Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2012

Νατος πάλι ο προστάτης των κίναιδων ΣΥΡΙΖΑ..."Πρέπει η ΝΕΤ να προβάλλει την ομοφυλοφιλία!!! Είναι κάτι το φυσιολογικό!!"

Gay-Pride και ΣΥΡΙΖΑ
 Υπενθυμίζουμε σε αυτό σημείο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της βουλευτής του Βασιλική Κατριβάνου είχε ζητήσει να συμμετάσχουν μαζικά οι οπαδοί του στο gay-pride της Θεσσαλονίκης...
 
Είναι η ίδια βουλευτής που μαζί με τους λαθρομετανάστες που βεβήλωσαν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα "έφαγαν πόρτα" από τον βουλευτή της Χρυσής Δημήτρη Κουκούτση όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στην Βουλή.
 
Και φυσικά είναι μια εκ των 2 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ(ο άλλος είναι ο Τ(Σ)ατσόπουλος) που αποπειράθηκαν να δουν την παράσταση στο "Χυτήριο", υποστηρίζοντας τους κίναιδους, τρώγοντας ακόμη μια πόρτα.


Βέλη κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την απόφαση της κρατικής τηλεόρασης να κόψει την σκηνή με το φιλί των δύο ανδρών στο σίριαλ "Downton Abbey"
 
«Μετά τους ....χρυσαυγίτικους τραμπουκισμούς στο Corpus Christi, σημειώθηκε νέο περιστατικό λογοκρισίας, σκοταδισμού και ομοφοβίας.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο για μια δημοκρατική χώρα του 21ου αιώνα, οι ιθύνοντες της ΝΕΤ λογόκριναν τη σκηνή ενός φιλιού μεταξύ ανδρών από το σίριαλ «Ο πύργος του Ντάουντον», ανέφερε το κόμμα.

«Πρόκειται βέβαια», συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ, «για προφανή λογοκρισία, για μια ακραία πράξη ομοφοβίας και διακρίσεων, την οποία δυστυχώς μετά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε πρωτοφανή».
«Αντιθέτως, το περιστατικό στη ΝΕΤ έχει μεγαλύτερη πολιτική βαρύτητα γιατί η λογοκρισία αυτή τη φορά διαπράχθηκε από κρατικούς λειτουργούς. Αποτελεί πρόκληση η ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ που ομολογεί ότι ήταν αυτή που έδωσε την εντολή της λογοκρισίας χωρίς να επιχειρεί καν να απολογηθεί»

2 σχόλια:

  1. Λύσσαξαν οι παλιοαδερφές του Ελέους να προβληθεί το φιλί στην Κρατική τηλεόραση.. Μην τυχόν και το χάσουν ακόμη και τα μικρά παιδιά.. Για να μάθουν πως γίνεται να είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ στο σώμα και την ψυχή!! Μην τυχόν και μείνει τίποτε όρθιο στις μέρες που ζούμε.. Να ξεφτυλιστεί κάθε Αρχή και κάθε Αξία σε τούτο τον Τιμημένο τόπο..
    ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα.. παλιοαδερφές των διαπλεκόμενων.. Γυμνοσάλιαγκες που το μόνο που σα κόπτεί είναι να μην ανεβάζει τα ποσοστά της η Χρυσ Αυγή.. Αυτός είναι ο εφιάλτης των ξεφτυλισμένων!! Που θέλει ο κάθε Πάγκαλος - "μαζί τα φάγαμε" και ο κάθε ανθέλληνας εκολαπτόμενος κομμουνιστής να τεθεί εκτός Νόμου η Χρυσή Αυγή.. Για να γιομίσει ο τόπος Πακιστανούς και εγκληματίες του πλανήτη, μπας και τους γαμάνε τους διεφθαρμένους και ξεφτυλισμένους της εξουσίας!!
    Αίσχος και ΟΥΣΤ. Αυτό τους αξίζει και θα τους ακολουθεί ΠΑΝΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομοφοβία σημαίνει το φόβο απέναντι στους ομοφιλόφιλους. Δε νομίζω να τους φοβάται κάποιος, παρά μόνο να τους σιχαίνεται. Όπως και τον κάθε γραικύλο άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών