Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2012

Φιάσκο το "οδοιπορικό" του Σαμαρά στην Ομόνοια..Οι κάτοικοι του κέντρου τον καταγγέλουν

από τον Μάκη Βραχιολίδη -

Επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του Makeleio.gr ότι η προχθεσινή αιφνιδιαστική επίσκεψη Σαμαρά στην Ομόνοια ήταν κοροϊδια για τους μόνιμους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Ο A Σαμαράς μαζί με μαζί με τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια έκαναν δήθεν απολογισμό του έργου εκκαθάρισης της Ομόνοιας από τους λαθρομετανάστες. Ήταν όμως μια βόλτα επικοινωνιακού χαρακτήρα και τίποτε παραπάνω. Ο A. Σαμαράς δεν ....
πέρασε από παρόδιους δρόμους όπου οργιάζει η παρανομία και η εγκληματικότητα. Παρεμπόριο, ναρκωτικά, πορνεία, δίνουν και παίρνουν! Αυτό καταγγέλλουν κάτοικοι, επαγγελματίες και εργαζόμενοι των οδών Σωκράτους και Βερανζέρου, δίπλα ακριβώς από την Ομόνοια, οι οποίοι αντιδρώντας στην επίσκεψη-φιάσκο του Σαμαρά στην Ομόνοια, την ερχόμενη Πέμπτη στις 6.00 το απόγευμα, διοργανώνουν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας με κλείσιμο των παραπάνω δρόμων!
Η κα Τζίνα Δημοπούλου, κάτοικος της περιοχής η οποία προΐσταται της μεθαυριανής διαμαρτυρίας, μιλώντας στο makeleio.gr είπε: «Η κατάσταση είναι απελπιστική. Δώσανε υποτίθεται βαρύτητα στο μάζεμα των λαθρομεταναστών και εδώ γίνεται το "έλα να δεις". Πορνεία, ναρκωτικά και εγκληματικότητα είναι στα ύψη. Μας κοροϊδεύουν ότι προχθές κατέβηκε εδώ ο Σαμαράς; Πού κατέβηκε; Στο Hondos Center πήγε; Γιατί δεν ήρθε εδώ κάτω στη Βερανζέρου, να δει τι γίνεται; Ο ίδιος ο Δένδιας είχε κατέβει εδώ, γιατί δεν ήρθε ο Πρωθυπουργός; Εδώ, είναι το παλιό κτίριο του ΝΑΤ , είναι ανοιχτό και μπαίνουν μέσα οι παράνομοι, κοιμούνται με στρώματα. Από το απόγευμα και μετά... οργιάζουν! Τα ξενοδοχεία που βρίσκονται εδώ, μόνον ξενοδοχεία δεν είναι, αλλά λειτουργούν ως οίκοι ανοχής. Όχι άλλη ανοχή στους οίκους ανοχής. Εδώ ανθεί το παρεμπόριο, το μαύρο χρήμα με τα ναρκωτικά και την πορνεία και η Πολιτεία το μόνο που ξέρει είναι να εκφοβίζει εμάς τους κατοίκους και τους νόμιμους επαγγελματίες με τις επιπτώσεις της φοροδιαφυγής! Δηλαδή, οι άλλοι που θησαυρίζουν από την παρανομία δεν τους ενοχλεί κανένα κράτος κι εμείς που προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, θα πάμε φυλακή στο τέλος! Είναι να τρελαίνεσαι!

Εγώ είμαι μόνιμη κάτοικος εδώ. Πληρώνω 1450 ευρώ χαράτσι αλλά δεν μπορώ ούτε καν να νοικιάσω ή να πουλήσω το διαμέρισμά μου! Τόσο πολύ έχουν υποβαθμίσει την ζωή στην περιοχή. Εάν σκοπεύουν να μας διώξουν με το έτσι θέλω, εγώ τους δίνω τα κλειδιά και τους τα χαρίζω. Γιατί εάν είναι να πληρώνω νταβατζιλίκια στην εκάστοτε κυβέρνηση, καλύτερα να πληρώνω στους νταβαντζήδες της Ομόνοιας, να νιώθω ασφαλής τουλάχιστον και να κυκλοφορώ στην περιοχή χωρίς να κινδυνεύω».
makeleio

5 σχόλια:

  1. Παπαριές ...επικοινωνιακού χαρακτήρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Σαμαράς προφανώς πέρασε μια βόλτα από τα Elegance μαγαζιά της Ομόνοιας και τα χόντος σέντερ για ζιπουνάκια που ήθελες να πάει στα ...στρώματα της Βεραντζέρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια εντολίτσα θέλει η ΕΛ.ΑΣ.(αστυνομία) και καίγονται τα στρώματα ΆΜΕΣΑ. Ποιος έχει τη βούληση και το να ασχοληθεί με το θέμα;

      Διαγραφή
  3. Ναι ναι, να πανε να ΨΟΦΗΣΟΥΝ οι νεοελληνες του κεντρου της αθηνας, που γινεται εκδήλωση διαμαρτυρίας για την καταστροφη της ζωης μιας νεας Ελληνιδας, απο εναν πιθηκο εισβολεα, και ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 300 άτομα.

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ,
    ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΑΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.ΣΤΟΥΣ ΣΙΑΜΑΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΟΜΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ,Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ “ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ”,ΡΕΠΟΡΤΑΖΙΟΥΧΟΥΣ”,”ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕΣ” ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ. ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ,ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ,ΑΦΟΥ ΓΕΜΗΣΕ ΟΛΗ Η ΑΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΚΤΕΝΙ,ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΩ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΠΙΣΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΝΑ ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΝ,ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ,ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΕΛΕΙΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ,ΤΣΑΚ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ.ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΛΟΓΩ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΤΣΑΚ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.ΟΤΑΝ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΜΑ ΤΩΝ ΛΙΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ,ΤΣΑΚ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ HELLMEPA (ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ) ΣΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η Χ.Α ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΨΟΧΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών