Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 07, 2012

Τούρκοι αξιωματικοί θα φυλάνε τα Ελληνικά σύνορα!!! (Δεν είναι ανέκδοτο)

 Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα λέει μια παροιμία κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην προκειμένη περίπτωση. Με μία απίστευτη συμφωνία (28 Μαΐου 2012), την οποία υπογράφουν όλα τα κράτη της ΕΕ άρα και η Ελλάδα, η Τουρκία θα ελέγχει τα σύνορά μας και μάλιστα θα συλλέγει πληροφορίες! Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό!

Πιο συγκεκριμένα,

η συνεργασία ΕΕ-Τουρκίας «στοχεύει στη διευκόλυνση της εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης έννοιας διαχείρισης στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ με τη χρησιμοποίησή τους ως πλατφόρμες για κοινές επιχειρήσεις για συλλογή πληροφοριών»!! Οι Τούρκοι δηλαδή, θα ...διαχειρίζονται τα σύνορα της χώρας μας, από εκεί που μπαίνουν δηλαδή παράνομοι μετανάστες και θα χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες για να συλλέγουν πληροφορίες!!!

Οι Τούρκοι, με άλλα λόγια, σύμφωνα με το σκεπτικό της συνεργασίας ΕΕ-Τουρκίας, θα προστατεύουν τα σύνορα της Ελλάδος!!!
Ποιος;
Η Τουρκία, ναι η χώρα που τσουβαλιάζει σε πλοιάρια τους λαθρομετανάστες και τους προωθεί με δουλέμπορους στην χώρα μας! Η υποτελής αυτή συμφωνία, με την οποία παραδίδουμε τις τύχες της χώρας μας στους Τούρκους, χαιρετίστηκε μάλιστα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την 1η Ιουλίου. Πρόκειται για εθνική ταπείνωση, της διαστάσεις της οποίας δυστυχώς, θα βρούμε μπροστά μας!

 Οι πολιτικοί ολετήρες, οι οποίοι εμφανίζονται ως σωτήρες, όχι μόνον άνοιξαν την κερκόπορτα, αλλά παραδίδουν και τα κλειδιά της χώρας στους προαιώνιους εχθρούς μας και κατακτητές μας.


Η φωτογραφία είναι το κείμενο που δόθηκε στην Τουρκία από την επιτροπή της Ε.Ε. και ουσιαστικά την αδειοδοτεί για να επιτηρεί τα...ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!!!!!!

\πηγή

1 σχόλιο:

  1. Διαβάζω πως λέει συγκεκριμένα: Συνεργαδία και των τουρκικών αρχών εννοεί στη λαθρομετανάστευση λίγες φορές δεν είπανε να συνεργαστεί η πουτάνα τουρκία και να φράξει τα σύνορά της που είναι το κακό; αντιθέτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών