Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 04, 2012

ΑΚΥΡΩΣΑΝ και επίσημα οι αλβανοκατσαπλιάδες την αισχρή και προκλητική εκδήλωσή τους στην Αθήνα...

 Διαβάστε την ανακοίνωσή τους...

«Η Ερ. Συμμαχία υπενθυμίζει σε όλους τις εξελίξεις που ακολούθησαν τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου οι οποίες διεξήχθησαν στην Αλβανία, όπου εκατοντάδες μονάδες των γενικών περιπολιών της αστυνομίας και οι δυνάμεις ταχείας επέμβασης συνόδευσαν βήμα προς βήμα, και χιλιόμετρο για χιλιόμετρο τους Έλληνες πολίτες , τους Έλληνες αξιωματούχους, ακόμα και τους εκπροσώπους της «Χρυσής Αυγής», ενώ από την άλλη η ελληνική αστυνομία δηλώνει ανοιχτά ότι....
δεν εγγυάται ούτε την τάξη, ούτε την ησυχία, ακόμη και τη ζωή των μεταναστών οι οποίοι διοργάνωναν την εκδήλωση της Συμμαχίας.


Για την Ερ. Συμμαχία είναι πολύ πιο σημαντική η ζωή των μεταναστών στην Ελλάδα, παρά διοργάνωση μιας εκδήλωσης, η οποία είχε ως στόχο την ίδρυση του παραρτήματος στην Αθήνα. Με την ευκαιρία αυτή, η Ερ. Συμμαχία ευχαριστεί την ευρύτερη αλβανική κοινότητα στην Ελλάδα που δεσμεύτηκε για μια μεγαλειώδη εκδήλωση. Μέχρι να παρθεί μια δεύτερη απόφαση, η οποία σίγουρα θα είναι προς όφελος της πραγματοποίησης της δραστηριότητας αυτής, η Ερ. Συμμαχία σας ευχαριστεί για την κατανόησή σας και σας εγγυάται ότι δεν θα αποχωρήσει από την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. "

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 'αλαβικότητα' ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗ

6 σχόλια:

  1. Ελεεινοί και θρασύδειλοι τουρκαλβανοί, εδώ είναι ΕΛΛΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλβανοι , συγκρίνετε τους ομοεθνείς σας που ειναι πρωτοι σε βαρια εγκληματικότητα σε ενα ξενο εθνος και αρθμουν περι τα εκατομμύρια, με τους κατατρεγμένους εναπομείναντες Ελληνες της βορειου ηπειρου?
    Το θρασος των εισβολεων διογκώνεται οσο και ο καθεστωτικός εβραιομπολσεβικισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ4 Νοεμβρίου 2012 στις 2:19 π.μ.

    αλβανικη κοινοτητα στην Ελλαδα = φιδια κολοβα στο κορφο μας. οι ραγιαδομαγκορουληδες επειδη γενικως θαρρουν τον ερωτα μεσον εχθρικης υποτιμησεως και επιβολης,με αυτο για αλλοθι,οι "αισθησιακοι" μισογυνηδες φαντασιωνονται οτι μαχονται τον ανθελληνισμο... συνουσιαζομενοι με τις μογγολοβαλκανιες και λοιπα μογγολοαραποειδη,πληγωνοντας την Ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα, νομίζω οτι τις πηδάνε γιατί είναι πιο υπάκουες και δεν το παίζουν ντίβες, μερικές είναι και ωραία κομμάτια.
      όπως και να χει, πηραν τον μπούλον.

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ4 Νοεμβρίου 2012 στις 3:20 μ.μ.

      ..η μηπως ειναι τουρκοσποροι και θελουν υποτακτικες και χαρεμια? ,δουλοπρεπεις και κολακες?οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ πλην εξαιρεσεων προτιμησαν το θανατο απ την ατιμωση η την ΥΠΟΤΑΓΗ για να επιβιωσουν η να πλουτισουν,οπως οι ελληνιδες σουλιωτισσες και οι γερμανιδες στο βερολινο του 45 αυτοκτονουσαν για να μην ατιμαστουν η συμβιβαστουν ατιμαζομενες,μοναδικα φαινομενα στη παγκοσμια ιστορια.Η ομορφια ειναι συνταιριασμα της εσωτερικης με την εξωτερικη ωραιοτητα.Η νοσηρη περιπτωση του εραστη επιμεμιγμενων μογγολοειδων αλλα και μαχητη των βαρβαρων που οπλο του εχει το πεος του παραπεμπει στον πατριδοκαπηλο μασκαρα μισογυνη.ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΙΘΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΝΤΙΒΑ.Για να μην υποβοσκει το ερωτημα για το αν εγω ειμαι καποια χοντρη και ασχημη να σου απαντησω οτι εχω εργαστει ως μανεκεν και εχω τιτλο ομορφιας των ελληνικων καλλιστειων.

      Διαγραφή
    3. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ4 Νοεμβρίου 2012 στις 6:33 μ.μ.

      ατιμωτικα υποταγμενος ειναι και ο ερμαιος των ενστικτων του που αλληθωριζει μεταξυ του σπιθηροβολου ελληνικου ερωτισμου και των διεθνιστικων δοτων αποχαυνωσεων.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών