Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2012

Οι γραικύλοι-ανθέλληνες της Αριστεράς κατάφεραν την εκδήλωση, στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, Τιμής για Έλληνες νεκρούς να την μετατρέψουν σε "γιάφκα" του μαρξιμού

Ευχαριστούμε θερμά τον συναγωνιστή Θοδωρή που μας έστειλε το φωτογραφικό υλικό..

(κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)






Πόση αηδία μπορεί να νιώσει ένας Έλληνας (και όχι μπλοσεβίκος, μαρξιστής και λοβοτομημένος ανιστόρητος) βλέποντας τα ορφανά του Στάλιν, του Λένιν και του Καζάνσκι να διαδηλώνουνυπέρ των...Ελλήνων νεκρών όταν οι ίδιοι σαν απόγονοι τούς ή σύγχρονοι μπολσεβίκοι απεργάζονται με κάθε τρόπο τον αφανισμό του Έθνους μας..;
Δεν είναι βεβήλωση των νεκρών τα πλακάτ και οι σημαίες υπέρ των λαθρο-μεταναστών σε ένα χώρο που τιμάται η προσπάθεια απελευθέρωσης του Έθνους από τους εισβολείς..;
Δεν είναι βεβήλωση που καπηλεύονται τέτοιες εκδηλώσεις απόγονοι των οποίων προβοκατόρικα τις χρησιμοποιούσαν για να δημιουργήσουν νέους γεννίτσαρους-μπολσεβίκους στέλνοντάς στις στέπες και τη Βουλγαρία..;

Ακολουθεί η απάντηση της Χρυσής Αυγής που από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε επιβεβαιωνεται πλήρως για την επιχείρηση προβοκάτσιας και επικοινωνιακού show που στήθηκε από τους γραικύλους και τους ανθέλληνες της Αριστέρας...


"Πριν από λίγες ημέρες η Νομαρχιακή Οργάνωση Θεσσαλονίκης έλαβε επίσημη πρόσκληση από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, η οποία μας γνωστοποιούσε ότι είμαστε επισήμως προσκεκλημένοι στο ετήσιο μνημόσυνο που γίνεται στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, εις μνήμην των 149 νεκρών από τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια της κατοχής. Ωστόσο, την Παρασκευή το απόγευμα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χορτιάτη, κ. Γεράνης Μιχάλης, ήρθε σε προσωπική επαφή μαζί μας, παρακαλώντας μας να μην παρευρεθούμε στο μνημόσυνο, διότι η πρόσκληση λόγω του πρωτοκόλου ναι μεν εστάλη σε όλα τα κόμματα, όμως δεν υπήρχε πρόθεση να αποσταλλεί στην Χρυσή Αυγή. Ο ίδιος επίσης μας ενημέρωσε πως κατόπιν επικοινωνίας που είχε με την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε συμφωνία απόψεων με τις αστυνομικές αρχές, αφού κι αυτές είχαν τη «γνώμη» πως θα ήταν προτιμότερο να μην παρευρεθεί η Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση, διότι υπάρχουν «πληροφορίες» περί προβοκάτσιας από μέλη της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Η απάντηση μας ήταν σαφής και ξεκάθαρη, ζητώντας την ματαίωση της πρόσκλησης σε ΟΛΑ τα κόμματα, διαφορετικά η κατ᾽ εξαίρεση ακύρωση της πρόσκλησης της Χρυσής Αυγής, αποτελεί πολιτικό εμπαιγμό απέναντι στις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που μας έδωσαν κοινοβουλευτική φωνή.
Ωστόσο, κάποιοι πίεζαν με κάθε τρόπο τους τοπικούς φορείς να τεθεί εκτός εκδήλωσης η Χρυσή Αυγή, ώστε τελικά να μας τηλεφωνήσει ο ίδιος ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, για να μας ενημερώσει ότι μας έχει αποστείλλει μία ακυρωτική επιστολή.
Αν και υπάρχουν συγγενείς και πρόγονοι μελών μας που σκοτώθηκαν στον Χορτιάτη από τους Γερμανούς, η Χρυσή Αυγή ξεκαθαρίζει ότι δε θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, καθώς πρώτη εκείνη δε σέβεται τις υποδείξεις κανενός για το τι θα κάνει, αλλά και για να θαυμάσει η τοπική κοινωνία τους εκλεγμένους «δεξιούς» τοπικούς άρχοντες, τους έμμισθους αριστερούς «επαναστάτες» της ΕΡΤ (κ. Κούλογλου, ο οποίος θα παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής) και την αστυνομία να νομιμοποιούν την εξωκοινοβουλευτική αριστερά που κινείται στα όρια της τρομοκρατίας και να παραβλέπει έναν πολιτικό σχηματισμό που εκπροσωπεί πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες. Παραδίδονται αυτούσιες οι δύο προσκλήσεις.

4 σχόλια:

  1. Καταρχας με ποιανού τις μαρτυρίες στηρίχτηκε αυτη η "σφαγη" , επισης οταν ακουω για φουρνους η ιστορια βρωμάει σκατα, επισης οταν ακουω ΕΛΑΣ, βρωμάει ακομα περισσοτερο.

    Τους χιλιαδες νεκρους απο τον εβραιομπολσεβικισμο και τις πουστρες του βελουχιωτη σε ολη την Ελληνικη επικράτεια, ποτε θα τους τιμησει ο εθνικισμος με μια εκδήλωση τιμης και μνημης?

    ΥΓ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ "ΚΑΚΟΥΣ" ΝΑΖΙ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ.


    ΥΓ2 , το συγκεκριμένο περιστατικο εαν ισχυει οπως λεγεται οτι εγινε, ειναι αλλο ενα χτύπημα του εβραιομπολσεβικισμου με καθαρη προθεση πρόκλησης αντιποίνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή τα ξέραμε τα κουκουέδια - ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΛΠ-ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ Η ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΝ ΤΟΛΜΑΝ - ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΝΕ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ...ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκατά στα μούτρα σας παλιοκομμούνια !
    ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντάξει, μαζεύτηκαν τα αναρχοκομμούνια για να δώσουν "αντιφασιστική" παράσταση, αφού βεβαίως είχαν σιγουρευτεί ότι δεν θα είναι παρούσα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Αν ήταν παρούσα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, απλά θα εξαφανίζονταν...

    Είναι θλιβεροί και δεν πείθουν πλέον κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών