Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2012

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!! "ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΒΙΑΣΤΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ...!!

«Αποδοκιμάζουμε κάθε πράξη βίας και μίσους που εκπέμπεται από οποιονδήποτε και ειδικά από την Χρυσή Αυγή. Έτσι δημιουργούνται προϋποθέσεις ανάπτυξης νεοναζιστικών ιδεών. Κάποιοι εκμεταλλεύονται τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και οι πολίτες πρέπει να αντιληφθούν ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί μείζον κίνδυνο».

Αυτό ανέφερε ο.....
υπ. Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, κληθείς να σχολιάσει όσα έλαβαν χώρα τα προηγούμενα 24ωρα σε Ραφήνα και Μεσολόγγι από βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, ο κύριος Ρουπακιώτης αναφέρθηκε και στο θέμα του να καταστεί η κουκούλα ως ιδιώνυμο αδίκημα.
Όπως είπε, γνωρίζει ότι υπάρχουν κάποιες σχετικές σκέψεις, πλην όμως θα πρέπει να επανεξεταστεί ο ποινικός κώδικας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν δεν καλύπτει τέτοιοι είδους συμπεριφορές και αδικήματα. Τότε όπως είπε ενδεχομένως να υπάρχει και κάποια τροποποίηση του.
stoxos.gr

4 σχόλια:

  1. Ειδικα της Χρυσης Αυγης

    χαχαχαχα


    Εγω προσωπικά ως ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ , μπορω να πω οτι το μόνο που μπορει να κανει το καθεστώς εναντιον του εθνικοσοσιαλισμου ειναι μαζικο νοητικό βιασμο απο τα εβραιοκαναλα σας, και συνεχείς προβοκάτσιες μεσω ανύπαρκτων και υπαρκτών περιστατικών.

    Ειδικά το οτι εχει πανικοβληθεί το καθεστώς και βρίσκεται σε παροξυσμό απο τα τρομερά ποσοστά της χρυσης αυγης , ειναι τοσο μα ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΕΣ, οι τελευταίοι καταιγισμοί "ρατσιστικών" περιστατικών απο τα εβραιοκαναλα , το αποδεικνύουν απόλυτα, επέρχονται των μοναδικων τους όπλων πλεον οι καθεστωτικοί βακιλοι, ξεμένουν απο οπλα τους ΕΜΕΙΝΑΝ μονον τα μιντια και η νεοελληνικη βλακεία.
    Και οσο μεγαλώνουν τα ποσοστά της Χρυσης Αυγης, τοσο περισσότερο θα πληθαίνουν τα "ρατσιστικά" περιστατικά, και οι "νεοναζιστικες" επιθέσεις, εντος και εκτος της χώρας, επισης τα αφιερώματα στο δίστομο και τα καλαβρυτα, και τα "ντοκιμαντερ" για τον "Σατανικο" Ναζισμο, και το ολοκαύτωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε σε μια χωρα που εχει 70 νεκρούς από εισβολείς ανα ΕΞΑΜΗΝΟ, σε μια χώρα όπου έχει 10 εκατομμύρια πληθυσμού και 3 εκατομμυρια εισβολείς αλλόφυλους υπανθρωπους, το μοναδικό πρόβλημα το οποιο υπάρχει για το μιντιακο εβραιομπολσεβικικο καθεστώς είναι, οι "μαρτυρίες" ξεφτιλισμένων εβραιομαρξιστικων ερπετών περι ανύπαρκτων επιθέσεων εναντίον εισβολέων, τις οποίες βαπτίζουν ρατσιστικές, αν και εαν όντως ίσχυαν θα ηταν ΕΘΝΙΚΕΣ , γιατι οταν ενας εισβολέας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ εντος του εθνους σου η επιθεση ειναι καταρχάς εθνικη και μετα φυλετικη-ρατσιστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθε φορά που μιλάνε οι καθεστωτικοί για "ρατσιστικές" επιθέσεις , αυτο που κατα βάσει μας λενε είναι οτι, "κοιτάξτε εννοείται οτι δεν υπάρχουν εθνη , εννοείται οτι δεν υπάρχει περίπτωση να ειναι αποδεκτός ακόμα και ο νοητικός διαχωρισμός Ελληνων έναντι εισβολέων, εννοείται οτι η παρουσία αλλοφύλων είναι ηθικα,διεθνικά και πολιτικα αυτονόητη για το καθεστώς μας, οποίος τολμα να αντιδράσει ,πρακτικά η λεκτικά, ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ εντος της αιρετικής συνομοταξίας την οποια εχουμε φροντίσει να εξωραΐσουμε συστηματικά και την οποια την ονομάζουμε "ρατσιστική" η οποια κατα βασει ειναι οποιαδήποτε ενστικτωδώς εθνική αντίδραση των Ελληνων γηγενών , κατοικων του ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ εναντι εισβολέων αλλοφύλων τους οποιος εννοείται οτι θα πρέπει να τους αποδεχτούν άνευ οποιουδήποτε ενδοιασμού εντος της χωρας τους "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, αυτό το ΒΛΗΜΑ που παριστάνει τον υπουργό είναι για τον π@@τσο.

    Γελάει ο κόσμος και μόνο με την ηλίθια φάτσα του.

    Του υποσχόμαστε νέες, ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ εκπλήξεις από τα "τάγματα εφόδου" λίαν συντόμως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών