Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2012

Όλα τα "τέκνα" του σιωνισμού ενάντια στη Συρία... Αλβανοί μισθοφόροι πολεμούν στην Συρία στο πλευρό των ισλαμιστών αναρτών!!

Δύο ομάδες μισθοφόρων εξτρεμιστών Αλβανών συμμετείχαν στο πλευρό των ανταρτών στις μάχες στην Συρία πολεμώντας κατά της κυβέρνησης Assad σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftonomi.gr.

Όπως αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ στις μάχες κατά του συριακού Στρατιού συμμετέχουν Αλβανοί μισθοφόροι. Πρόκειται για....
δυο ομάδες Αλβανών οι οποίες αποτελούνταν από δεκάδες σκληροπυρηνικούς πάνοπλους αλβανούς και έλεγχαν συγκεκριμένες περιοχές στην Συρία.

Ο Αλβανός δημοσιογράφος που αποκάλυψε την πληροφορία έμεινε αρκετούς μήνες σε περιοχές στην Συρία όπου έγιναν σκληρές μάχες μεταδίδοντας ειδήσεις για τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ένας από τους Αλβανούς μαχητές σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα όπως αναφέρει το δημοσίευμα του αλβανικού πρακτορείου ειδήσεων «Ilyria News Agency».
Ο Αλβανός φωτορεπόρτερ συναντήθηκε με την πρώτη ομάδα των Αλβανών που δρούσε στην πόλη Rastan στην επαρχία Alepo, χάρις στην βοήθεια ενός διοικητή των ανταρτών, ο οποίος γνώριζε την εθνικότητα του. Ενώ με την δεύτερη ομάδα, δηλώνει πως συναντήθηκε τυχαία.
Όπως δήλωσε ο Αλβανός φωτορεπόρτερ, «Οι Αλβανοί μου ζήτησαν να διασφαλίσω την ανωνυμία τους και να μην την δημοσιεύσω στο ευρύ κοινό την ταυτότητά τους, πράγμα το οποίο και σεβάστηκα.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επιβεβαιώσω πως υπάρχουν Αλβανοί στη Συρία που μάχονται στο πλευρό των σύριων ανταρτών». Η είδηση αυτή αποκαλύπτει για μία ακόμη φορά την πολυσυνθετικότητα των ανταρτικών στρατιωτικών μονάδων που δρουν στην Συρία, ενώ αποτελεί μία ακόμη αποκάλυψη για την ριζοσπαστικοποίηση και στρατιωτικοποίηση μερίδας Αλβανών οι οποίοι βλέπουν την χρήση των όπλων και την συμμετοχή τους σε στρατιωτικές επιχειρήσεις ακόμα και ως μισθοφόροι ως ένα φυσιολογικό γεγονός.
Το γενικότερο αυτό κλίμα εξτρεμισμού και μιλιταρισμού της αλβανικής κοινωνίας έγινε εμφανές στην Ελλάδα από την ένοπλη ομάδα Αλβανών νεαρών οι οποίοι θέλοντας να εκφράσουν τα σοβινιστικά εθνικιστικά τους αισθήματα προέβησαν ως γνωστό στην καταστροφή της ελληνικής σημαίας με χρήση αυτομάτων όπλων και την τελική της καταστροφή με φωτιά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών