Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2012

Τελικά η "πρωτοβουλία" των Ελλήνων στην Ακρόπολη με τις σημαίες ΔΕΝ ΗΤΑΝ και τόσο..μη καθοδηγούμενη...Κομμουνιστικής εμπνεύσεως..!!!!!!!!

Τι θυμόσαστε όλοι την είδηση προ ημέρων:
"Ανέβηκαν στην Ακρόπολη και φωτογραφήθηκαν με ελληνικές σημαίες.."(Ενδεικτικά ένα πατριωτικό ιστολόγιο που την ύμνησε ΕΔΩ)
Η κίνηση αυτή άνηκε σε μια 'πρωτοβουλία πολιτών' που στο βίντεο έλεγαν ότι δεν ανήκουν σε κάποιο κόμμα ή σε κάποια οργάνωση..(το βίντεο ΕΔΩ)
Εμείς από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε με σκεπτικισμό και δεν τη δημοσιεύσαμε..
Και από ότι φαίνεται δικαιωθήκαμε πλήρως, καθώς η εν λόγω "πρωτοβουλία" δεν ήταν και τόσο αγνών προθέσεων και ανυστερόβουλη..

Οι άνθρωποι αυτοί εκπροσωπούσαν ένα κόμμα ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ άρα και πλήρως αντεθνικό..Ποιό ήταν;
Το....
ΕΠΑΜ του Καζάκη
Του γνωστού σε όλους μας κομμουνιστή-μαρξιστή(δηλώση του ίδιου) που θέλει 'δημοκρατικό ολοκληρωτισμό' α αλ Στάλιν..(Περιττό να αναφέρουμε κείμενά του, δηλώσεις κ.α. που φανερώνει το μίσος του για κάθε τι ΕΘΝΙΚΟ, ο οπαδός του Ζαχαριάδη-Βελουχιώτη-ΕΑΜ)

Το βίντεο με τις αποδείξεις για την "ταυτότητα" της κίνησης (ΕΔΩ)

Πολλοί ακόμη θα υποστηρίξουν πως και πάλι ήταν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που χρήζει επευφημίας..Εμείς διαφωνούμε πλήρως καθώς για τον κάθε μαρξιστή-κομμουνιστή που αποστρέφεται κάθε τι Εθνικό και μάλιστα βάσει της ιδεολογίας του αναγνωρίζοντας μόνο τάξεις και όχι Έθνη είναι νομοτελειακό κάποια στιγμή η Ελληνική Σημαία να συμβολίζει μόνο ένα κομμάτι γης.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ και τους ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ





4 σχόλια:

  1. Μπροστά στο Εθνικιστικό ΠΟΤΑΜΙ που λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όλα αυτά τα "δημοκρατικά" αριστερίζοντα κομματίδια που εσχάτως θυμήθηκαν τον "πατριωτισμό" - διότι πουλάει, βεβαίως - είναι απλώς για τα μπάζα.

    Εμείς δίνουμε στις λέξεις "λαός" και "Πατρίδα" το μόνο ΑΛΗΘΙΝΟ τους νόημα, που είναι η ΦΥΛΗ.

    Ας πάνε πρώτα όλοι αυτοί οι "πατριώτες" να καθαρίσουν τις γειτονιές τους από τους λαθροεισβολείς, και μετά ας φωτογραφηθούν στην Ακρόπολη με τις Γαλανόλευκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το φοβερό στην αρχή και η χούντα είχε νόμους - φοβερό, εντωμεταξυ τι ΣΤΟΠ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ - ΕΠΑΡΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ με κοτζάμ σημαία πίσω τους χααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έτσι εξηγείται πως ο άλλος δεν ήξερε να κρατήσει την σημαία, πρώτη φορά στη ζωή του θα είχε πιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών