Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 13, 2012

Κατά της Δεξιάς!


Η ιδεολογική τρομοκρατία η οποία εφαρμόστηκε από τις δυνάμεις της Αριστεράς, κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές, ευθύς μετά την εγκαθίδρυση του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος και για τέσσερις περίπου δεκαετίες, υπήρξε εν μέρει μόνον αποτέλεσμα της αποτελεσματικής τους προπαγανδιστικής τακτικής. Στηρίχτηκε αφ’ ενός στην αβανταδόρικη στάση των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης, μιας και η πλειοψηφία των πληρωμένων κονδυλοφόρων και ρουφιάνων ήταν ενταγμένη σε ακροαριστερές οργανώσεις, και αφ’ ετέρου στην ανοχή και την υποχωρητικότητα της Δεξιάς. Κι αν σήμερα κατηγορούμε μια φορά τους στρατευμένους μεγαλοδημοσιογράφους και εκδότες, τότε θα πρέπει να κατηγορήσουμε στο εκατονταπλάσιο τη δειλή Δεξιά, η οποία άνοιξε το δρόμο στη μαρξιστική άλωση του κρατικού μηχανισμού.
Τις συνέπειες των.....
επιλογών της Δεξιάς τις βλέπουμε ξεκάθαρα σήμερα: ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται ένα βήμα προ της κατάρρευσης. Το γεγονός τούτο από μόνο του βέβαια θα ήταν για μας, τους Εθνικιστές, ευχής έργον. Ναι, ευχόμαστε την κατάρρευση αυτού του ανθελληνικού Κράτους της Μεταπολίτευσης και αγωνιζόμαστε γι’ αυτήν! Από τη στιγμή όμως, κατά την οποία τίθενται υπό αμφισβήτηση τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ξεπουλιέται η εθνική περιουσία έναντι πινακίου φακής και οδηγείται στην εξαθλίωση ο Λαός μας, έχουμε χρέος να αναλάβουμε το δύσκολο έργο της Εθνικής Αντίστασης, όχι για να περισώσουμε το Κράτος της ανομίας και της διαφθοράς, μα για οικοδομήσουμε το Νέο Εθνικό Κράτος. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί πρώτιστη υποχρέωσή μας, να καταδείξουμε στον Ελληνικό Λαό, τους πραγματικούς ενόχους της μεταπολιτευτικής Προδοσίας και να δεσμευτούμε για την υποδειγματική τους τιμωρία.
Οι προδότες του Λαού και της Πατρίδος είναι, από κοινού και σε συνεργασία, τα κόμματα της Αριστεράς και η παράταξη της Δεξιάς! Ξεπερνά κάθε επιτρεπτό όριο, το θράσος της ηγεσίας της "μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης" να ισχυρίζεται πως είναι πατριωτική. Δεν επιθυμούμε να αναλάβουμε το ρόλο του μπάτσου του πατριωτικού -λεγόμενου- χώρου, μήτε να μοιράσουμε πιστοποιητικά πατριωτισμού. Όταν όμως η ηγεσία της παρατάξεως των προδοτών κατηγορεί τα μέλη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ως "συνεργάτες των ναζί"(!), τότε οφείλουμε να απαντήσουμε με στοιχεία και ντοκουμέντα, όχι υπό μορφήν απολογίας στα ψοφίμια της Δεξιάς, αλλά προς ενημέρωση των συμπατριωτών μας.
Η ηγεσία της Δεξιάς κατηγορεί τους Έλληνες Εθνικιστές ως εχθρούς της δημοκρατίας. Αλλά δε μας είπε η ηγεσία της Δεξιάς, για ποια δημοκρατία μιλάει; Αυτή που δολοφονεί οικονομικά και βιολογικά το Λαό μας, παραδίδοντάς τον ως πρόβατο επί σφαγή στα νύχια του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου; Τη δημοκρατία που εξέθρεψε, και σήμερα αφήνει ασύδοτους, τους απατεώνες και κλέφτες των αριστερών και δεξιών κομμάτων, τα οποία λαφυραγώγησαν τα δημόσια ταμεία και τον εθνικό μας πλούτο; Ναι λοιπόν, εμείς οι Εθνικιστές στεκόμαστε στο πλευρό του Λαού μας και απέναντι σε σας, τους "δημοκράτες"!
Η ηγεσία της Δεξιάς, κατηγορεί τους Έλληνες Εθνικιστές ως συνεργάτες των Γερμανών κατά την περίοδο της κατοχής και ως συμμέτοχους στα εγκλήματα εκείνων. Χοντροκομμένη μορφή σοβιετικής προπαγάνδας, την οποία υιοθετεί για λόγους πολιτικής σκοπιμότητος, η παράταξη των διαχρονικά δειλών και προδοτών. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, γεννήθηκε μέσα από τα σπλάχνα του Λαού μας τη δεκαετία του 1980 και άρχισε να δραστηριοποιείται στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος τη δεκαετία του 1990, πρωτοστατώντας στις διαδηλώσεις για τα Εθνικά ζητήματα, τα οποία ξεπούλησε η Δεξιά δια της υπογραφής της. Καθότι λοιπόν, ήμασταν αγέννητοι την περίοδο για την οποία κάνουν λόγο οι συκοφάντες, η κατηγορία καθίσταται εξαρχής ανυπόστατη. Εις ότι δε αφορά τα εγκλήματα των Γερμανών κατά την εν λόγω περίοδο, ας ρωτήσει τους Γερμανούς συμμάχους του της Τρόικας, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα!
Η ηγεσία της Δεξιάς, κατηγορεί τους Έλληνες Εθνικιστές ως κουκουλοφόρους, εξομοιώνοντάς τους με τους αναρχικούς, οι οποίοι προκαλούν καταστροφές. Η ηγετική κάστα των νεοφιλελεύθερων καπιταλιστών αποδεικνύει ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Δυστυχώς όμως για εκείνη, ο Ελληνικός Λαός αρνείται να δεχτεί πλέον αμάσητη τη δεξιά προπαγάνδα. Ίσως, αν οι κύριοι υπουργοί Δένδιας και Ρουπακιώτης νομοθετούσαν τον κατ’ οίκο περιορισμό όλων των Ελλήνων και τους υποχρέωναν να "ενημερώνονται" από τα κανάλια, τις φυλλάδες και τα ραδιόφωνα των μεγαλοεργολάβων του δημοσίου και της διαπλοκής, να είχε κάποιο αντίκρισμα αυτού του είδους η προπαγάνδα. Μέχρι τότε όμως, δυστυχώς για τα ανδρείκελα της Δεξιάς, ο Ελληνικός Λαός χειροκροτεί με ενθουσιασμό και συμπαρίσταται εμπράκτως σε κάθε εμφάνιση των στελεχών και των μελών της Χρυσής Αυγής. Δεν ορκιζόμαστε ότι θα γινόταν το ίδιο με τους απατεώνες της δικής τους παράταξης…
Η ηγεσία της Δεξιάς, κατηγορεί τους Έλληνες Εθνικιστές πως χρησιμοποιούν μεθόδους "Ταγμάτων Εφόδου", υιοθετώντας ακόμα μια φορά (γιατί άραγε τόσο εύκολα;) τη ρητορική της Αριστεράς των τρομοκρατών, πως είμαστε θαμώνες γυμναστηρίων, μπράβοι και άλλα τέτοια γραφικά. Για το πρώτο σκέλος των κατηγοριών δυνάμεθα να απαντήσουμε πως όχι μόνο "Τάγματα Εφόδου" αλλά και μουτζαχεντίν μαχητές θα γίνουμε, αν πρόκειται για την προστασία του Λαού και της Πατρίδος μας. Δεν έχουμε βέβαια την απαίτηση να γνωρίζει από Εθνικούς Λαϊκούς Αγώνες, η παράταξη του ξεπουλήματος. Επιπλέον, όταν εμείς οι Εθνικιστές υψώναμε, σε πείσμα των καιρών, τα Εθνικά κι Επαναστατικά Λάβαρα στο κέντρο των Αθηνών, ο κύριος Νίκος Δένδιας ασχολείτο με τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο πατριώτης κύριος Δημήτριος Κυριαζίδης επιδίδετο στο επικίνδυνο σπορ του αστυνομικού-συνδικαλιστή… Για το δεύτερο σκέλος των κατηγοριών, θα απαντήσουμε με πρόταση: Αν οι καχεκτικοί και οι μπούληδες της δεξιάς, έχουν πρόβλημα με τη σωματική διάπλαση των μελών της Χρυσής Αυγής, ας ποινικοποιήσουν τα γυμναστήρια και τον αθλητισμό!
Αυτές είναι οι κυριότερες κατηγορίες τις οποίες μας αποδίδει η παράταξη της καπιταλιστικής ολιγαρχίας, η οποία εξαπατά ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού, επί τέσσερις τουλάχιστον δεκαετίες. Ήρθε όμως η ώρα, να κανονίσουμε τους λογαριασμούς μας με τους δοσίλογους της Δεξιάς, αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο της παράταξης των πατριδοκάπηλων, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην δημιουργία του μεταπολιτευτικού καθεστώτος της σαπίλας και της Προδοσίας. Διότι είναι η Δεξιά η πολιτική εκείνη παράταξη η οποία έφτυσε στους τάφους των Νεκρών του Εθνικού Στρατού κατά την περίοδο του συμμοριτοπολέμου, όχι μόνο νομιμοποιώντας το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (κι αυτά δεν είναι λόγια κάποιου Εθνικιστή, αλλά του Γέρου της Δημοκρατίας σας, Γεωργίου Παπανδρέου, αναφερόμενου στο ΚΚΕ), αλλά και αποδίδοντας τις ύψιστες των τιμών του κράτους, στον σφαγέα Ελλήνων Καπετάν Γιώτη ή κοινώς Χαρίλαο Φλωράκη. Επιπροσθέτως, ήταν η Δεξιά εκείνη η παράταξη των δειλών, η οποία έτρεχε να μαζέψει καμιά ψήφο από τα πολιτικά μνημόσυνα των μπολσεβίκων, την ίδια ώρα που ονόμαζε "γιορτές μίσους" τις Τελετές Τιμής και Μνήμης των Πεσόντων του Εθνικού Στρατού.
Η Δεξιά των Καραμανλή και Αβέρωφ είναι η παράταξη η οποία ενταφίασε τα απαράγραπτα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, αποκαλώντας τους ακρίτες της πανάρχαιας Ελληνικής βορειοηπειρωτικής γης "ελληνόφωνους Αλβανούς"! Αυτές οι δυο ανέγγιχτες μορφές της Δεξιάς είναι εκείνες που συνεργάστηκαν με τον εχθρό προχωρώντας στις συνθήκες της Ζυρίχης και του Λονδίνου, οι οποίες στόχευαν στην ανατροπή της θέλησης του Κυπριακού Ελληνισμού για ένωση με τη Μητέρα Πατρίδα. Και είναι ο "Εθνάρχης" των Δεξιών προδοτών, Καραμανλής, εκείνος που με ταλμουδικό μίσος διεκήρυττε το "η Κύπρος κείται μακράν", όταν τα Λιοντάρια της ΕΛΔΥΚ χιμούσαν προς τον Ένδοξο Θάνατο που χαρίζει η υπεράσπιση των βωμών και των εστιών του Έθνους, τραγουδώντας το "σκέπασε μάνα, σκέπασε, γαλανομάτα κόρη…"! Και ακολούθησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με υπουργό εξωτερικών τον Αντώνη Σαμαρά, για να ξεπουλήσει ξανά την Πατρίδα, επιτρέποντας στους Σλάβους των Σκοπίων να αποκαλούνται "Μακεδόνες", το δε κρατίδιό τους ‘’Μακεδονία’’. Ο Μητσοτάκης δήλωνε τότε πως "σε δέκα χρόνια δε θα θυμάται κανείς τη διαμάχη για το όνομα", χαρακτηριστικό δείγμα της δεξιάς υποτέλειας και υποταγής στις προσταγές των υπερατλαντικών πατρώνων τους. Που να φανταζόταν ο δυστυχής, ότι είκοσι χρόνια μετά, ο υπαίτιος της πτώσεως της κυβερνήσεώς του, Αντώνης Σαμαράς, θα γινόταν πρωθυπουργός, οι εκατοντάδες δε των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι πρωτοστατούσαν τότε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία είναι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες και συνεχώς αυξάνονται. Και πόσο κρίμα για εκείνον που διαψεύστηκε, μιας και ο Περήφανος Λαός μας είναι ακόμα έτοιμος να δώσει το αίμα του για να υπερασπίσει την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, έναντι των σλαβικών επιβουλών.
Το 2004, ξαναήρθε η πατριδοκάπηλος Δεξιά να μας "γλιτώσει" από τη πασοκική λαίλαπα των προδοτικών κυβερνήσεων του Σημίτη. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Λαού με συνθήματα όπως "το τέλος των νταβατζήδων", "’να τιμωρηθούν οι ένοχοι της κλοπής του Χρηματιστηρίου"’ και άλλα τέτοια όμορφα. Και τι έπραξε; Ουδέν! Οι κλέφτες συνέχισαν απτόητοι την λαφυραγώγηση και μάλιστα πλούτισαν ακόμη περισσότερο με το όργιο σπατάλης, το οποίο συντελέστηκε με τα Olympic games της ντόπας και των πολυεθνικών. Αποκορύφωμα δε της κουλτούρας, την οποία τόσο η Δεξιά όσο και ολόκληρο το μεταπολιτευτικό σκυλολόι επιδίωξαν να επιβάλουν στο Λαό μας, το αγροτικό όχημα με τους "ευπαθείς" ρομά, κατά την τελετή λήξης… Ο υπουργός εσωτερικών την περίοδο εκείνη, Προκόπης Παυλόπουλος, συνεχίζοντας την πασοκική κρατική μεταναστευτική προσέγγιση του τύπου "Χασάν μείνε, είναι καλό για όλους", ευχαριστούσε τους μετανάστες που επέλεγαν την Ελλάδα ως χώρα προορισμού τους, τους καλούσε δε να φέρουν και τις οικογένειές τους!
Αυτή ήταν πάντοτε η προδοτική Δεξιά! Και μετά ήρθαν οι εμπρησμοί των ελληνικών δασών, ενώ μια κυβέρνηση ανίκανων μετρούσε νεκρούς και καταστροφές δισεκατομμυρίων. Μνημείο ανικανότητος της Δεξιάς αποτελεί ο Δεκέμβριος του 2008, όταν κυρίως η Αθήνα αλλά και πολλές άλλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας παραδόθηκαν στις διαθέσεις των πρακτόρων του εχθρού, ντόπιων και αλλοεθνών. Με τρόμο ο Ελληνικός Λαός είδε ένα παράλυτο κράτος, να άγεται και να φέρεται από τις ορδές των "προοδευτικών" της Αριστεράς, οι οποίοι επιδόθηκαν στο γνώριμο από τους παππούδες τους συνήθειο της λεηλασίας… Και κάπου εκεί, ο "σεμνός και ταπεινός" Καραμανλής, άνοιξε τη πόρτα του πρωθυπουργικού μεγάρου, στο συμπρωταγωνιστή του στο μεταπολιτευτικό πανηγύρι, στον μέγιστο των προδοτών, στο Γιωργάκη τον Παπανδρέου.
Ναι, κύριοι της Δεξιάς! Το πρώτο καρφί στο Σταυρό του μαρτυρίου του Ελληνικού Λαού το κάρφωσε η δική σας παράταξη! Ήρθε λοιπόν το πρώτο Μνημόνιο και ξεσπάθωσε η Δεξιά παράταξη κατά της τότε κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Καθώς όμως η Δεξιά είναι η παράταξη της συνέπειας και η ηγεσία της αποτελείται από ανθρώπους έντιμους, έπραξε με ιδιαίτερη μαεστρία, την οποία θα ζήλευαν και οι ικανότεροι καπετάνιοι, στροφή 180 μοιρών, υπογράφοντας το δεύτερο μνημόνιο!
Έχουμε εμείς οι Εθνικιστές το δικαίωμα να κατηγορήσουμε τη Δεξιά για ανεντιμότητα; Τον Ιούνιο του 2012, η παράταξη των "εντίμων δημοκρατών" της Νέας Δημοκρατίας κερδίζει τις εκλογές, υποσχόμενη στον Ελληνικό Λαό: επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση, την επανακατάληψη των πόλεών μας από τις ορδές των απολίτιστων, το πάγωμα και όχι κούρεμα μισθών και συντάξεων. Φυσικά η ηγεσία της Δεξιάς κράτησε το λόγο της, πραγματοποιώντας όλα όσα έταξε στο Λαό προεκλογικά… Όταν μάλιστα Γερμανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρωθυπουργό για το γεγονός της ανακολουθίας των όσων υποστήριζε προεκλογικά και μετεκλογικά, εκείνος αντλώντας το παραδοσιακό γνήσιο θάρρος, βγαλμένο από την ένδοξη ιστορία μιας παράταξης σαράντα ετών, απάντησε με νεοδημοκρατική περηφάνια: "Ουδείς αναμάρτητος"!!!
Αυτή είναι τελικά, σε όλο της το προδοτικό μεγαλείο, η παράταξη της Δεξιάς. Ίδια και απαράλλαχτη από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, μέχρι σήμερα. Κι αν τότε υπήρξε ένας Κανελλόπουλος να εκστομίσει σε ένα ντελίριο δουλικότητος και υποταγής "Στρατηγέ, ιδού ο Στρατός σας", προς τον Αμερικανό Βαν Φλιτ, σήμερα έρχεται ο Αντώνης Σαμαράς να πει στους διεθνείς τοκογλύφους: "Σας παραδίδω το Λαό και την Ελληνική Πατρίδα"…
Ποτέ μα ποτέ, δεν έχουμε δικαίωμα εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές να λησμονήσουμε τις Προδοσίες της Δεξιάς εις βάρος του Λαού και της Πατρίδος! Γι’ αυτό και δεν πρέπει για κανέναν λόγο, να αποδεχόμαστε τον χαρακτηρισμό "ακροδεξιοί". Χίλιες φορές αξίζει να προσπαθήσουμε να φέρουμε στο πλευρό μας τους έντιμους και πατριώτες αριστερούς εργάτες, οι οποίοι εξαπατήθηκαν από τις εξίσου προδοτικές ηγεσίες της Αριστεράς, παρά να τείνουμε το χέρι μας στη βρωμερή Δεξιά! Τουλάχιστον με τον αγωνιστή αριστερό εργάτη έχουμε ένα κοινό στόχο: το γκρέμισμα της μεταπολιτευτικής δικτατορίας των διεφθαρμένων! Με τον δειλό δεξιό αστό μας χωρίζει η άβυσσος!
Ζήτω ο Λαϊκός Εθνικισμός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Νίκη!
Ε.Καρακώστας Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών