Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 01, 2012

Ιγνατίου: "Χάθηκε το παιχνίδι με τη Χρυσή Αυγή...και μάλιστα εντός έδρας"...

Η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις πρέπει να προβληματίσει όλους, και ιδιαίτερα όσους εργαζόμαστε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μέσω των οποίων παρουσιάζονται οι θέσεις κομμάτων και πολιτικών σχηματισμών. Πρέπει να αποδεχθούμε –και πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο- ότι τα ΜΜΕ τείνουν να αναδειχθούν σε πρώτη εξουσία, καθώς πλέον επηρεάζουν ακόμα και τις υπερδυνάμεις.
Πόσες φορές έχουμε ακούσει στην Ουάσιγκτον ότι ο πρόεδρος ή ο υπουργός πρωτοπληροφορήθηκαν για το τάδε θέμα από τα τηλεοπτικά δίκτυα; Πάρα πολλές. Προσωπικά έχω.....
ακούσει πολλούς εκπροσώπους Τύπου να δίνουν την παραπάνω απάντηση… Και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι με ενοχλεί, αλλά και με φοβίζει, εάν ο ηγέτης της υπερδύναμης σχηματίζει την πρώτη γνώμη για ένα διεθνές γεγονός από τον κάθε θεατρίνο Αντερσον Κούπερ του CNN…
Τα ΜΜΕ έχουν κερδίσει μεγάλη δύναμη και ισχύ… Αρα, σε αρκετές περιπτώσεις επηρεάζουν την κοινή γνώμη περισσότερο και από τους ηγέτες των χωρών. Πιστεύω ακράδαντα ότι στον τηλεθεατή κάνει μεγαλύτερη εντύπωση η ανάλυση του δημοσιογράφου για τις δηλώσεις των ηγετών, αντί να συμβαίνει το αντίθετο. Και αυτό το δεδομένο (για μένα), ισοπεδώνει τα λεγόμενα του ηγέτη.
Διάβασα το κείμενο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου με τίτλο «Το καραγκιοζιλίκι με την προβολή της Χρυσής Αυγής», και ενώ συμφωνώ με τον κορμό του άρθρου και τη συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων και των συμπερασμάτων του, διαφωνώ στο σημείο που αναφέρεται στο ρόλο των ΜΜΕ στην προβολή της οργάνωσης του κ. Μιχαλολιάκου. Πιστεύω ότι η κάλυψη των δραστηριοτήτων της, ακόμα και η αρνητική, όπως και η καταδίκη των πράξεων της, βοηθά στην προβολή της.
Και η διαφωνία μου στηρίζεται στο γεγονός ότι η αρνητική προβολή προκαλεί στο τέλος συμπάθεια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλοί νέοι άνθρωποι έχουν μία τάση να συνεγείρονται από τη δράση μελών οργανώσεων, όπως η Χρυση Αυγή, που παρουσιάζονται είτε σαν γροθιά στο κατεστημένο είτε ως αντίσταση εναντίον του συστήματος και των «λαμόγιων της πολιτικής και των ΜΜΕ». Δυστυχώς -και το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις- η Χρυσή Αυγή πείθει και εισχωρεί στο χώρο της νεολαίας με ταχύτατους ρυθμούς, διότι παρουσιάζεται ως το «θύμα» των ΜΜΕ.
Το να υπηρετούμε πιστά τη Δημοκρατία είναι υποχρέωση. Οπως είναι υποχρέωση μας να πολεμάμε τον αυταρχισμό ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής και ιδεολογίας. Ο δικτάτορας, μπλε ή κόκκινος, είναι το ίδιο αποκρουστικός. Η Χρυσή Αυγή είναι μία οργάνωση που εκμεταλλεύεται τη Δημοκρατία με στόχο να την καταλύσει. Δεν υπηρετεί τη Δημοκρατία. Και οι πράξεις των στελεχών της αποδεικνύουν το παραπάνω συμπέρασμά μου.
Σέβομαι και τιμώ την υποχρέωση των συναδέλφων μου και των ΜΜΕ να κρίνουν και να κατακρίνουν. Ομως, φοβάμαι πως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, το χάσαμε το «παιγνίδι», διότι ακόμα και η αρνητική κάλυψη των δραστηριοτήτων της αναδεικνύεται σε διαφήμιση. Θα τολμήσω δε να αποδεχθώ, παρά το γεγονός ότι θα στεναχωρέσω αγαπημένους συναδέλφους, ότι η Χρυσή Αυγή μας κέρδισε μέσα στο γήπεδό μας. Δεν χρησιμοποιούν μόνο τη Δημοκρατία. Χρησιμοποιούν με αριστοτεχνικό τρόπο και τα ΜΜΕ, παρουσιαζόμενοι ως θύματα των δημοσιογράφων, ταυτίζοντας τον κλάδο μας με σφηκοφωλιά «προστατών», «απατεώνων» και «λαμογιών».
Θα συμφωνήσω ότι για πολλά χρόνια ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του εργάστηκαν μεθοδικά και αθόρυβα και ότι μας έπιασαν όλους στον ύπνο. Όμως, η έκρηξη της δημοτικότητάς τους οφείλεται αποκλειστικά στην κάλυψη των δραστηριοτήτων τους από τα ΜΜΕ. Πρόκειται για οργάνωση με ναζιστικές επιρροές, που είναι απειλή για τη Δημοκρατία.
Και η Δημοκρατία και οι δημοσιογράφοι πρέπει να σηκώσουν το ανάστημα απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Διότι εάν ποτέ κυβερνήσουν ο κ. Μιχαλολιάκος και οι υποστηρικτές του,η Δημοκρατία και η ανεξάρτητη δημοσιογραφία θα είναι τα πρώτα θύματά τους…
πηγή

5 σχόλια:

  1. Η θέση της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" νομιμοποιείται μόνον εάν οι μεγαλο-μαφιόζοι κοινοβουλευτικοί εγκληματίες της σημερινής εθνικής κατάντιας οδηγηθούν στη ΚΡΕΜΑΛΑ, διαφορετικά ουδένα λόγο υπάρξεως έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνώ ως προς την παρουσίαση
    της τελευταίας παραγράφου...
    Θα έπρεπε να διατυπώνεται ως εξής:
    Διότι εάν ποτέ κυβερνήσουν ο κ. Μιχαλολιάκος και οι υποστηρικτές του,η "Δημοκρατία" και η "ανεξάρτητη δημοσιογραφία" θα είναι τα πρώτα θύματά τους…
    ...Επί της ουσίας, πρόκειται για πανικόβλητα τσογλάνια, που τρέμουν τα ειδικά δικαστήρια,
    τη φυλακή, την εκτέλεσή τους στο Γουδί και ενδεχομένως το Στρατοδικείο (γιατί όχι:)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ γελοίο απο ολα είναι αυτό το "ανεξάρτητη" δημοσιογραφια!

    Μιλαμε για ΘΡΑΣΟΣ απο τις μιντιακες κατσαρίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πραγματικά άκρως ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ το να βλέπει κανείς τα αστικοφιλελεύθερα και μαρξιστικά ΠΑΡΑΣΙΤΑ να τσακώνονται μεταξύ τους για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!

    Ο ένας λέει να μας φιμώσουν, ο άλλος λέει να μας δείχνουν για να μας...αντιπαθήσει ο κόσμος, ο τρίτος λέει ότι πρέπει να τεθούμε εκτός νόμου, ο τέταρτος διαφωνεί κλπ κλπ κλπ !!

    Πραγματικά έχουν χάσει την μπάλα όλοι τους !!

    Επιτρέψτε μου - ως ιατρός που είμαι - να μιλήσω με ιατρικούς όρους :

    Όταν ένα ανθρώπινο σώμα δεχτεί επίθεση από εξωτερικούς παράγοντες - ιούς, μικρόβια, ξένα σώματα κλπ κλπ - αυτομάτως παράγει ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ για να καταπολεμήσει τους εισβολείς.

    Όταν το σώμα είναι υγιές, τα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ νικούν και ο εισβολέας εξοντώνεται.

    Όταν το σώμα είναι άρρωστο και εκφυλισμένο, δεν μπορεί να παράξει ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ, ο εισβολέας επικρατεί και το σώμα πεθαίνει.

    Ό,τι ισχύει για το ανθρώπινο σώμα, ισχύει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ και για τα Έθνη και τους Πολιτισμούς.

    Το Έθνος - για εμάς τους Εθνικιστές - είναι ένας μεγάλος ΖΩΝΤΑΝΟΣ οργανισμός.

    Η κοινή καταγωγή - το ΟΜΑΙΜΟΝ του Ηροδότου - καθιστούν το Έθνος ένα Ιστορικό αλλά και ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Υποκείμενο, που υπόκειται στους ίδιους νόμους ακμής, παρακμής και φθοράς με το ανθρώπινο σώμα που περιγράψαμε.

    Αυτή την απλή, αυτονόητη αλήθεια που προκύπτει από την απλή παρατήρηση της Φύσης και την κοινή λογική, αδυνατούν πλήρως να την αντιληφθούν οι εκφυλισμένοι διεθνιστικοί εγκέφαλοι λόγω της εβραιοσιωνιστικής πλύσης εγκεφάλου που έχουν υποστεί.

    Πάμε λοιπόν στο σήμερα με απλά λόγια :

    Ανθρώπινο σώμα = το Ελληνικό Έθνος.

    Ιός - εισβολέας = η διεθνιστική ( φιλελεύθερη και μαρξιστική ) πλύση εγκεφάλου από τα εβραιοσιωνιστικά ΜΜΕ.

    Ξένο σώμα = οι ορδές των λαθροεισβολέων αλλοφύλων.

    ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ = οι Εθνοφυλετιστές, οι υγιώς σκεπτόμενοι ΕΛΛΗΝΕΣ και - τελικώς - η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Κάθε δράση φέρνει και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

    Η απειλή για το σώμα - το Έθνος - οδήγησε την ΦΥΣΗ να δημιουργήσει και τα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ - τους Εθνικιστές.

    Αν δεν ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ήταν κάποιος άλλος, αν δεν ήταν ο Μιχαλολιάκος θα ήταν κάποιος άλλος.

    Η φυσική, ενστικτώδης αντίδραση του Εθνικού σώματος στην εξωγενή απειλή έφερε την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Όλες οι σοβαροφανείς "αναλύσεις" των "ειδικών" για την άνοδό μας είναι απλά ΜΠΟΥΡΔΕΣ !!

    Η φυλετική μάζα στρέφεται ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ προς αυτόν που θεωρεί ότι θα την προστατέψει από την ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ απειλή.

    Και είναι πραγματικό ΕΥΤΥΧΗΜΑ, πραγματική ΕΥΛΟΓΙΑ το γεγονός ότι το Πανάρχαιο Έθνος μας έχει ακόμα την στοιχειώδη ικανότητα να παράξει αυτά τα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.

    Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί την αφύπνιση του φυλετικού ενστίκτου του Αρχαιοτέρου Έθνους στον κόσμο, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ !

    Δικαιολογημένος λοιπόν ο πανικός τους.

    Τα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ θα επικρατήσουν, και οι ιοί, τα παράσιτα και τα ξένα σώματα θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ !

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αντίστοιχο παράδειγμα το εχω δωσει δεκάδες φορες.
      Συγχαρητήρια , υπαρχει απολυτη ιδεολογική ταυτιση ως προς αυτο το ζήτημα, γιαυτο συνήθως ΟΜΙΛΩ και με ορους οπως βάκιλος, μιασμα, καρκίνωμα, για αυτα τα σκουπίδια του εθνοκτονου καθεστώτος.
      Αυτο ΥΠΟΝΟΕΙ ο εθνοφυλετιστης οταν αποκαλεί τους Εβραιομπολσεβικοκαπιταλιστες, νοσήματα.

      Η θα εξοντωθεί το διεθνιστικο ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ, η θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η φυλη και κατα συνέπεια το εθνος μας.
      Εχουν εργολαβικά αναλάβει την εξόντωση μας, και το επιδιώκουν μετα φανατισμου, το ιδιο φανατισμένα και αδίστακτα θα επιτεθούμε και εμεις στις ορδες του αιωνιου σκότους.
      Το εθνος ειναι μια οργανική ολότητα, και αυτην εμεις εχουμε σκοπο να την διαφυλάξουμε με ολες μας τις δυνάμεις.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών