Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2012

Βομβαρδίζει και πάλι τη λωρίδα της Γάζας το σιωνιστικό Ισραήλ...Αναμένουμε δήλωση στήριξης του Αλέξη!

Κλιμάκωση της έντασης στην Μ. Ανατολή σηματοδοτεί η σημερινή επίθεση του Ισραήλ σε στόχους της Hamas και της Jihad Islami στην Λωρίδα της Γάζας. Πρόκειται για την σφοδρότερη επίθεση που πραγματοποιεί το Ισραήλ στην Γάζα εδώ και αρκετό καιρό αφού σύμφωνα με πηγές σήμερα από το πρωί μαχητικά της Αεροπορίας του Ισραήλ καθώς και αυτοκινούμενα πυροβόλα των 155 χλστ βομβαρδίζουν στόχους στην Λωρίδα της Γάζας.
Είχε προηγηθεί ένα μπαράζ εκτόξευσης ρουκετών και όλμων από την Γάζα προς την περιοχή Eshkol η οποία βρίσκεται νότιο ανατολικά της Λωρίδας της Γάζας που διήρκησε 55 λεπτά. Την ευθύνη για τους βομβαρδισμούς στην περιοχή Eshkol την ανέλαβαν και οι δύο οργανώσεις η Hamas και η Jihad Islami.
Δύο ημέρες νωρίτερα η......
Ισραηλινή Αεροπορία κατέρριψε ένα UAV το οποίο είχε απογειωθεί από την Λωρίδα της Γάζας και κατάφερε να διανύσει μία απόσταση 65 χλμ φτάνοντας σχεδόν στην Δυτική όχθη αφού είχε πετάξει πάνω από το Ισραήλ για 30 λεπτά χωρίς η ισραηλινή αεράμυνα να έχει καταφέρει να το καταρρίψει λόγω προβλημάτων στο συντονισμό της επιχείρησης μεταξύ της στρατιωτικής και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα στο ισραηλινό χωριού ενώ εκτιμάται ότιο οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί θα έχουν προκαλέσει σημαντικές καταστροφές στους στόχους που είχαν επιλεγεί. Από την
πλευρά ο ηγέτης της στρατιωτικής διοίκησης της Hamas Abu Obeida δήλωσε ότι η επίθεση του Ισραήλ δεν θα μείνει χωρίς απάντηση, ενώ η από κοινού ανάληψη της ευθύνης της επίθεσης από τις δύο οργανώσεις σηματοδοτεί την επισημοποίηση της συνεργασίας τους υπό την αιγίδα του Ιράν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών