Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2012

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

Η μεταπολιτευτική Γ’ «Ελληνική» «Δημοκρατία» γεννημένη με το ξεπούλημα της Κύπρου κι ανασυγκροτημένη μετά την τραγωδία των Ιμίων αποτελεί την νεότερη μορφή του κράτους – φάρσα των ραγιάδων. Το μνημόνιο του ΔΝΤ αποτελεί απλά το τωρινό θλιβερό του περιεχόμενο.

Οι άνθρωποι που δήλωναν ότι η «Κύπρος είναι μακριά», που αρνήθηκαν τις αναπηρικές συντάξεις και τις ηθικές τιμές στους Μαχητές του 1974, είναι οι ίδιοι μ’ αυτούς που....
μετέβαλαν τον Λαό σε ψοφοδεή τουρκόφοβη και τουρκόφιλη αγέλη, θεωρώντας  ότι στα Ίμια την Σημαία «….την πήρε ο αέρας».Είναι οι ίδιοι που αποδέχτηκαν την παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας μας στους Πλουτοκράτες του ΔΝΤ , στις δυνάμεις του σιωνιστικού κεφαλαίου, που παρουσιάζεται ανάλογα με την περίπτωση άλλοτε «τιμωρός» κι άλλοτε «σωτήρας» μας.
Επαναλάβαμε συχνά την θέση μας : Η Πατρίδα μας μετά την Εθνεγερσία δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά ανεξάρτητη. Σήμερα δεν είναι πλέον ούτε τυπικά, ούτε «κατ’ όνομα» ελεύθερη. Κατέχεται από ξενοκίνητες δυνάμεις και διοικείται επί της ουσίας από τους διεθνείς πλουτοκράτες και Σιωνιστές δανειστές μας, μέσω των ντόπιων λακέδων τους.
Αυτό που συμβαίνει στην Πατρίδα μας είναι καταστροφικό και συνάμα δαιμονικό. Την οικονομική διάλυση συνοδεύουν εμφανέστερες η πνευματική και κοινωνική κρίση, ενώ συμβαδίζει και η πάσης φύσεως ανατροπή. Πρόκειται για μια συστηματική προσπάθεια ξεριζώματος και ισοπέδωσης  όλων των παραδοσιακών αξιών κι εθνικών χαρακτηριστικών τα οποία ως τώρα θεωρούνταν αυτονόητα και θεμελιώδη στην ζωή του Λαού μας.
Σήμερα επιβάλλεται από το ξενοκίνητο Καθεστώς, με περισσό θράσος και προκλητική σκαιότητα,  μια ριζική ανατροπή της κοινωνικής δικαιοσύνης και μια απροκάλυπτη απομείωση της εθνικής ανεξαρτησίας, για τις οποίες άλλοτε κυριολεκτικά θα  είχε πυρποληθεί ολόκληρη η Πατρίδα μας, ενώ τώρα οι καταστροφικές κι υπονομευτικές αλλαγές επέρχονται σχεδόν δίχως αντιδράσεις. Οι «αριστερές» έχουν σιγήσει μ’ ένοχη σιωπή, ενώ οι «δεξιές» προβαίνουν σε σιωπηρή ή φωνασκούσα συναίνεση.
Μ’ επείγουσες θεσμοθετήσεις της υβριστικής εξουσίας επιβάλλονται δυσβάστακτα κι ατελέσφορα οικονομικά μέτρα. Αυτά τα μέτρα, όταν δεν τα προσφέρουν οι ξενοκίνητοι που μας εξουσιάζουν, τ’ απαιτούν οι «γνωστοί άγνωστοι» διεθνείς δανειστές μας. Είμαστε δηλαδή μια ξεφτιλισμένη κατεχόμενη  χώρα, γεμάτη χορτάτους και πρόθυμους δοσίλογους, που εξαναγκάζουν την εθνοφοβική αγέλη των υπηκόων να εκτελεί τις εντολές των διεθνών επικυρίαρχων – δανειστών μας.
Σκεφτείτε αναλυτικά και μεθοδικά : Όλες αυτές τις πραγματικές ή κατασκευασμένες χρόνιες παθολογίες και παθογένειες της μεταπολιτευτικής οικονομίας και της κοινωνικής οργάνωσης, που σήμερα επιχειρούν με σκαιό και βίαιο τρόπο ν’ «αλλάξουν» οι εκσυγχρονιστές «σοσιαληστές» «σωτήρες», γιατί δεν τις άλλαξαν οι σοσιαλφιλελεύθερες πολιτικές σπείρες επί τρεισήμισι δεκαετίες; Τα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας σ’ αυτές τις δεκαετίες δεν ήσαν τα ίδια κι απαράλλακτα, που απλά εναλλάσσονταν στη νομή της εξουσίας ; Γιατί έπρεπε να οδηγηθεί το Έθνος στο χείλος της αβύσσου; Γιατί προηγουμένως τα ποικιλόχρωμα εθνικά σκουπίδια του πολιτικού κατεστημένου υπολόγιζαν το εκάστοτε «πολιτικό κόστος», ενώ εξ αρχής γνώριζαν ξεκάθαρα ότι οδηγούν την Πατρίδα σε βέβαιη καταστροφή;
Για τον ίδιο λόγο που σήμερα αισθάνονται άθικτοι και ασφαλείς : Επειδή ήταν και παραμένουν εντολοδόχοι των Σιωνιστών επικυριάρχων, ξενοκίνητοι και ξενόδουλοι απάτριδες, έμποροι ονείρων και ψεύτικων υποσχέσεων!
Μια ελεεινή αλληλοδιάδοχη σειρά από πολιτικές εξουσίες (ανάμεσά τους δεν υπήρξε καμιά Εθνική Ηγεσία) στάθηκε ανίκανη κι απρόθυμη  να συμπεριφερθεί υπεύθυνα απέναντι στις υποχρεώσεις της και στον Λαό, που τον μετέβαλλε σε συνένοχό της καταναλωτικό όχλο. Υπήρξε μιά άθλια πολύχρωμη σπείρα αγυρτών, απατεώνων κι εθνοπροδοτών, που δεν τόλμησε και δεν ήθελε ούτε να ψιθυρίσει την αλήθεια, μια πολύχρωμη εξουσιαστική κλίκα που συστηματικά καλλιέργησε αντεθνικά, αρρωστημένα και κίβδηλα πρότυπα, θεμελιώνοντας και θεσμοθετώντας έντεχνα τις πολιτικές πελατειακές σχέσεις γιατί είχε ως μόνο στόχο της  την κατοχή και τη νομή της εξουσίας.
Αυτοί οι θρασείς πολιτικοί θεατρίνοι συναπαρτίζουν την συλλογή των σοσιαλφιλελευθερων αθλίων, η οποία έμπρακτα κι ολοφάνερα αποδεικνύεται ότι υπονόμευσε βαθειά τα συμφέροντα της Πατρίδας και του Λαού.
Αυτοί οι είναι οι θρασύδειλοι κάλπικοι «ταγοί» του Έθνους όπως κατάντησε. Οι «εκ του ασφαλούς», προκλητικοί και βωμολόχοι εξουσιαστές. Οι «τσαμπουκάδες» του κοινοβουλευτικού ασύλου. Κρυμμένοι πίσω από τ’ αναχώματα ασφαλείας εκατοντάδων ενστόλων αστυνομικών και ποικιλόμορφα παραλλαγμένων  ασφαλιτών, ταγμένων αποκλειστικά για να προστατεύουν την ζωή και την ακεραιότητα αυτών των πατριδεμπόρων.
Αυτοί με την........

συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών