Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 13, 2012

Ηλίας Παναγιώταρος από τις Σέρρες: " Η παράσταση ξεκίνησε με προσαγωγές και χημικά για να πάνε οι λούγκρες να τη δούνε..Θα μας βρουν μπροστά τους"

 Στα πλαίσια των εγκαινίων των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Παναγιώταρος από τις Σέρρες αναφερόμενος στο θέμα των ημερών μεταξύ άλλων είπε:

«Απαντήσαμε στην πράξη σ' αυτά τα αίσχη. Να ξέρουν ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι εκεί για να τους ρίχνει πόρτα. Η παράσταση ξεκίνησε με προσαγωγές και χημικά για να πάνε οι λούγκρες να τη δούνε. Οταν....
έρθουμε εμείς στα πράγματα δεν θα επιτρέπουμε τέτοια αίσχη» είπε μεταξύ άλλων ενώ τόνισε: «Ευχαριστούμε όλους αυτούς του ανθέλληνες που έκαναν ν' ανέβει τόσο η Χρυσή Αυγή και να μιλάει όλη η Ελλάδα για μας»

διαβάστε και για τους "δημοκρατικούς" σταλινο-συμμορίτες

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ...!!! ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ...!!!

3 σχόλια:

  1. αει στο καλο ολοι σας ..οι προηγουμενοι με ψεμματα κι εσεις μαγκια και τσαμπουκαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ.. ραγιά προτιμάς να ζεις με ψέμματα;; Προτιμάς να σε ξεπουλάνε και να σε εκμεταλλεύονται;; Προτιμάς να σου αφαιρούν τα ιδανικά, τις αξίες και την όποια εθνική υπερηφάνια μας έχει απομείνει;; Τι προτιμάς;; Να ψηφίζεις Γιωργάκη Παπανδρέου;; Να βλέπεις κανάλια της διαπλοκής και της συνεργασίας με το κύκλωμα που χρεώκόπησε την χώρα;; Προτιμάς τα παιδιά σου να πάνε σχολίο και να είνα.. μειονότητα;; (Έτσι έχουν καταντήσει τα περισσότερα σχολεία, στο Αττικό λεκανοπέδιο).. Προτιμάς να απαιλείται η οικογένειά σου ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ από ληστές και βιαστές;; Τι προτιμάς;; Αυτή τη "δημοκρατία" που σου έχουν πλασάρει όπου σε κλέβουν και σε ξεφτυλίζουν ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ;; Αν Ναι.. ψάξου καλά.. Έχεις γίνει αυτό ποθ θέλουν!!

      Διαγραφή
    2. Όταν σταμάτησε η "μαγκιά" και η "υπερηφάνια" το 1824 αναλαμβάνοντας την εξουσία οι κωλέττηδες και λοιποί φλώροι ξέρεις τι συνέβει νεοραγιά;
      Ο Ιμπραήμ πήρεε πάλι πίσω ολόκληρη περίπου την απελευθερωμένη Ελλάδα.
      Για να ξυπνήσει και πάλι η "μαγκιά" του Παπαφλέσσα, του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη και με τη συνδρομή λίγων ξένων να επανακτηθούν όλες οι περιοχές.
      Προτιμάς στο όνομα της όποιας "δημοκρατίας" επειδή νομίζεις ότι είσαι "ελεύθερος" να καταπατούνται όλα τα ΕΘΝΙΚΑ σου δίκαια και την υπερασπίζεσαι;
      Έ τότε είσαι απλά ένας σύγχρονςο Κωλέττης, Μαυροκορδάτος έτοιμος να προδώσεις..

      και μια ερώτηση
      "Θα ζήσεις, αν δε ζήσει το Έθνος σου..;"
      και αν ναι.."Τι θα παραδώσεις στα παιδιά σου..μια τραπεζική θυρίδα και ένα αυτοκίνητο..;"
      Βρήκες ήδη θέση στο πάνθεον της Ιστορίας των Ηρώων μας

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών