Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2012

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι Νεο-ναζί αλλά ούτε και Παλαιο-ναζί, είναι κάτι πιο Τρομερό και Σκοτεινό !



Βλέπω σε διάφορες ιστοσελίδες εξώφυλλα του περιοδικού της Χρυσής Αυγής, με ιστορικά θέματα από τη Γερμανία του Χίτλερ τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο κ.α. και με βάση αυτά, προσπαθούν να αποδείξουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι οι συνεχιστές του Χίτλερ ή στην καλύτερη περίπτωση είναι απλά Νεο-ναζί.
Διαφεύγουν όμως από όλους τους δημοσιογράφους και τις ιστοσελίδες στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε Νεο-ναζί αλλά ούτε και Παλαιο-ναζί, διότι είναι κάτι πιο Τρομερό και Σκοτεινό.
Είναι ...








https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqWvTuk2tgTgO77AyyJogi_HxUuuRzPCYVRM8DHGbFCciLcLhKIONmKJruohsXyTtp5gYlLFSGRKjt0nAZStqwHKJArJvcQCIc3WxykRxXbAQAVBGXCiia_TG_o4HxLtOncbYFijhZva4/s1600/3.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfIZzPqoTtz1pbLOSr7YbSgRGp9FOJydyDi0OQ0xglSFNrR-IpivMilksenDwHE1jdA1KqoSXbKWQOB6J-6NJlSXViMU_T14KkWpLvLeTeWudOljWNesbSR1Tz4XOhknFgk3IVuWNM4ug/s1600/4.jpg




Αρχαιο-ναζί ή πολλές φορές και Βυζαντινο-ναζί ! ! !

23 σχόλια:

  1. Aς ΛΕΝΕ ..........ΣΤΑ ΑΡΧ..ΔΙΑ ΜΑΣ
    Πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να ηταν καθαροαιμα εθνικοσοσιαλιστες οι χρυσαυγιτες, τουλάχιστον δεν θα απολογούνταν στον καθε σταλινικο καθεστωτικό ΒΑΚΙΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 60 χρόνια προπαγάνδα και δαιμονολογία πρώτα πρώτα απο το hollywood, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξουν το τι βλέπει και πιστεύει ο κόσμος, ήδη αυτό που γίνεται μόνο ως θαύμα το θεωρώ.
      Μη ξεχνάτε οτι ζούμε στην εποχή της πληροφορίας, της εικόνας και γενικά της υπερπροσφοράς αυτών.

      Διαγραφή
    2. Σε αυτο αγαπητε οντως θα συμφωνήσω.
      Υπαρχει μια προπαρασκευή προπαγανδιστική ,ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.

      Διαγραφή
    3. Θέλω να ψάξεις την συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Kontra λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Ιουνίου και να δεις τι λέει ακριβώς..
      "Όσο αναφορά την Πατρίδα, τα Εθνικά Θέματα και τις Αξίες είμαστε ακραίοι δεξιοί
      Όσο αναφορά την Οικονομία και το Λαό είμαστε σοσιαλιστές"

      Εθνικοσοσιαλισμός πάντως με την έννοια που του προσέδωσε ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει ξανά για πολλούς και διάφορους λόγους.
      Άσε που η ελληνική έκφανση του Ελληνικού Εθνικισμού ΠΡΕΠΕΙ να έχει ουσιώδεις ιδεολογικές διαφορές με τον Γερμανικό Εθνικισμό, αρχής γενομένης από τον φυλετικό προσδιορισμό.(ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, και δεν ήταν οι Άριοι Λευκοί οι νορδικού τύπου άνθρωποι)

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. Για το ινδοευρωπαιοι δεν εχω καταλήξει, παντως πιστεύω στην κοινη καταγωγή των Ευρωπαίων.
      Επισης δεν ειναι ακριβες να θεωρούμε τον Φυρερ "Νορδικιστη" δεν ηταν ουτε νορδικιστης ουτε νορδικος, ειχε διασυνδέσεις με νορδικιστες πχ ο Ροσενμπεργκ, τον μύθο του 20 αιωνα ο ιδιος ο Φυρερ τον ειχε απορρίψει ως απροσπέλαστο, και ειχε διαμαρτυρηθεί για το "μυθολογικο" του τιτλου ο ιδιος προτιμούσε την επιστήμη απο οτι εναν μυθο.
      Τελος στον Αγων μου ο Φυρερ ομιλει περι Αριων , οχι περι Νορδικων, απόδειξη ολων αυτων ειναι οτι τα βασικα στελέχη του εθνικοσοσιαλισμου δεν υπηρξαν νορδικοι, ουτε ο ιδιος ο Φυρερ , ουτε ο Δοκτορας Γκαιμπελς, ουτε ο μισος Ελληνες Ρουντολφ Ες.

      Κατανοώ τους λογους για τους οποίους αποφεύγει η Χρυση Αυγη να παραλληλιστεί με τον Γερμανικο εθνικοσοσιαλισμο , καταλαβαίνω τις αντικειμενικές ιστορικες συνθήκες γυρο απο το ζητημα, απλα η προσωπική μου θεση ως εθνικσοσοιαλιστη ειναι η μεση θεση , πολλες φορες τεινει προς την κριτικη εναντιον του εθνικοσοσιαλισμου η ηγεσια της ΧΑ τωρα τελευταία και αυτο εμενα προσωπικά με ανησυχεί.

      Επισης μην ξεχναμε οτι το επισημο Χιτλερικο δογμα περι της καταγωγής των Ελληνων και των Γερμανων ηταν οτι οι σύγχρονοι Ελληνες ειναι απόγονοι των αρχαίων, και πως οι συγχρονοι Γερμανοι ηταν φυλετικα αδελφια τους.

      Διαγραφή
    5. Η υπεροχή του νορδικού τύπου αφέθηκε από τον ίδιο τον Χίτλερ να προπαγναδίζεται και σε καμια περίπτωση δεν αποδοκιμάστηκε. Το αντίθετο. Ήθελε να διαινωνιστεί η άποψη του Τσάμπερλειν κυρίως και του Ροζενμπεργκ δευτερευόντως περί υπεροχής του νορδικού τύπου ανθρώπου.
      Ο Φύρερ ήταν νορδικού τύπου πάντως. Ο Γκαίμπελς και ο Ες ήταν μεσογειακού τύπου.
      Οι σύγχρονοι Έλληνες δυστυχώς για τον Χίτλερ δεν θεωρήθηκαν ομοαίματα αδέρφια των προγόνων μας, σε αντίθεση με τους σύγχρονους Γερμανούς, που υποστηρίχτηκε ότι αυτοί ήταν οι συνεχιστές των Αρχαίων Ελλήνων.
      Η φυλετική θεωρία που αναπτύχθηκε στο Εθνικοσιασιλιστικό κασθεστώς πάσχει σε πολλά σημεία. Δεν παύει όμως να πιστεύει στην ανωτερότητα (βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων) στον λευκό άνθρωπο. Η μετέπειτα κατηγοροιοποίηση είναι τουλάχιστον ατυχής κατά την προσωπική μου κρίση.
      (ΔΕΝ είναι ο Μέγας Αλέξανδρος ινδοευρωπαίος..μην τρελαθούμε κιόλας με τις μαλακίες του Τσαμπερλειν)

      Όσο για το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, όπως πάλι σωστά είχε πει ο Μιχαλολιάκος, ο όρος Εθνικοσοσιαλισμός έχει ένα ειδικό βάρος πια που πρέπει να σταθμιστεί ως προς τις γνώσεις και τις αντοχές που θα επιδείξει ο λαός που θα κληθεί να τον αποδεχθεί.

      Οι Έλληνες είναι δεδομένο ότι για πολλούς λόγους αδυνατούν να το αφομοιώσουν με τον συγκεκριμένο όρο, ακόμη και αν πρεσβεύει αξίες που ρέπουν προς τον Δωρικό Τρόπο Ζωής.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. Λανθανεις αγαπητε, ο Φυρερ δεν ηταν Νορδικου τυπου, το οτι ανεχόταν τον νορδικισμο να προπαγανδίζεται δεν σημαίνει οτι τον αποδεχόταν κιολας, οπως επισης και τον χριστιανισμο τον οποιον και αποδεχόταν ως ενα σημειο εντος πολιτικων ομως πλαισίων, το οτι ανεχόταν τον Νορδικισμο ειχε να κανει με την αποδοχη του απο ενα μερος των Γερμανων εθνικιστων της περιοδου, και απο ατομα τα οποια των ειχαν βοηθήσει στο ξεκινημα του αλλα γενικώς το επισημο δογμα δεν ηταν αυτο.
      Επισης ειναι ψευδες να θεωρουμε οτι ο Φυρερ δεν πίστευε στην φυλετικη συνέχεια των Ελληνων, θα παραθέσω αμεσα παράδειγμα της επισημης γραμμής του εθνικοσοσιαλισμου(ο Τσαμπερλαιν δεν ηταν μελος του εθνικοσοσιαλιστικου κινηματος)
      "Σαυτη την Νεα Ευρωπη που οικοδομειται υπο την καθοδηγηση του Φυρερ η Ελλαδα θα διαδραματισει τον ιδιο ρολο με εκεινο που επαιξε κατα την εποχη οπου κατειχε τα φωτα του πολιτισμου" Ο J Newaldt, περα απο την πολιτισμικη ερμηνεία της "σύζευξης" μεταξυ Ελληνισμου και Γερμανισμου που επεβαλε η Βερμαχτ, εφιστούσε επισης την προσοχη στο γεγονος οτι η σύζευξη αυτη (πρεπει να) ειναι και ρατσιστικη, γιατι οι Ελληνες αποτελουν "αιμα απο το αιμα μας και πνευμα απο το πνευμα μας" η επανευρεση της αριας χαμενης ολοτητας ειχε πλεον δρομολογηθει.JNewaldt "Hellinische Weltanshauung" 1941"
      Στο οραμα της επανευρεσης της πρωταρχικης αριας ολοτητας, οι συγχρονοι Ελληνες θεωρουνται καθαρη ρατσα γιατι σε εναντια περιπτωση δε θα εστεκε η θεση περι φυλετικης επανενωσης τους με τη συγχρονη γερμανικη καθαρη ρατσα δηλαδη αποτελουν κατευθειαν απογονους των βυζαντινων Ελληνων ,οι οποιοι υπηρξαν φυλετικα συγγενεις με τους Γερμανους. Η ιστορικη ισχυς αυτου του σχηματος ομως, ενεχει ενα σημαντικο προβλημα για τους εθνικοσοσιαλιστες ιστροικους το οποιο δεν δεν εντοπιζεται στις διαφορες θεωριες ,περι επιμιξιας Ελληνων με τους Σλαυους κατα την βυζαντινη περιοδο(οι οποιες εξαλου δεν τυχαιναν και ευρητατης αποδοχης δεδομενης μαλιστα και της επιχειρηματολογιας και του Κ Παπαρηγοπουλου που ειχε ιδιαιτερη απηχηση στον επιστημονικο κοσμο του τελους του 19ου και των αρχων του 20ου αι)

      Επισης ως εξελληνιστης του Βυζαντιου θεωρειται απο τους εθνικοσοσιαλιστες Γερμανους αλλα και απο εμενα,ο Ηρακλειος.

      Διαγραφή
    7. Ειναι ο Johannes Mewaldt

      Διαγραφή
    8. Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς, στο ημερολόγιό του, στις 8 Απρ. 1941, δύο ημέρες μετά την γερμανική επίθεση: «Προχωρούμε αργά στην Ελλάδα... Οι Έλληνες είναι γενναίοι μαχηταί... Τα καταληφθέντα χαρακώματα είναι γεμάτα πτώματα... Και αυτός, ο Φύρερ, θαυμάζει ιδιαιτέρως το θάρρος των Ελλήνων. Ίσως υπάρχει ακόμη ένα ίχνος της παλαιάς ελληνικής καταγωγής σ' αυτούς.»

      Χίτλερ:"Αν μας ρωτήσει κανείς για τους προγόνους μας πρέπει να τον παραπέμπουμε πάντοτε στους Έλληνες", 1942

      Οπότε σε παρακαλώ συναγωνιστή μη μου λες ότι ψεύδομαι ή να υπονοείς ότι δεν έχω διαβάσει/κατανοήσει τη φύση του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού..

      Δεν πίστευε ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός στη συνέχεια της Ελληνικής φυλής. Ίσως ο Χίτλερ βαθιά μέσα του να το πίστευε.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      υ.γ.
      Επιμένω στο ότι ο Φύρερ ήταν νορδικού τύπου..

      υ.γ.2
      Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες για τον μέγιστο Ηράκλειτο.

      Διαγραφή
  3. Συγχωρέστε με συναγωνιστές για το άσχετο του θέματος αλλά ακούστε με προσόχη το διάγγελμα του ενός και μοναδικού ηγέτη μέσα από τις φυλακές του κορυδαλλού το 1984.Πόσο μα πόσο επίκαιρα είναι τα λόγια του απο ποτέ.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d_XT7CahJ9M

    Υ.Γ. Γαμώ την "δημοκρατία" σας και τα πολυτεχνεία σας κερατάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ (*τσατσοπουλος - φουστανελλα αλβανικη αντι για αρχαιοελληνικη, Κολοκοτρονης γκει μπλα μπλα μπλα κλπ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ - ΤΟ FACEBOOK Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ? - ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ- ΑΛΛΑ ΤΡΟΛΛ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ !! ΜΑΣΚΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβασα με προσοχή τα παραπάνω σχόλια, και έχω να πω τα εξής :

    ΠΡΩΤΟΝ, ο Ελληνικός Εθνικισμός - ως ζώσα βιοθεωρία - είναι ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ από οποιαδήποτε πολιτική έκφραση του 20ού αιώνος, συμπεριλαμβανομένου και του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού.

    Το Έθνος των Ελλήνων μνημονεύεται ήδη στον Όμηρο και στον Ηρόδοτο, ο οποίος μιλάει για το ΟΜΑΙΜΟΝ 2500 χρόνια πριν από τον οποιονδήποτε Ευρωπαίο φυλετιστή.

    Πολύ σωστά κάνει λοιπόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτοπροσδιορίζεται ως ΛΑ'Ι'ΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Κίνημα - και όχι ως "εθνικοσοσιαλιστικό" - διότι έτσι θα περιόριζε δραματικά τους χρονικούς και πολιτικούς ορίζοντες της Βιοθεωρίας μας.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, έχω ξαναπεί ότι οι Γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές - και γενικότερα οι Ευρωπαίοι "φυλετιστές" - έκαναν κάποια ανθρωπολογικά σφάλματα, κυρίως ως προς το θέμα των Σλάβων ( Πολωνών, Τσέχων, Ουκρανών κλπ ) που τους αποκαλούσαν "υπανθρώπους" ενώ ανθρωπολογκώς είναι Αλπικοί - άρα συγγενείς με τους Γερμανούς.

    ΤΡΙΤΟΝ, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ - η Αιγηίδα υπήρξε κοιτίδα ανθρωπογενέσεως - και προφανώς ΔΕΝ υπάρχει "ινδοευρωπα'ι'κή" Φυλή.

    Υπάρχουν μόνο συγγενείς "ινδοευρωπα'ι'κές" γλώσσες, κι αυτό μάλλον οφείλεται στην παγκόσμια κυριαρχία και εξάπλωση - σε προκατακλυσμιαίες εποχές - ενός κλάδου της Λευκής Φυλής, πιθανότατα των Πρωτοελλήνων σύμφωνα με τον Γεώργιο Γεωργαλά.

    ΤΕΤΑΡΤΟΝ, "Άριος" ΔΕΝ είναι ο "ξανθός γαλανομάτης" Νορδικός - όπως ΚΑΚΩΣ πιστεύεται - αλλά ο "ευγενής" ( αυτή είναι η σημασία της λέξης ). Ως εκ τούτου εμείς οι Έλληνες, ως Λευκοί Μεσογειακοί και ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ Εθνών ( Ιταλία, Ισπανία, Μικρά Ασία κλπ ) είμαστε οι κατεξοχήν ΑΡΙΟΙ.

    ΠΕΜΠΤΟΝ, έχω ξαναπεί ότι ο Ελληνισμός έχει μια ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ που περνά - καλώς ή κακώς - και μέσα από το Βυζάντιο.

    Ο Νέος Ελληνισμός - σε ιδεολογικό επίπεδο - είναι μια ΣΥΝΘΕΣΗ μεταξύ της Αρχαιότητας και του Βυζαντίου, και οι Αγωνιστές του '21 έβλεπαν στην Ορθοδοξία και στο όραμα της Βασιλεύουσας την προοπτική της Εθνικής ολοκλήρωσης.

    Μέχρι το 1922 οι Έλληνες πίστευαν στην Μεγάλη Ιδέα, και θεωρούσαν ως πρωτεύουσα της Ελλάδας την Κωνσταντινούπολη και όχι την Αθήνα.

    Οι Δυτικοί "φυλετιστές" - ακόμα και οι Γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές - όπως και όλοι σχεδόν οι Δυτικοί, αγνοούσαν και αγνοούν ΠΛΗΡΩΣ το Βυζάντιο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καταλάβουν και τον Νέο Ελληνισμό.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λοιπόν προβάλλει την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ του Ελληνισμού - μέσω της συνέχειας του Πολιτισμού και του Αίματος - και, ενώ έχει αρκετές ιδεολογικές αναφορές στον εθνικοσοσιαλισμό, ΣΚΟΠΙΜΩΣ δεν αυτοαποκαλείται "εθνικοσοσιαλιστική" αλλά ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ.

    Ξαναλέω ότι η πλήρης ταύτιση ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εθνικοσοσιαλισμού θα στένευε πολύ τους χρονικούς και πολιτικούς ορίζοντες του Κινήματος.

    Φυσικά όλοι οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές είναι ευπρόσδεκτοι στις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Τώρα προέχει να σώσουμε ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ τον Ελληνισμό από την εξαφάνιση και κανένας δεν περισσεύει στον Αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγραψα το ανωθεν σχολιο για τον Newaldt , και συμφωνώ σχεδον σε ολα οσα λες Ελλην εθνικιστη, δεν διαφωνώ σε τιποτα επι της ουσιας, απλα ως ατομο που θεωρει τον Φυρερ ως τον (ναι οι πραγματικοι εθνικοσοσιαλιστες θα καταλαβουν τι εννοω) ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΤΕΡΟ ηγετη των τελευταιων 2500 ετων απο την εποχη του Ιουλιανου, στεναχωριέμαι οταν απομακρύνεται με τοσο επικριτικό τροπο η Χρυση ΑΥγη απο τον εθνικοσοσιαλισμο, για τον οποιον ειναι δεδομενο οτι ειτε το θελει η ιδια ειτε οχι οι καθεστωτικοι εβραιομπολσεβικοι σαφως και θα την "κατηγορησουν" γιαυτον.
      Ειμαι εθνικοσοσιαλιστης αλλα με τους ιδεολογικους οριζοντες ενος Ελλην οχι ενος Γερμανου, προφανως .
      Υπαρχουν πολλες θεωριες περι της καταγωγης των Ευρωπαιων, εχω διαβασει και την ενδιαφερουσα αποψη του δημοπουλου επι του ζητηματος, εγω προσωπικα δεν εχω καταληξει σε συγκεκριμενο συμπερασμα για να ειμαι ειλικρινης παντως, γενικα ομως πιστευω οτι ολοι οι λευκοι Ευρωπαιοι ειμαστε φυλετικα και πολιτισμικα αδελφια, και τους κατεξοχην ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ αριους θεωρω τα Γερμανικα φύλλα, και τους Ελληνο-Ρωμαιους.

      Διαγραφή
    2. Στὸν Ἕλληνα ἐθνικιστή. Θὰ ἔπρεπε νὰ εἶναι λίγο προσεκτικώτερος ὁ Παναγιώταρος ἀναφορικὰ μὲ τὸ θέμα τῶν Ἰνδοευρωπαίων καὶ τὴν πολιτικὴ ἀρχικῶς (ἀπὸ τοὺς Βρετανούς) χρήση τοῦ ὅρου, γιατὶ πρῶτον καὶ ἀμφισβητεῖται καὶ δεύτερον ἀποτελεῖ στυγνὴ υἱοθέτηση δυτοκῶν ἀπόψεων ποὺ διατυπώθηκαν γιὰ νὰ μεγεθύνουν τὸ ἱστορικὸ βάθος τῶν δυτικῶν ἰμπεριλαστικῶν δυνάμεων. Στὴ συνέχεια πέρασε ὥς θέσφατο στὰ βιβλία, κάτι ποὺ τώρα προτιμᾶται περισσότερο νὰ ἀναφέρεται ὥς ὁμογλωσσία.

      Διαγραφή
    3. Είναι κατανοητό ότι υπερέχει η φυλετική καταγωγή σε σχέση με τη γλώσσα. Ελλοχεύει όμως ο κίνδυνος να υποβαθμιστεί υπερβολικά η γλωσσική κληρονομιά, η οποία στην περίπτωση της Ελληνικής Φυλής είναι η κορωνίδα του πολιτισμού της. Με τη βάναυση προώθηση των Γκρήκλις και των Αγγλικών, κάθε προπύργιο του Έθνους πρέπει να κρατηθεί. Διότι, αν πεθάνει η γλώσσα μας, το επιχείρημα της φυλετικής συνέχειας δεν θα πείθει κανέναν.

      Διαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=PWbxYiIlFSk&feature=g-vrec

    Ειμαι ο ανωνυμος των αναρτησεων περι εθνικοσοσιαλισμου

    Αγαπητε πασπαρτου πρεπει να γινει και ενα θεμα για τον μεγιστο Ριχαρδο Βαγκνερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα γίνει συναγωνιστή θέμα για τον Βάγκνερ

      Σίγουρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ετοιμάσω κάτι πλήρες

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  7. δεν ξέρω τι κάνουν και τι λένε όσοι νομίζουν οτι είναι ινδοευροπαίοι (και ίσως να είναι κιόλας)
    εμείς είμαστε αυτοφυής λαός και το απέδειξαν και οι τελευταίες ανακοινώσεις για την Ελληνική γραφή που βρέθηκαν στην βόρειο Ελλάδα (πριν 2 μέρες το διάβαζα, λογικά θα το βρείτε εύκολα, νομίζω το έχει και ο πασπαρτού ως θέμα)
    το τι έχει κάνει ο Ελληνισμός για τον εκπολιτισμό της Ευρώπης και μάλλον και άλλων λαών πιο μακρινών είναι σίγουρα πολύ πιο γιγαντιαίο απο ότι θα θέλανε οι κατεστημένοι επιστήμονες.
    συμφωνώ λοιπόν, είμαστε σε αυτό τον τόπο 10.000 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ εμείς να είμαστε λοιπόν η τελευταία του γενιά, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας διαβασα ΟΛΟΥΣ!
    Φλυαρειτε!
    Αν ο Χιτλερ δεν ειχε γρατζουνισει τους οβριους τον Β' Παγκοσμιο Πολεμο ουτε που θα τον ξεραμε εμεις οι νεωτεροι.
    Η επι τουτου συντηρηση και εκδαιμονισμος εκεινων της Γερμανιας του Πολεμου απ τους οβριους, θα συνεχιστη μεχρι να εφαρμοστουν ολοκληρωτικα τα Πρωτοκολλα.

    Μετα θα ξεχαστουν τα παντα απ τους οβριους.
    Θα τους λες "Χιτλερ" και θα σου λενε τιιιιι;

    Μιας κι το 'φερε η κουβεντα ανοιξτε τον συνδεσμο κι οσοι δεν το 'χετε δει δειτε το και εμπεδωστε το.


    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LO5sbwGCR7A



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι παντελώς αδύνατον μια προσωπικότητα οπως ο Αδολφος Χιτλερ να ειχε μείνει απαρατήρητη.
    Ο Φυρερ δαιμονοποιηθηκε λόγω των γαμψομυτηδων και ,προφανώς της εθνοφυλετικης τους κοσμοθεώρησης, αλλα θα ηταν όπως και να εχει απο τις επιφανέστερες ιστορικές μορφές της Ευρωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΘΕΤΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ.ΟΡΘΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ.ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΛΑΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών