τις υποβρυχιες πολεις τον ζουλου, για τις πολυκατοικιες των αβοριγινων, με τον "ανωτερο" πολιτισμο!!!!!!!!!!!!!!!!(τους οποιους ο Δαρβινος θεωρουσε ενα βημα μετα τον πιθηκο και συνδετικο κρικο της θεωριας του!)
    Να στο ξαναπω το περι Διοφαντου και περι αντιγραφων των βιβλιων της βιβλιοθηκης της Αλεξανδρειας, αν ξερεις και που πεφτει βεβαια, μπας και αποφύγουμε την αναφορα περι αραβων, α και να μην ξεχασουμε να αναφερουμε και τοτε που οι αραπηδες εφεύραν το ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ, και τοτε που οι αβοριγινες βρηκαν τον 101 τροπο να ανοίγεις μια καρύδα!χαχαχαχα
    Α επισης πες μας και για την "γραφη" της υποσαχαριας αφρικης νεα κοπης και ανακάλυψης του εβραιομπολσεβικοαραπο ιδρυματος Τζοε Σλοβο, και για τα ζεβρομοτοσακο των πυγμαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όσο μεγαλύτερό είανι το ψέμα τόσο ποιο πιστευτό γίνεται έλεγαν οι ναζί προπαγανδιστές ο δαρβίνος φασιστικό κατακάθι μίλησε για καταγωγή του ανθρώπου απο το πήθικο τα υπόλοιπα που λές εσύ και οι λοιποί ψυχανώμαλοι ναζί είναι πονήματα της αρωστημένης φαντασίας σας. Όσο αφορά το Πλάτωνα το γεγονός ότι ήταν μαθητής του Σωκράτη που ήταν αποδεδιγμένα διεθνηστής αποδικνύει το γεγονός ότι δε μπορείς να τον καπηλεύεσε προσπαθώντας να πιαστείς απο κάποιο έργο του βρωμερό φασιστικό σκουλίκι.

      Διαγραφή
  17. Φαίνεται εκει στην κνε τα αποστηματα δεν τα εχουν ενημερώσει ακομα οτι οχι απλα δεν υπαρχουν προ της ελεύσεως λευκων, κτισματα, αλλα ουτε καν ειδος γραφης..οπως και στην "υπερπολιτισμενη" βασει εβραιομπολσεβικισμου προ λευκης Αυστραλιας!!! Οι ξερες και οι έρημοι, οι λωτοφάγοι ,και οι νεροφιδοφαροι(ακομα) αβοριγινες, ειχαν "ανωτερο" πολιτισμο ρε!
    μηπως και οι πιθηκογυφτοι τελικα παρα τα χιλια χρονια συμβιώσεως, η μαλλον παρασιτισμου , εντος Ευρωπαικων φυλετικων και πολιτισμικων συνορων,θα εχουν καπου , σε καποια καταπακτη κρυμμένο εναν "ανωτερο" πολιτισμο και οχι σαν και αυτον που επιδεικνύουν για μια χιλιετια , αλλα εμεις εχουμε με την ρατσιστικη "στενοκεφαλια" μας, διαπιστώσει, οτι ενας υπανθρωπογυφτος ειναι ικανος να παραξει μόνον, βρωμιά, εγκληματικοτητα, παρασιτισμο, αντιαισθητικοτητα, και διακατεχεται απο μια ανυπέρβλητη εγγενή ανικανοτητα να συμπεριφερθει σαν ανθρωπος, αρκει απλα να βαλεις να ματσο γυφτους σε μια κοινοτητα λευκων, και δεν θα χρειαστεις ποτε να μαθεις πως λέγονται για να τους βρεις, αρκει να δεις την κατασταση στην οποια θα καταντησουν το οίκημα και τον περιγυρο του, φαινεται σε αυτες τις αλλοφυλες ασιατικες μαιμουδες, ο "πολιτισμος" των λευκων στων οποιων την κοινωνια παρασιτουν για χιλια χρονια, δεν καταφερε να τους "συγκινήσει" η υπεστησαν "διώξεις" σε αντιθεση με τους Ελληνες που δεν υπεστησαν καμια δίωξη και καμια σκλαβια για 400 χρονια απο ασιατικες ορδες, οποτε και εξηγείτε η τεραστια διαφορα, μεταξυ των δυο φυλων, η καλύτερα ...πληθυσμών!αχαχχαχαχα! ΟΥΓΚ εβραιομαρξιστικα νοητικα νοσηματα, ουτε υβρεολόγιο δικο σας δεν ειστε σε θεση να βρειτε, αναπαραγάγετε το του αντιλογου σας.
    Αντε μου "εριξες και τις ταπες μου"!!!!!
    ΑΝ ειναι ποτε δυνατον να εχασα τον χρονο μου με αυτην την κομικη εβραιοκομμουνιστικη αμοιβαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε σεις απο αυτον τον εβραιομπολσεβικο μεχρι στιγμης εχουμε μαθει οτι στην Αυστραλια και στην Υποσαχαρια αφρικη υπηρχε "ανωτερος πολιτισμος" , επισης οτι οι Αγγλοι εχουν σοσιαλιστικη οικονομια, επισης οτι ο πολιτισμος ειναι κατι αυθερετο που δεν εχει καμια σχεση με εμβια οντα που τον δημιουργουν, (μαλλον δεν τον δημιουργουν αυτα), οτι οι Ζουλου ηταν αστρονομοι, επισης οτι οι Αρχαιοι Αιγυπτιοι ηταν μαυριδεροι, ο Σωκρατης διεθνιστης, οι φυλες ανυπαρκτες, και οτι ο εβραιος θεος ειναι ο αληθινός.
    Μαλιστα, ΙΕΚ Παπαρηγα, θα μπειτε ανθρωποι και θα βγειτε σφυροδρεπανοκεφαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έγώ δε μίλησα για τους όλους τους μαύρους φασιστική σαβούρα αλά για συγκεκριμένες περιπτώσεις και ανέφερα τις γνώσεις που είχαν οι ζουλού της Αφρικής σε αντιπαράθεση των ηλιθιοτήτων σου Δεν είμαι κνίτης φασιστικό απόβρασμα ένας αντιρατσιστής και antifa είμαι απο αυτούς που σας έχουν τρελάνει στη φάπα όταν δε κρύβεστε πίσω απο κάποια οθόνη ή όταν δεν είναι μαζί σας οι φίλοι σας τα ΜΑΤ στις πορείες γελοίου εθνικιστικού περιεχομένου που κάνετε. όπου εκεί τι κάνετε! καπηλεύεστε το αίμα που χύθηκε εξ'αιτίας του αδελφού σας τουρκικού εθνικισμού και μιλιταρισμού ιδεολογία δηλαδή που και εσίς πρεσβεύεται. Οί Αγγλοι όπως και όλοι οι λαοί της ευρώπης είχαν σοσιαλιστική κοινωνία όπως η Σουηδία για παράδειγμα για αυτό και η ευημερία που είχαν οι λαοί τους σε αντίθεση με τώρα που κυριαρχεί ο νεοφιλελευθερισμός αλλά εκεί μετά το β παγκόσμιο πόλεμο φρόντισαν να εξοντώσουν όλα τα φασιστικά κατακάθια σαν και εσάς ενώ εδώ σας έδωσαν και θέσεις στη κοινωνία και έστελναν τους κομουνιστές στην εξορία και έβγαζαν τα κομουνιστικά κόμματα εκτός νόμου. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος! Όσο για το υβραιλόγιο δέν είναι δικό μας διότι εμείς μιλάμε με τρανταχτά επιχειρήματα ενώ εσείς μόλις σας στριμώξουν που είναι και πολύ εύκολο διότι τα επιχειρήματα σας είναι εντελώς σαθρά. Φυσικά και οι Ασιάτες είχαν πολιτισμό απόδειξη ότι ο Μ. Αλέξανδρος ήθελε να κάνει πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του τη Βαβυλώνα και όχι τη γενέτειρά του όπως και οι Ινδοί είχαν πολιτισμό. Ακόμη οι Σουμέριοι και όσοι λαοί ήταν κοντά στη Μεσόγειο. ΟΙ αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν μαυριδεροί ως κάτoικοι της βορείου Αφρικής που προήλθαν κυρίως απο τη Μεσοποταμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι αγγλοι ειχαν σοσιαλιστικη οικονομια, και οι Σοηδοι, επισης προφανως δεν υπαρχει και ιδιοκτησια στις Αγγλο Σουηδηκες "σοσιαλιστικες δημοκρατιες" Συνεχιζει ο πιθηκος!
    Οχι ολοι αραπηδες αλλα οι ζουλου ειχαν "άπειρες" γνωσεις, προφανως πως να ανοιγουν μπανανοφλουδες η συνταγες πως να βραζεται "ανθρωπινο κρεας" εκει θα πρεπει να υπερειχαν,αυτο οφειλουμε να τους το αναγνωρισουμε , πολλες φορες δεν ετρωγαν ωμο κρεας αλλα το ΕΒΡΑΖΑΝ κιολας, ειναι πολιστισμικη εξελιξη αυτη οχι οτι και οτι.
    Οσο δεν για τα ΜΑΤ και το ποιος κριβεται απο πισω τους, αυτο οταν σας προστατευει η καθεστωτικη αστυνομια, ο Λαζοπουλος και ο Κανακης, και οταν σας συνοδευει το ασυλο, ειναι το κλασσικο σας "τρικ" μεταξυ των κιναιδοπρεπων και κατσαριδοειδων "συντροφων" σας, ολο το σκουπιδαριο το εβραιομαρξιστικο μαζι αυτα λεει για να εξορκιζει το εξευτελισμο του, για τις "φαπες" ναι αυτο ειναι αληθεια, οταν εξασφαλιζετε αναλογιες ενα προς τριαντα, τοτε μπορει και να πλησιασεται σε αποσταση κοντινοτερη απο την μεγαλυτερη εκ της οποιας μπορειτε να πεταξετε πετρες και να τρεξετε πισω απο την αστυνομια.
    Ευτυχως που η μεταπολιμικη Ευρωπη, κυνηγησε τα "φασιστικα κατακαθια" και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι δειγμα εξαιρετικης για τα πλαισια του εβραιομπολσεβικου, "διαυγειας" να μπορει ενα κατσαριδοειδες να το διακρινει, ποσο μαλλον να το αναφερει σε λεκτικη αντιπαραθεση με εναν Ναζι!
    Ο Μεγας Αλεξανδρος ειχε δασκαλο τον Αριστοτελη, οι πραξεις του ηταν καταδικαστεες απο ολη την αριστοκρατια της Μακεδονιας της περιοδου, και προφανως ειναι και ο κυριος λογος που δολοφονηθηκε, αν και ο Αλεξανδρος επελεξε την αριστοκρατια της Περσιας και οχι τις σκουροχρωμες μαζες, επισης ο Αλεξανδρος δεν μετεφερε ποτε πληθυσμους Ελληνικους εκτος Ευρωπης για εποικισμο, ουτε ασιατικους εντος Μακεδονιας.
    Τελος το που θα επιλεξεις να κανεις την πρωτευουσα σου θα μπορουσες , εαν ειχες διαβασει τιποτα ποτε σου που ειχε να κανει με τον μεγα αλεξανδρο , και οχι να αναπαρηγαγες οτι σου ελεγαν στις Εβραιοαπλυτοστοες σου οι βακιλοι εκει μεσα, να το πληροφορηθεις απο τον Καλανο, ο οποιος ειχε δωσει του ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λογους για τους οποιους επιλεγεται το κεντρο των εκτασεων μιας αυτοκρατορια ως πρωτευουσα....
    Οι ινδοι επαψαν να εχουν εδω και αιωνες πολιτισμο απο την εποχη εκπορθισης των καστων και την σχεδον ολοκληρωτικη εξαφανιση των Αριων απο τα εδαφη τους. Οι σουμεριοι ηταν Μεσογειακοι αριοι φυλετικα, οι μονοι μη Αριοι πληθυσμοι στους οποιους μπορει με ασφαλεια να αναγνωριστει ενα αμιγες πολιτισμικο επιπεδο, ειναι οι καθαροαιμοι μογγολικοι, οπως οι Ιαπωνες και οι Κινεζοι.
    Οι αρχαιοι Αιγυπτιοι ηταν "μαυριδεροι" εντος του "εγκεφαλου" σου καθοτι εχεις δει πολλες εβραιοχολιγουντιανες ταινιες, α και ο αννιβας μαυρος !χαχαχα
    Αντε λοιπον τωρα να μεταναστεψετε ολοι μαζικα στους "ανωτερους" Αφγανους, Αφρικανους και Αβοριγινες και να μας ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ την γωνια, παθογονα νοσηρα εβραιομαρξιστικα βακτηρια, επισης να πατε στις προσφιλεις σε εσας αραβο-αραπαδο εθνικοτητες και να αρχισετε να τους προπαγανδιζετε εντος των χωρων τους τα αποκυηματα εθνοκτονικης εβραιομπολσεβικικης παραφιλολογικης νοσου, για να απαλλαγει ο πλανητης απο την παρουσια σας μια και καλη,δια δημοσίου μαζικου λιθοβολισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιός μαζικός λιθοβολισμός ρε χιτλερικό κατακάθι οι antifa θα ανοίξουμε καινούργια πηγάδα και θα σας χωρέσει όλους μέσα αυτή τη φορά. Ο Μ. Αλέξανδρος είχε δάσκαλο τον Αριστοτέλη που του δίδαξε τον κοσμοπολιτισμό όχι το διεθνισμό. Χιτλερικό κοινωνικό απόστημα αριστοκτατία η όχι μαυριδεροί ήταν ασιάτες απο τη περσία εκτός και άν κρίνεται η ''ανωτερώτητα'' τους απο το πορτοφόλι αλλά είστε και οπαδοί τοι κοινωνικού ρατσισμού και αφήστε της φιλολογίες περί εθνικού σοσιαλισμού κάτι το οποίο είναι έκτρωμα της αρρωστημένης φαντασίας σας! Τελικώς εδώ μέσα δέν έχω ξεφτιλίσει μόνο εσάς και τις ιδεές σας αλλά σας έχω ξεσκεπάσει κιόλας μιάς και η φυλετική ανωτερότητα συμβαδίζει με το μέγεθος του πορτοφολιού. Ο Μ. Αλέξανδρος ρατσιστικέ αυστραλοπίθηκε δολοφονήθηκε διότι έβλεπαν ότι δεν είναι αρκετά οι ικανοί να κληρονομήσουν την αυτοκρατορία του στο μέλλον και φοβόταν μήπως δοθεί σε κάποιον αξιότερο ξένο μιάς και σκόπευε να δώσει ίσα δικαιώματα σε όλους διότι όπως έβλεπε κριτήριο θα είναι η αρετή και η αξιοσύνη και όχι η καταγωγή όπως τους βόλευε. Τελικά τον δολοφόνησαν και έτσι διαλύθηκε ότι εφτιαξε αυτοί είστε μια ζωή ανίκανοι και μειοδότες. Μ. Ασία . Κύπρος κλπ . Η Αγγλία αλλά και η μεταπολεμική Ευρώπη επαναλαμβάνω σκατόμιαλε φασίστα είχε σοσιαλισμό και όχι κομμουνισμό. Η σουμέριοι φασ΄σιτα ήταν ασιατικός λαός που έφτασε απο τα βάθη της ασίας στη μεσοποταμία μόνο κάτι άρωστα μυαλά που θέλουν να οικιοποιθούν οποιοδήποτε πολιτισμό στη γη λένε ότι ήταν λευκοί η ακόμη και αρχαίοι Κρήτες. όσο αφορά τους λαούς της Αφρικής είχαν μεγάλες γνώσιες αστρονομίας ιδίως για το Σύριο κάτι που έχει περιγραφεί απο αρκετούς αρχαλόγους. Στους δρόμους φασ΄σιστα μια ζωή με τις πλάτες των μπάτσων πορεύεστε και η απόδειξη είναι ότι σχεδόν η μισοί απο αυτούς ψηφίζουν χιτλερική αυγή αυτοί είστε το μαστίγιο του συστήματος. Μιά ζωή άναδροι είστε που χτυπάτε πισώπλατα και πέφτετε δέκα σε έναν, αλήτες είστε και μαχαιροβγάλτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών