Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2012

Μαϊος του 2006: Όταν ο κομμουνιστής Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ πήγε να κάνει κατάληψη στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα με τα "συντρόφια" του...

...και τελικά αφού αναστάτωσαν όλη την περιοχή και προκαλούσαν συνεχώς, τους προσήγαγαν οι αστυνομικοί αλλά ελευθερωθήκαν μετά από διαμαρτυρίες της Κούρτοβικ (όχι που θα έλειπε....), του Λαφαζάνη και ενός κομμουνιστή Ιταλού Ευρωβουλευτή...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και οι ΔΗΜΟΣΙΟΚ-(ΓΡ)-ΑΦΟΙ που έχουν το θράσος να εγκαλούν στην έννομη τάξη τον Εθνικιστή βουλευτή Χρήστο Παππά, που "απελευθέρωσε" έναν διαδηλωτή έξω από το Χυτήριο, χωρίς να έχει πράξει το παραμικρό εναντίον κανενός. Απλά διαμαρτυρόταν.

5/5/06
Στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα μαζεύονται αναρχο-συριζαίοι, μέλη ΜΚΟ, με μπροστάρηδες τον, βουλευτή σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ, Λαφαζάνη, την δικηγόρο Ι. Κούρτοβικ και τον ιταλό ευρωβουλευτής Κατάνια Τζούστο της Κομμουνιστικής Επανίδρυσης.
Σκοπός τους αρχικά να.....
εποπτεύσουν τα κρατητήρια του Α.Τ. και τις συνθήκες που επικρατούν καθώς έχουν καταγγελίες μουσουλμανικών κοινοτήτων, ΜΚΟ και συλληφθέντων Αφγανών λαθρομετανάστων, για κακοποιήσεις (γραφικότητες δλδ..)

Όταν ο διοικητής του Α.Τ. τους ζητά να αποχωρήσουν και πως κάποια τέτοια διαδικασία δεν προβλέπεται οι αναρχοαριστεριστές εξεγείρονται και φωνάζουν επανειλημμένα "ΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΚΑΤΑΛΗΨΗ"..
Είχαν αντιληφθεί ότι στο Α.Τ. βρισκόντουσαν μόλις 5 με 6 αστυνομικοί καθώς οι υπόλοιποι ήσαν σε υπηρεσία.

Για κακή τους τύχη όμως είχε ειδοποιηθεί η ηγεσία της ΓΑΔΑ και στάλθηκε μια διμοιρία των ΜΑΤ που τελικά απέτρεψε τους "καταληψίες" να προσωρήσουν στις αντισυνταγματικές και έκνομες ενέργειές τους με την "αβάντα" και αρωγούς σημερινό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της γνωστής "περιούσιας" λαθρομεταναστολάγνας δικηγόρου Κούρτοβικ.

Έτσι αρκετοί προσήχθησαν σε λεωφορείο της αστυνομίας όπου και παρέμειναν ελάχιστα, καθώς οι Λαφαζάνης, Κούρτοβικ απειλώντας "θεούς και δαίμονες", μαζί με λοιπούς "συντρόφους" τους πέτυχαν να τους "απελευθερώσουν", με εντολή μάλιστα του Αττικάρχη για να μην υπάρξει περαιτέρω ένταση!!!!!!!!!!!!!!

Μάλιστα για να δώσουν και μια νότα "ηρωϊσμού" στην πράξη τους (ως είθισται, ακόμη και αν είναι - που είναι ψέμα) οι αριστεριστές είπαν για σοβαρό τραυματισμό Ιταλού διαδηλωτή από αστυνομικό, που μάλιστα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Η αστυνομία τότε που ερεύνησε το συμβάν δεν βρήκε καμία αναφορά, σε κανένα νοσοκομείο για εισαγωγή Ιταλού τραυματία.

Τολμούν λοιπόν οι αριστεροδιεθνιστές να εγκαλούν στην τάξη τους Εθνικιστές όταν οι ίδιοι είναι οι χειρότεροι καταπατητές του νόμου, υποστηρίζοντας μάλιστα ενέργειες που καταπατούν το Σύνταγμα.

Η κατάληψη δημοσίου κτηρίου κύριοι της θολοκουλτούρας, υμνητές του Στάλιν και του Λένιν, σύμφωνα με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας είναι αξιόποινη πράξη(άρθρο 259)  και θα έπρεπε κανονικά να επεμβαίνει με αυτόφωρη διαδικασία ο εισαγγελέας...
Πόσο μάλλον στην περίπτωση Αστυνομικού Τμήματος.

Τα ίδια ισχύουν και για τα φερέφωνα του συστήματος, τους πληρωμένους κονδυλοφόρους που "είδαν" πάλι αντιποίηση αρχής ενός Εθνικιστή βουλευτή αλλά ξέχασαν τότε να ζητήσουν τότε να συλληφθούν και όλοι  οι εγκάθετοι του μαρξισμού.

Για όλα τα παραπάνω οι παραδόπιστοι και οι καχύποπτοι μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ του ΔΟΛ (in.gr), σε περίπτωση που θεωρείτε ότι σπερμολογούμε εναντίον των μπολσεβίκων...






1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών