Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 01, 2012

Συνεχίστε λοιπόν ΗΛΙΘΙΟΙ να λέτε για Δ' Ράιχ...Νέο βραβείο από τους εβραίους πήρε η Μέρκελ!

  Σχετικά θέματα ΕΔΩ και ΕΔΩ
 
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έλαβε το βραβείο που ονομάζεται Heinz Galinski. Η τελετή έλαβε χώρα στο Βερολίνο.

Ο Galinski ήταν επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία και από το 1989 το βραβείο «Heinz Galinski» απονέμεται σε άτομα που προωθούν την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ της εβραϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και την εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ της Γερμανίας και του Ισραήλ.


Μετά την παραλαβή του βραβείου η Μέρκελ δήλωσε..... σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου της Κολωνίας, το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, εξισώνοντας την πρακτική του τελετουργικού της περιτομής με την πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών. Η Μέρκελ είπε ότι είναι λυπηρό το γεγονός που ορισμένοι διερμηνείς των νόμων αποφασίζουν για τους Εβραίους Γερμανούς ή τους Μουσουλμάνους τι είναι καλό και τι όχι.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος καταδίκασε επίσης την πρόσφατη εκτόξευση ρουκετών στο Ισραήλ από τη Χαμάς, προσθέτοντας ότι «οι πράξεις τους δεν έχουν την παραμικρή δικαιολογία». Επιπλέον, η Μέρκελ τόνισε ότι το εβραϊκό κράτος έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και καθήκον να προστατεύσει τους πολίτες της χώρας του.

Η Μέρκελ δήλωσε ότι οι Παλαιστίνιοι και οι Ισραηλινοί θα είναι σε θέση να επιτύχουν μακροχρόνια ανακωχή με έναν τρόπο: αν καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση, η Παλαιστινιακή Αρχή μπορεί να αποκτήσει κρατική υπόσταση, γράφει το ρωσικό δημοσίευμα του Μέντια Ιντερνάσιοναλ.

14 σχόλια:

  1. Οι πιθηκάνθρωποι που αποκαλούν 4 ραιχ το κοινοβουλευτικο παράρτημα, νεοΓερμανισταν, επειδη βλεπουν πολυ καθεστωτικά μίντια, το πολυ πολυ να σου πουν, "ε ναι 4ο ΡΑΙΧ αφου και σήμερα φασισμο εχουμε ,και ο Χιτλερ ήταν ΕΒΡΑΙΟΣ"...
    Αυτα τα ζωα, δεν νομίζω οτι ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ κατα τον τρόπο που ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ενας άνθρωπος που διακατέχεται απο στοιχειώδεις γνώσεις και λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μάστορες, θα τρελλαθούμε τελείως; Οι Γερμανοί το 40 ήταν η αιτία(όσο και αν ψάξετε δικαιολογίες, δεν πείθετε κανέναν) να χαθούν κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο Έλληνες... Και έχετε πρόβλημα που λέμε ότι το σημερινό Γερμανικό κράτος που διεξάγει οικονομικό πόλεμο εναντίον μας είναι το 4ο Ραιχ;
    Λίγο ακόμα ρε φίλε από πάνω και ο λόγος σου δε θα διαφέρει από αυτό των κομμουνιστων ινστρόκτουρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mην εκτρέπουμε τη συζήτηση, αδελφέ. Κατ΄αρχήν το ΄40 πολεμήσαμε με τους Ιταλούς και Αλβανούς. Απρίλιο του ΄41 μας επετέθησαν οι Γερμανοί. Είχαμε τριπλή ιταλογερμανοβουλγαρική κατοχή. Το μεγαλύτερο μέρος της επικρατείας ευρίσκετο υπό τον έλεγχο των Ιταλών. Οι Βούλγαροι ήλεγχαν Α.Μακεδονία και Θράκη, περιοχές στις οπίες εξόντωσαν τουλάχιστον 65000 Έλληνες. Οι εκαντοντάδες χιλιάδες εκ πείνης θάνατοι οφείλονται τόσον στις κατοχικές αρχές, που δέσμευσαν τρόφιμα για τις ανάγκες τους, όσον και στους Άγγλους που είχαν επιβάλλει ναυτικό αποκλεισμό στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  3. Είναι καιρός πράγματι να σοβαρευτούμε .

    Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ "Δ' Ράιχ" και ΚΑΜΙΑ "Γερμανία".

    Ένα πιόνι των διεθνών εβραιοσιωνιστών τοκογλύφων είναι και η Μέρκελ και τίποτα περισσότερο.

    Η σημερινή "Γερμανία" δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πραγματική γεωπολιτική υπόσταση.

    Μια αποικία των ΗΠΑ είναι, που απλώς φτιάχνει πολλά και καλά αυτοκίνητα.

    Τίποτα περισσότερο.

    Καταλάβετέ το όλοι : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε Γερμανία, ούτε "Ευρώπη".

    Υπάρχουν μόνο ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα.

    Αυτοί είναι οι 3 μεγάλοι γεωπολιτικοί παίκτες παγκοσμίως - όλοι οι υπόλοιποι είναι απλώς κομπάρσοι.

    Ο εβραιοσιωνισμός ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΑ τον λεγόμενο "δυτικό" κόσμο - και προφανώς την Γερμανία - και αυτός είναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ εχθρός.

    Αλλά φυσικά ο μέσος Έλληνας τρώει το κουτόχορτο των ΜΜΕ και των διαφόρων "πατριωτών" τύπου Καμμένου και Τράγκα και πιστεύει ότι η Μέρκελ είναι ο...νέος Χίτλερ κλπ κλπ.

    Ένα εβραιόδουλο πιόνι είναι η Μέρκελ και τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και 1 εκατομμυριο(!!!!) (που τους βρίσκουν στον ριζοσπάστη τους αριθμούς τα ιδια ελεγε και ο Θεοδωράκης), και οι Γερμανοί έφταιγαν!
    Επισης οπως λεει ο Ελλην εθνικιστης και οπως προανέφερα, ακριβως αυτου του επιπέδου το νοητικο υπόβαθρο ειναι που αναπαραγάγει τις ανωθεν ελεεινότητες, "το ΓΕΡΓΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΕΞΑΓΑΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ" 4ο ΡΑΙΧ!!!
    Πρωτη συμβουλή, ΣΠΑΣΕ την τηλεόραση σου, δευτερη συμβουλή άρχισε νηπιακως εστω να προσπαθείς να αποκτήσεις ενσυνείδητες θέσεις και οχι ασυνείδητες επιβεβλημένες προκαταλήψεις
    Πραγματικα ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ με ατομα που ειναι ηδη ΕΝΗΛΙΚΕΣ και θεωρούν που υπαρχει γεωπολιτικά καποια ανεξάρτητη Ευρώπη, ποσο μαλλον επιμέρους κρατη όπως πχ η "Γερμανια"(!!!) λες και ειμαστε στον 19αιωνα επι Βισμαρκ και ασκούν τα κρατη εθνη της Ευρωπης ανεξάρτητη πολιτική, μηπως θα πάρει και τα οπλα η Γερμανια εναντιον πχ ,της Ιταλιας για να υπερασπιστεί τα "συμφέροντα της"?

    Ζουν σε εναν εικονικό κοσμο, σε μια διάσταση μακραν της πραγματικότητας, πραγματικά εχω ξεχασει ποτε ηταν η τελευταία φορα που ειχα τις ιδιες "εντυπώσεις", θα πρεπει να ημουν ακομα στο Γυμνάσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. joachimpeiper επειδη ολοι βλεπουμε πως εισαι σε γερμανολατρεικο οιστρο, και γραφεις ακαταπαυστα σχολια, με ολο το θαρρος, να σου υπενθυμισω πως:1) βρισκομαστε στο 2012 και πρεπει να το χωνεψεις πως κανενας Ελληνας δεν ενδιαφερεται να δικαιωσει μετα απο τοσα χρονια τον χιτλερ και την Γερμανια εκεινης της εποχης, πολυ απλα γιατι οσο αγνα κινητρα και ειχαν κατα την εισβολη τους στην Ελλαδα, η Ελλαδα υπεφερε και δεν ειναι φανταστικα γεγονοτα ολα οσα μας καταγραφουν οι γονεις μας και οι παππουδες μας, ουτε ηταν ολοι προβοκατορες του ΚΚΕ για να διαστρευλωνουν σκοπιμα τα γεγονοτα.
      2)Τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη η Χ.Α κανει ενα τεραστιο ανοιγμα με απροβλεπτα θετικα αποτελεσματα. Οι συνεχομενες αναφορες σου στη Γερμανια του Χιτλερ δεν βοηθανε πουθενα την τονωση του Εθνικου μας φρονηματος ουτε στην ιεραρχιση των ιδανικων μας.
      3)Οι Ελληνες μετα απο μεγαλη χρονικη περιοδο απαθειας για την καταγωγη τους και την ιστορια τους και μετα απο χρονια εσφαλμενης διαπαιδαγωγισης, αρχισαν επιτελους να ξυπνανε απο τον ληθαργο.
      Εναν πολυ μεγαλο ρολο ειχε σ αυτο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που με τον ενωτικο και ακρα Ελληνικο της λογο εκανε σεισμο στο DNA μας.
      Μην το χαλας λοιπον, με τις συνεχεις σου αναφορες στη Γερμανια, τον Χιτλερ και τους "κακους, αμορφωτους,Χριστιανους Ελληνες".
      Δεν ειναι ουτε σωστο, ουτε δικαιο.
      Και ενα παραδειγμα για να κλεισω, το πρωι σε συναντηση με φιλους που παρακολουθουν το πασπαρτου και ετσι μαθαινουν και για τη σταση και τις θεσεις της Χ.Α μου ειπαν ποσο πολυ προβληματιστηκαν απο σχολια που διαβασαν...
      Πρεπει να καταλαβεις πως ο χωρος ειναι "ευαισθητος" και οι ψηφοφοροι κανουν αναγνωριστικες επισκεψεις στα site προκειμενου να μαθουν περισσοτερα.
      Προσπαθησε να καταλαβεις και αλλους συμπατριωτες σου...

      Διαγραφή
    2. Ερωτηση , τι σχεση μπορει να εχουν ολα αυτα που γραφεις, με αυτα που έγραψα εγω?

      Και δευτερον, το σχόλιο μου ειχε αμεση συσχέτιση με το αναρτημένο θεμα, οποιος συγκρίνει το σημερινό νεο Γερμανισταν , με διάφορα ραιχ, ειτε αυτο ειναι το 1ο το 2ο η το 3ο ειναι επιεικώς βλαξ, και δεν εχει την παραμικρή ιδεα για το πως διοικείται ο κοσμος.
      Απο εκει και περα επαναλαμβάνω, "ποια Γερμανια του Χιτλερ" και ποιες θεσεις, και αντε ξανα ο πόλεμος.
      ΥΓ Οι Γερμανοι ειναι οι τελευταίοι που ευθύνονται για την ΕΙΣΒΟΛΗ στην Ελλαδα, και σε αιμα αυτή τους η κίνηση τους κόστισε περισσοτερο απο οτι εμάς, και σε τελική αναλυση η ηττα του εθνικοσοσιαλισμου ειναι που εχει φέρει την Ευρωπη μαζι και την Ελλαδα στα ορια της βιολογικής εξαφάνισης.
      Οι αποψεις αυτες ειναι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, δεν ειναι ουτε του διαχειριστή, ουτε προφανώς της Χρυσης Αυγης, ο μονος λογος που τις γράφω ειναι επειδη με ανέχεται ο διαχειριστης ,συμφωνει σε μερικες θεσεις μαζι μου, και δεν μου σβήνει τις αναρτησεις, δεν σημαινει οτι συμφωνεί σε ολα μαζι μου,γιατι να προβληματιστούν λοιπον οι γνωστοι σου δεν καταλαβαίνω, δεν ειμαι εγω ο διαχειριστής της Χρυσης Αυγης ,ουτε καν μέλος ειμαι , και δεν ΚΑΘΟΔΗΓΩ ιδεολογικα την Χρυση Αυγη σε κανενα απολύτως ζήτημα.
      Τελος δεν ανέφερα ουτε κατοχή, ουτε Χιτλερ, ουτε για ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ σε αυτο το θεμα, εσυ γιατι τα αναφέρεις?

      Διαγραφή
    3. Και ως υποσημείωση απλα αναφέρω οτι δεν ειμαι Γερμανολατρης, ειμαι εθνικοσοσιαλιστης, εκτιμώ πολιτισμικα τους Γερμανους γιατι εχω σφαιρικες γνώσεις για την πολιτισμικη και τεχνολογικη προσφορα τους, επισης γνωρίζω το πόσο φιλελληνες υπήρξαν οι πνευματικοί τους εκπρόσωποι αλλα και πλείστοι εκ των πολιτικων τους.
      Αλλα ειμαι εθνικοσοσιαλιστης, και Ελλην, ομιλώ υπερ των Γερμανων αλλα οχι γενικως και αορίστως, αλλα υπερ των ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ , υπο το Ελληνιστικο εθνοφυλετικο και πολιτισμικο πρίσμα του Χιτλερ.
      Ο Αλεξανδρος καποτε κατέστρεψε την Θήβα, πολέμησε τους Λακεδαιμονιους και κατεκοψε μαζι με τον πατερα του Φίλιππο τους συνασπισμένους ΘΗΒΑΙΟΥΣ και ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ , δεν δύναται κάποιος να ομιλήσει περι ανθελληνισμου του Αλεξανδρου ομως και ουτε καταδικάζεται ως "φονιάς Ελληνων" γιατι αναγνωρίζουμε εμεις οι απόγονοι την την συνολική προσφορά του στην καταπολέμηση του Ασιατη εχθρού της φυλης μας.
      Για να μην αναφερθω στην Ελληνιστική περιοδο και τα αλληλομαχαιρωματα μεταξυ των επιγόνων.

      Διαγραφή
    4. Είμαι ο "ανώνυμος" 1 Δεκεμβρίου 2012 8:30 μ.μ. και συμφωνώ απόλυτα με τον "ανώνυμο" της 1 Δεκεμβρίου 2012 9:51 μ.μ.
      Αυτό που κάνεις,Joachimpeiper, όπως το περίεγραψε ο φίλος, δε χρειάζεται...

      Διαγραφή
  5. Φίλε ανώνυμε 9:51 - χωρίς να έχω διάθεση να "πατρονάρω" κανέναν - ο Joachimpeiper έχει επανειλημμένως τονίσει ότι οι απόψεις του είναι προσωπικές και δεν μιλάει εξ'ονόματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Οι απόψεις του κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος και ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι γνωστο οτι ο φιλος δεν ειναι οι θεσεις της Χρυσης Αυγης!
    Επισης, σιγουρα Joachimpeiper καταλαβες πως δεν αναφερομαι συνολικα αποκλειστικα στο συγκεκριμενο σχολιο, αλλα γενικα στα σχολια που κατα καιρους κανεις για συγκεκριμενα θεματα.
    Οπως επισης θεωρω πως οι πολιτες ενδιαφερονται και για τις θεσεις της παραταξης αλλα και για τη σταση των μελλων της. Ολα παιζουν τον ρολο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εαν ενδιαφερονται να μαθουν θεσεις, θα πρέπει να ενδιαφέρονται και γιατι υπάρχουν αυτες οι θεσεις.

    Εγω οπως ειπα δεν ειμαι μελος της Χρυσης Αυγης , οποτε δεν συσχετίζομαι αμεσα με την ιδια παρα μονον με το γεγονός οτι την ψήφισα.

    Αυτα και τελειωνω με την "απολογία" την οποια την κανω μονον λογω Χρυσης Αυγης γιατι αυτες οι θεσεις ειναι δικες μου εαν δεν μπορούν να το κατανοήσουν αυτο οι "γνωστοι" σου , δεν εχω να πω και πολλα περαιτέρω για την νοημοσύνη τους.

    Οταν δεν υπάρχει ουδεμια σχέση με ζητήματα ιστορικα που άπτονται αμεσα της σύγχρονης πολιτικης καταστασης, δεν εχω εγω να προσθέσω κατι περαιτέρω.

    Σε ζητήματα ιδεολογικα θα εκφράζω τις θέσεις μου εδω μέσα(και να το συνηθίσουν οι γνωστοί σου), ως εθνικοσοσιαλιστης, για οσο καιρο μου το επιτρέπει ο διαχειριστής ,εκτος εαν ενοχλείσαι και με τον ιδιο τον διαχειριστή που δεν μου σβήνει τις αναρτήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι συναφής κοινωνικοοικονομική θεωρία με την ιδεολογία και την κοσμοθεώρηση του Λαϊκού Εθνικισμού...

    Για όσους ακόμη δεν το καταλαβαίνουν ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι απλά η "καθεστωτική" έκφανση του Εθνικισμού.

    Ο Εθνικισμός είναι κοσμοθεώρηση και πηγαία εσωτερική ενέργεια.

    Για όσους θέλουν να αντιπαρατεθούν ιδεολογικά με τον Πέπερ είναι ελεύθεροι να το κάνουν, χωρίς όμως να τον ταυτίζουν με το Εθνικιστικό Κίνημα, που άλλωστε το έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι δεν είναι μέλος.

    Και επίσης το τονίζω για ακόμη μια φορά, μακρυά από εμάς τους Εθνικιστές η επιχειρηματολογία της εβραιοκαπιταλιστικής-κομμουνιστική ψώρας με "ταμπέλες" και "ύβρεις" προς εν δυνάμει συναγωνιστές.

    Από σήμερα μπαίνουμε και επισημα στη ζώνη του Λυκόφως όπου θα κυνηγηθούμε ανελέητα με έμμεσο και άμεσο τρόπο από τους εθνοπροδότες, τους γραικύλους και τους γεννίτσαρους.

    Η ομόνοια της ομοαίματης κοινότητας, υπό την σκέπη του Εθνικιστικού Κινήματος και των λαβάρων του Ελληνισμού είναι επεβεβλημένη για την Τελική Νίκη μας.

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών