Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2012

Το τουρκικό παρακράτος ζει και βασιλεύει και στην Ρόδο


Κατάσταση αντίστοιχη με αυτή που ισχύει στην Θράκη προσπαθεί να δημιουργήσει στην Ρόδο η Τουρκία. Στο πλαίσιο της “επίθεσης φιλίας” στην Ελλάδα τα εκτελεστικά όργανα της πολιτικής του Τούρκου ΥΠΕΞ Α. Νταβούτογλου προσπαθούν να τοποθετήσουν έναν Ιμάμη ο οποίος έχει επιλεγεί σύμφωνα με πληροφορίες από ένα σύλλογο μουσουλμάνων του νησιού καθώς η θέση αυτή χηρεύει.
 
Σύντομα όμως  η.....
βακουφική επιτροπή του νησιού θα επιλέξει κανονικό Ιμάμη, ώστε να περιοριστεί η δράση των ανθρώπων του τουρκικού προξενείου στην Ρόδο το οποίο ζηλεύοντας την δόξα και την δράση του αντίστοιχου της Κομοτηνής βάλθηκε να δημιουργήσει κλίμα χειραγώγησης ανάλογο με αυτό που για χρόνια εφαρμόζει το προξενείο της Κομοτηνής και στους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες του νησιού.
Τελικά το τουρκικό παρακράτος ζεί και βασιλεύει εντός της ελληνικής Δημοκρατίας και οι Τούρκοι μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΡΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ - ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...η προπαγάνδα των τούρκων δυνατεί να περάσει σε ένα ελληνικότατο μέρος και περιοχή - Καλά κρασιά βρωμότουρκοι - Ρόδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών