Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 07, 2012

Η Προπαγάνδα της Νέας Τάξης των Πραγμάτων - Η απάντηση για τους Έλληνες μετανάστες και τους ξένους λαθρομετανάστες...

Εμείς οι Έλληνες ήμασταν νόμιμοι μετανάστες και όχι λαθρομετανάστες στις χώρες όπως η Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία. 
Δεν πήγαμε σε αυτές τις χώρες εισβάλλοντας βίαια και ούτε απαιτήσαμε πολιτικά ή όποια δικαιώματα με ταραχές, αλλά τις κερδίσαμε με την αξία μας. Δεν μεταναστεύσαμε εμείς στην Γερμανία, στην Αγγλία, στην Αμερική, στον Καναδά και την Αυστραλία, μην ξεχνάμε ότι αυτοί μας κάλεσαν μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όχι μόνο εμάς τους Έλληνες αλλά και άλλους Ευρωπαίους.
Αν και στις δεκαετίες του 1950, και όμως οι.... Έλληνες όπου και να μετανάστευαν περνούσαν από κάθε νόμιμο υποχρεωτικό έλεγχο των πιστοποιητικών τους, υγείας, και όχι όπως σήμερα εισβάλλουν στην Ελλάδα ανεξέλεγκτα οι βιαστές, εγκληματίες για να αποφύγουν τις τιμωρίες στις χώρες τους, βρίσκουν την εύκολη οδό να παρουσιαστούν ως πρόσφυγες χωρίς να τους ελέγχει το Ελληνικό κράτος.
Συνεχίζοντας θα πρέπει να πούμε επίσης ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τους Έλληνες μετανάστες στην Γερμανία, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία με τους λαθρομετανάστες που εισβάλουν στην Ελλάδα παράνομα διότι:
1).Παρ όλου που οι Έλληνες μετανάστευσαν στην Γερμανία νόμιμα σεβόμενοι τους νόμους της Γερμανία, είχαν και κάθε επιπλέον λόγο και δικαίωμα να απαιτήσουν από την Γερμανία όχι μόνο να τους δεχτεί ως μετανάστες, αλλά και ως θύματα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Διότι αν δεν εισέβαλαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα, η Ελλάδα δεν θα είχε θύματα το 10% του ενεργού πληθυσμού της δηλαδή πάνω από 700.000 νεκρούς, την πλήρη καταστροφή της οικονομίας και όποιον υποδομών της, αλλά και 9 χρόνια πολέμου που εξάντλησαν των Ελληνικό λαό, έναν λαό που προσέφερε στην ανθρωπότητα τόσα όσα δεν προσέφεραν όλοι οι λαοί της υφηλίου.
Πέραν αυτού, μέχρι και σήμερα η Γερμανία συνεχίζει να οφείλει στην Ελλάδα τα επιδικασθέντα 12 δισεκατομμύρια ευρώ ως υλικές ζημίες, τις οποίες αρνείται να αποδώσει ενώ έχει αποζημιώσει όλους τους Λαούς που υπέστησαν καταστροφές από τους Ναζί. Εμείς τι χρωστάμε στον Πακιστανό, Αφγανό, Νιγηριανό και όποιον αλλοεθνή εισβολέα ;; Η απάντηση είναι απλή ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΆΜΕ ! Χρωστάνε οι Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικανοί αποικιοκράτες.
2).Οι Έλληνες που μετανάστευσαν στην Αμερική, Καναδά, Αυστραλία είχαν κάθε δικαίωμα σε αυτά τα κράτη, που δεν είναι εθνικά κράτη αλλά μεταναστευτικά έχουν κάθε δικαίωμα μετανάστευσης από όλες τις χώρες του κόσμου. Είναι πασίγνωστο ότι οι πληθυσμοί αυτών των χωρών είναι από όλες τις χώρες και φυλές του κόσμου, είναι εδάφη που άνηκαν κάποτε στους γηγενείς πληθυσμούς φυλές που δεν ζούνε σήμερα ή απλά είναι μειονότητες. Ως εκ τούτου δεν είναι εθνικά κράτη, δεν έχουν εθνική γλώσσα, δεν έχουν εθνικό πολιτισμό και ιστορία αιώνων όπως η Ελλάδα και άλλα εθνικά κράτη του κόσμου. Σε αυτές τις χώρες όλοι μπορούν να έχουν δικαιώματα όπως είχαν και Έλληνες που δεν ήταν μοναδικοί φυλή μετανάστευσης εκείνη την περίοδο. Η Ελλάδα όμως είναι ένα εθνικό κράτος όπου για να έχει δικαίωμα ένας αλλόφυλος πρέπει πρώτα να τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες εισόδου του στην χώρα, και στην συνέχεια για να μείνει πρέπει να λάβει την έγκριση των νόμων του Ελληνικού Κράτους βασισμένου στο Ελληνικό σύνταγμα, και όταν πρόκειται για παραχωρήσει υπηκοότητας πρέπει να λάβει την έγκριση των Ελλήνων στο γένος ιστορικών κατοίκων αυτού του τόπου, που πολέμησαν αιώνες για να κρατήσουν τον τόπο Ελληνικό και ελεύθερο.
Οι Έλληνες στο γένος και στην συνείδηση έχουν το κάθε δικαίωμα να δώσουν ή και να αφαιρέσουν την υπηκοότητα σε ένα αλλοεθνή που ήρθε στην χώρα με νόμιμες διαδικασίες. Οι παράνομοι μετανάστες και τα παιδιά τους είναι συνέχεια της παρανομίας κάτι που δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση και πρέπει να απελαθεί άμεσα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΙΡΗ ΛΑΓΑΝΑ/mlagananews.blogspot.gr

eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών