Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2012

Χρυσαυγίτες διώχνουν ξένους ψαράδες από την Κερκίνη!!


«Δεν θα την αφήσουμε να καταστραφεί από τις ορδές των βαρβάρων»

Αφού αποδοκίμασαν το....
βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μενέλαο Βλάχβεη, τα μέλη της τοπικής οργάνωσης Σερρών της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο λιμανάκι της Κερκίνης, όπου ανέλαβαν χρέη… «φύλακα» του υγροβιότοπου, ελέγχοντας βούλγαρους και σκοπιανούς ψαράδες.

Σύμφωνα με το infoserres.gr, ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική οργάνωση Σερρών αναφέρει τα εξής:
«Εδώ και καιρό δεχόμαστε σωρεία καταγγελιών από τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, που διαμαρτύρονται για την παρουσία εκατοντάδων Βουλγάρων και Σκοπιανών στη λίμνη, οι οποίοι ψαρεύουν χωρίς άδεια, επιτίθενται σε έλληνες ψαράδες και έχουν γεμίσει την περιοχή σκουπίδια.
Σήμερα και αφού είχαμε ανακοινώσει ότι θα βρισκόμασταν στη λίμνη, η αστυνομία βρήκε δυνάμεις να στείλει. Ο επικεφαλής μάλιστα μας ανακοίνωσε ότι έδιωξαν όλους τους Βούλγαρους πριν έρθουμε, κάτι που φυσικά δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, αφού όπως μας κατήγγειλαν και οι κάτοικοι της περιοχής, έδιωξαν μόνο όσους ήταν στην αρχή της λίμνης».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με πρωτοβουλία του γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Σερρών, Νικήτα Σιώη, θα υπάρξει εντός των επόμενων ημερών σύσκεψη με την Περιφέρεια και τον φορέα διαχείρισης της λίμνης, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο συγκεκριμένο θέμα.
«Η λίμνη Κερκίνη αποτελεί ένα απ’ τα διαμάντια όχι μόνο του νομού Σερρών, αλλά και της Πατρίδας μας γενικότερα. Δεν θα την αφήσουμε να καταστραφεί από τις ορδές των βαρβάρων και την κρατική αδιαφορία», καταλήγει η ανακοίνωση της Τ.Ο. Σερρών της Χρυσής Αυγής.
newsbeast.gr

1 σχόλιο:

  1. Σημερα μετα απο μια εβδομάδα που δεν ειχα δει το εβραιοκουτι, τι το ηθελα , ειδα ΑΛΦΑ "κεντρικο δελτιο σοβιετικης προπαγανδας".

    Παλι για την Χρυση Αυγη , έβγαλαν δυο μπολσεβικους και κατι συνδικαλιστές , να μας ενημερώσουν πως "οι χρυσαυγιτες τραμπουκιζουν εργοδότες και νόμιμους μετανάστες, και τους ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ, για να μην προσλαμβάνουν ξενους αλλα μονον Ελληνες,"
    Και φυσικα μετα απο μιση ωρα κακοστημενης προπαγανδας που θύμιζε τα επίκαιρα επι Σταλιν, δεν φιλοξενήθηκε ουτε 1 κλασμα του δευτερολεπτου δηλωση επι του ζητήματος ,στελεχους της Χρυσης Αυγης.

    Πλεον το εγχώριο διεθνιστικο εθνοκτονο ,εβραιομπολσεβικικο καθεστώς, οχι απλα δεν κρατα προσχήματα, αλλα εχει περάσει στην μονομερη επιθεση εναντιον ενος συγκεκριμένου ψηφισμένου κομματος, το οποιο θυμίζει , πραγματικα ομως ,ολοκληρωτικά καθεστώτα και τον τροπο με τον οποιο ασχολούνται με τους πολιτικους και ιδεολογικούς τους εχθρους.

    Δεν ξερω , πάντως οποίοι νεοέλληνες δεν μπορουν να δουν την συγκεκριμένη σκανδαλώδη πολεμικη του σιχαμερού καθεστωτος, γιαυτο που ειναι, δεν αξιζουν νοητικως ουτε για λιπασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών