Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2012

"Πόρνη" αποκάλεσε τη γερο-καμπαλίστρια Μαντόνα ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας, Ρογκόζιν.

O αντιπρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν αποκάλεσε την Μαντόνα «πρώην πόρνη που θέλει να δώσει και μαθήματα ηθικής» αμέσως μόλις η αμερικανίδα τραγουδίστρια ζήτησε την απελευθέρωση των τριών μελών του γκρουπ Pussy Riot.
«Οσο περνάει η ηλικία κάθε πρώην πόρνη θέλει να δίνει και μαθήματα ηθικής στον κόσμο. Ειδικά όταν κάνει συναυλίες στο εξωτερικό», έγραψε ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας στο τουίτερ του. Συνομιλώντας μάλιστα με κάποιον ο Ντμίτρι Ρογκόζιν πρόσθεσε απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια : «Βγάλε το σταυρό που φοράς η τουλάχιστον φόρεσε ένα εσώρουχο».
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της την Τρίτη στη Μόσχα η αμερικανίδα ποπ σταρ είπε ότι...
προσεύχεται για την απελευθέρωση των τριών γυναικών του γκρουπ Pussy Riot, οι οποίες βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση εδώ και πέντε μήνες και κινδυνεύουν να εγκλειστούν σε στρατόπεδο για τρία χρόνια επειδή τραγούδησαν ένα τραγούδι σε μια εκκλησία.
Στη συναυλία της στην Αγία Πετρούπολη η Μαντόνα εξέφρασε την υποστήριξή της στους ομοφυλόφιλους.

2 σχόλια:

  1. Γνωστο το "πακετακι" παρα"ηθικης" των εβραικων αποστηματων οπως η Γερο πορνη , πουστολαγνεια, διεθνισμος, πολυ"πολιτισμος", "δικαιωματα ανθρωπων" εννοειται ανωτερα απο τα εθνικα τα οποια γιαυτα τα σκατα δεν υπαρχουν, αραπολανεια ιδιως, ιερο προσκηνημα του ακομα ιεροτερου δογματος του "ολοκαυτωματος" , υστερικος και φανατισμενος αντιΝαζισμος(καθοτι ο ναζισμος ειναι το εντελεως αντιθετο σε οποιαδηποτε πτυχη ηθικης και πολιτικης μεθοδευσης του εβραικου συγχρονου καθεστωτος)
    αντιρατισμος μιας οψεως παντα μονον στρεφομενος κατα λευκων -ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ , σε γελοιοδεστατα επιπεδα, φεμινισμος, μοντερνισμος στην τεχνη, εκφυλισμος σε οποιαδηποτε μορφη εκφανσης της πατρώας παραδοσης της Ευρωπης.
    Γενικως εαν διαβαζε ιντιμιντια η Μαντονα και το καθε καθεστωτικο καπιταλιστοεβραικο φτυσιμο, θα βρισκοταν στα νερα της, μιλαμε για πληρη απολυτη αιματικη ταυτιση του διεθνους αυτου εβραιοκαπιταλιστικου-εβραιοκομμουνιστικου εσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως, μια ξεπεσμένη γερο-πόρνη είναι η εν λόγω "σταρ", και γνήσια εκπρόσωπος του εκφυλισμένου , φαουστιανού "Δυτικού" πολιτισμού.

    Του "πολιτισμού" που πούλησε την συλλογική ψυχή του στον εβραίο Μαμμωνά του χρήματος και της ατομικής "καλοπέρασης".

    Σκατά στα μούτρα σου, Μαντόνα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών