Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2012

Εβραϊκή οργάνωση ζητά την αποπομπή Ζαρούλια από Επιτροπή της Βουλής!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι η ίδια εβραϊκή οργάνωση και μια από τις πιο ισχυρές παγκοσμίως, που ζητούσε πριν από τις εκλογές του Ιουνίου, με επιστολή στον Παπούλια να κηρυχθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου...
(εδώ)

Οι εβραϊκές οργανώσεις ανησυχούν ιδιαίτερα για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Έντονη ήταν και η αντίδραση της Anti-Defamation League (ADL), που εδρεύει στις ΗΠΑ. 
Η εβραϊκή οργάνωση όταν πληροφορήθηκε ότι....
η βουλευτής και σύζυγος του αρχηγού της Χ.Α., Ελένη Ζαρούλια, έγινε μέλος της Επιτροπής Ισότητας και κατά των Διακρίσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης την 1η Οκτωβρίου ζήτησε την αποπομπή της από τη συγκεκριμένη Επιτροπή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

6 σχόλια:

  1. 100 καλεσα την ADL να κανει διάβημα διαμαρτυρίας για την Χρυση Αυγη , επιτέλους ειχα αρχισει να ανησυχώ , πως ειναι δυνατον η εβραικη αυτη πασίγνωστη οργανωση τοποτηρητής της εθνοκτονιας και του διεθνισμου ανα την δυτικη αρια ανθρωποτητα, να μην ασχοληθει ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ πραγματα και να μην διαμαρτυρηθεί η μεθοδευσει ενέργειες εναντιον της Χρυσης ΑΥγης?

    Εντωμεταξύ περαν της πλακας, τι δουλεια εχει η Ζαρουλια σε επιτροπη "ισοτητας" των δυο φυλων, τι ειναι σουφραζέτα?
    Εγω ως εθνικοσοσιαλιστης οχι απλα διαφωνώ αλλα το βρίσκω αδιανόητο να θεωρει ενας εθνοφυλετιστης του οποίου οι θεσεις για την οικογενεια ειναι δεδομένες, οτι μπορει η γυναικα να διεκδικήσει "ισοτητα" με τον αντρα, καταρχας αυτο εκτος απο το οτι εινα ΑΙΟΛΟ διάτρητο και καταχρηστικό ως αιτημα, ηχεί διεθνιστικο και ηθοαποδομητικο, εχει αριστεριζουσα εβραιοκομμουνιστικη υφή , και αντιβαίνει στην ιδια την φυση η οποια εχει ορισει για τα δυο φυλα διαφορετικους ρολους, δεν υπάρχει λοιπον "ισότητα" υπάρχει διάκριση ΡΟΛΩΝ η οποια θα πρεπει να ειναι και δομικη αρχη των οικογενειακών αξιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ αν ήμουν στη θέση της Ζαρούλια θα πήγαινα στην επιτροπή αυτή και θα τους έλεγα ότι ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ στην Ελλάδα !

    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

    Και στη συνέχεια βεβαίως θα έπαιρνα το καπελάκι μου και θα έφευγα από την κωλοεπιτροπή τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μπαίνουμε στη Βουλή για να μας εφοδιάσει το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα δικά του όπλα. Αν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια......Δεν ερχόμαστε ούτε ως φίλοι ούτε και ως ουδέτεροι. Ερχόμαστε ως εχθροί! Όπως επιτίθεται ο λύκος στα πρόβατα, έτσι ερχόμαστε"

    ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ

    Συναγωνιστές πιστεύω μας καλύπτει αυτή η φράση

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο πού και ως πού θα μας πεί μια ξένη οργάνωση τι θα κάνουν οι βουλευτές στην Ελλάδα; Ιδιοκτησία της είναι το κοινοβούλιο;
    ΜΑΛΛΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν καταλαβει το Ελληνικο γενος, οτι η συμμορια των κυνοβουλευτικων ειναι εκει για να διασφαλισει οχι την υπαρξη του εθνους αλλα την υπαρξη του αυτου καθεστωτος, τοτε ισως και να εχει μελλον τελικα αυτη η φυλη.
    "Η Δημοκρατια θα νικησει" ελεγε το ανθρωποειδες του Πασοκ της προαλες, εμεις οι εθνικοσοσιαλιστες, ειτε ειμαστε μελη της Χρυσης Αυγης ειτε οχι, δεν εχουμε παρα να απαντησουμε, οτι " η δημοκρατια σας νομοτελειακά θα ηττηθει για να ΝΙΚΗΣΕΙ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ, η η δημοκρατια σας η η ΕΛΛΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών