Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2012

Σε συλλ-αλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής καλεί τους κουκουλοφόρους ο Σύριζα!!


«Αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής, οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ (των νοσταλγών του Στάλιν, του Τσαουσέσκου, του Χότζα και άλλων αιμοσταγών σφαγέων) για την ερχόμενο Σάββατο και απευθύνει δημόσιο κάλεσμα προς τους συντρόφους κουκουλοφόρους των Εξαρχείων (εκεί συχνάζουν, η μόνιμη κατοικία τους είναι στα «ευγενή» βόρεια και νότια προάστια). Να και το «κάλεσμα» των αποβρασμάτων του νεοταξίτικου ληστοσυμμοριτισμού, για να ξέρουν οι παθόντες (καταστηματάρχες, ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων, που θα καταστραφούν στο όνομα της «αντιφασιστικής πάλης», και οι Έλληνες κάτοικοι ευπαθών περιοχών του κέντρου που πιθανότατα θα δεχθούν τρομοκρατικές επιθέσεις- επιδρομές αφιονισμένων αληταράδων της… προόδου) ποιοι θα είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό:
«Στην Ελλάδα της κρίσης και της εξοντωτικής, για τους εργαζόμενους και τη νεολαία, πολιτικής των μνημονίων, εκτρέφεται το αυγό του φιδιού. Η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, σήμερα περιφέρεται στα κοινοβουλευτικά έδρανα και στα τηλεπαράθυρα διακηρύσσοντας το μίσος και το φόβο. Οι μελανοχιτώνες του Μιχαλολιάκου, χτυπούν, προπηλακίζουν, βάφουν στο αίμα τις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας στο όνομα της αρρωστημένης και απάνθρωπης ιδεολογίας τους.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, το κράτος όχι μόνο αρνείται να επέμβει για να σταματήσει τα σύγχρονα τάγματα εφόδου αλλά μετατρέπεται σταδιακά σε ένα καλοκουρδισμένο μηχανισμό αυταρχισμού και καταστολής απέναντι σε όποιον αντιστέκεται. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση, επενδύει στο φόβο και τον κοινωνικό κανιβαλισμό για να διαιρέσει και να τρομοκρατήσει τον κόσμο που υποφέρει από την πολιτική της.

Η φασιστική βία και η αστυνομοκρατία στις πόλεις μας είναι το αποτέλεσμα μιας πολιτικής που γνωρίζει πως έχει το λαό απέναντι της. Ο λαός από κυρίαρχος, μετατρέπεται σε εχθρό που πρέπει να υποταχθεί.

Οι αγώνες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, αποτελούν το μεγαλύτερο εφιάλτη τους.

Αυτοί που έδωσαν τις μεγάλες μάχες των τελευταίων χρόνων αψηφώντας τον κρατικό αυταρχισμό και την καταστολή, είναι αυτοί που έχουν το χρέος να απαντήσουν στην φασιστική απειλή.

Όσοι και όσες αντιστέκονται για αξιοπρέπεια και δημοκρατία θα στείλουν τα ναζιστικά αποβράσματα, στη θέση που τους επιφύλαξε η μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών πριν από 70 χρόνια.

Οι νεοναζί δεν θα περάσουν.

Όλοι και όλες στην αντιφασιστική διαδήλωση, το Σάββατο 24 Νοέμβρη, στις 12 στα Προπύλαια».
Πως εξηγείται αυτό το ντελίριο των ορφανών των Γκούλαγκ;
1) Χάνουν προς την Χρυσή Αυγή και το ξέρουν πολύ καλά. Χάνουν απλούς ανθρώπους, θύματα της πολιτικής του Μνημονίου, που βλέπουν ποιος νοιάζεται για τους Έλληνες και ποιος για τους λαθρομετανάστες .
2) Είναι σε διατεταγμένη αποστολή από τα απελπισμένα υπερατλαντικά και μεσανατολίτικα (και δεν εννοούμε βεβαίως τους Άραβες…) αφεντικά τους, για κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού.
Αλλά, δε θα εκπληρώσουν την αποστολή τους. Οι Έλληνες είναι έξυπνος λαός και δεν διατίθεται να τον μετατρέψουν τα ορφανά του Χότζα σε Αλβανό των τελών της δεκαετίας του ’80!
Πηγή

3 σχόλια:

  1. KOYMOYNIA KOYMOYNIA ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ

    ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ!ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΝΕΦΤΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για άλλη μια φορά θα μας κλάσουν τ'αρχίδια τα αναρχοάπλυτα.

    ΠΑΤΡΙΔΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών