Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2012

Από το καλό στο....καλύτερο πάει το site ενάντια στο "νεοναζισμό" του ΠΑΣΟΚ

Από επιτυχία σε επιτυχία το ΠΑΣΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα...

Όλες οι πρωτοβουλίες που έχει πάρει την τελευταία περίοδο, και ως επί το πλείστον έχουν να κάνουν με το Εθνικιστικό Κίνημα, έχουν.....μέγιστο λαϊκό έρεισμα!

Έτσι μετά το βίντεο - παρωδία (ΕΔΩ) η ιστοσελίδα με βάση την alexa.com βρίσκεται στην........
21.142 θέση όσο αναφορά τα ελλληνικά site!

Για τους γνωρίζοντες αυτό το νούμερο σημαίνει μετά βίας 50 με 60 ξεχωριστά άτομα που το επισκέπτονται καθημερινά...

Δηλαδή όσοι και οι....πασοκοι στην Αθήνα!

11 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ! ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε κατ΄απαίτησιν του ΚΙΣ, αυτοί εισέρχονται για να καμαρώσουν. Ο Πρόεδρας του Νταβίντ Σαλτιέλ, ο αντιπρόεδρας Μωυσής Μαγρίζο, οι Ραβίνοι Ιακώβ Αραρ, Ισαάκ Μιζάν και Ηλίας Σαμπετάι, ο πρόεδρας της Ι.Κ Αθηνών Βενιαμίν Αλμπάλα, ο πρόεδρας της ΙΚ Βόλου Μαρσέλ Σολομών, Ο πρόεδρας της ΙΚ Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο πρώην πρόεδρας της σιωνιστικής ομοσπονδίας Σαμουήλ Μπενρουμπή και ο νυν Μάκης Μπατής, ο πρόεδρας του Εβραϊκού Μουσείου Αθηνών Σαμουήλ Μάτσας, ο αρχηγός των τροτσκιστών Σαμπετάι Μάτσας και ο ομοϊδεάτης του Μωυσής Λίτσης, δημοσιογράφος Ελευθεροτυπίας, η Νέλλη Αμπραβανέλ, δημοσιογράφος Καθημερινής, Βίκτωρ Ελιέζερ, δημοσιογράφος της Μαάριβ, ο Κάρολος Αλκαλάι γενικός διευθυντής του STAR,o Ραφαήλ Μωυσής,ο Εβραίος της ΝΔ, Μάριος Καμχί, ο Εβραίος του ΠΑΣΟΚ, ο Ιωσήφ Χασσίδ, ο Εβραίος του Σαμαρά, ο αντιδήμαρχος του Μπουτάρη Χασντάι Καπόν, ο υποψήφιος του Γκιουλέκα, Ηλίας Πέσσαχ, ο επικοινωνιακός σύμβουλος της οικογενείας Μητσοτάκη Ζαν Κοέν, Ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Μυτηλιναίου Ντινος Μπενρουμπή, ο πρώην έμπορος ναρκωτικών Ερρίκος Πετιλων, οι γενικοί διευθυντές της EUROBANK Σολομών Μπεράχα και Λύδια Μοδιάνο-Λεών, ο γενικός διευθυντής θυγατρικής της ALFA BANK Πάρης Καράσσο,
    ο χρεωκοπημένος έμπορος Μωυσής Ρίτσι Φρανσές, ο μεγαλέμπορος Ερρίκος Αρώνες, πρόσφατα παντρεύτηκε τη κόρη του Γιαννη Παπαθανασίου,ο μεγαλοεπιχειρηματίας Βίκτωρ Ρέστης με τη μητέρα του Μπέλα και την Αδελφή του Κάτια Ματαράσσο.
    Ουφ. Βαρέθηκα...
    Αυτοί βλέπουν την ιστοσελίδα του πουλημένου χοντροΜπέννυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!
      Μπορεις να μαζέψεις ανάλογες πληροφορίες για την εβραικη διείσδυση στην Ελλαδα να τις κανει καποιο αρθρο ο Πασπαρτού?

      Διαγραφή
    2. Όντως εξαιρετικές..
      Έχω ξεκινήσει ήδη την καταγραφή των "περιούσιων" εν Ελλάδι Πέπερ και τι έχουν κάνει από το 1950 και ύστερα.
      Θα ανέβουν σε συνέχειες μόλις συγκεντρώσω όλα τα στοιχεία.

      Τα πιο ωραία πάντως γίνονται στην Πειραιώς και τις δισκογραφικές - διαφημιστκές!!!
      Εκεί να "εβραιοκουλτούρα"
      ζήτημα να υπάρχουν 5 με 6 Έλληνες και αυτοί "βιτρίνα"

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Αναφέρεσαι σε διείσδυση. Όταν,ο Μητσοτάκης, η Ντόρα και ο Κυριάκος συνεργάζονται με τον Ζαν Κοέν, διαπιστευμένο επίσημο κατάσκοπο του Ισραήλ, σημαίνει, ότι κρατικό απόρρητο δεν υφίσταται. Γνωστά τα πάντα στους Ισραηλινούς και Τούρκους.
      Ο Ντίνος Μπενρούμπη ήταν μέχρι πρό τινος διευθύνων σύμβουλος στην ΕΛΒΟ, διορισμένος από τον Μυτηλιναἰο, που είχε αναλάβει την διοίκηση αυτής της βιομηχανίας στρατιωτικού υλικού. Ο Εβραίος γνώριζε και διηύθυνε το πρόγραμμα παραγωγής στρατιωτικού υλικού!

      Διαγραφή
    4. Μπρε! Μπρε!
      Ζεχνει ο τοπος! Εσυ ξερεις πιο πολλα κι απο μενα.




      Πατρικιος

      Διαγραφή
    5. Φιλε μου γραφεις:
      "Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε κατ΄απαίτησιν του ΚΙΣ, αυτοί εισέρχονται για να καμαρώσουν."

      Λ-Α-Θ-Ο-Σ Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Οι οβριοι δημιουργησαν αυτη την σελιδα, ουχι μονο να την καμαρωνουν αλλα και να δυσφημιζουν την Ελλαδα στα τσοντοκαναλα τους και τις πορνοφυλλαδες τους εις την αλλοδαπην.

      Διαβασε λιγο "νεοναζι" Κικερωνα να καταλαβης τι εννοω.

      "Ένα Έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους αγαθούς του, ακόμα και με τους φιλoδοξους του. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από προδοσία εκ των έσω. Ο εχθρός έξω από τις πύλες (του Έθνους) μας φοβίζει λιγότερο, γιατί φαίνεται και σηκώνει την σημαία του στ' ανοιχτά. Αλλά ο οβριός κινείται μεταξύ αυτών (των πολιτών) εντός των πυλών, ελεύθερα, οι πανούργοι ψίθυροι του θροΐζουν μέσα σ όλα τα μονοπάτια, και ακούγονται μέχρι στις αίθουσες της ίδιας της Κυβέρνησης.
      Ο οβριός εμφανίζεται όχι σαν Προδότης’ μιλάει με τόνους γνώριμους στα θύματα του, εξομοιώνεται μ' αυτούς και με τις ανησυχίες τους, κάνει έκκληση στην ανηθικότητα που υπάρχει στο βάθος της ψυχής όλων των ανθρώπων.
      Σαπίζει την ψυχή του Έθνους, δουλεύει μυστικά και ανώνυμα (σημ. Πατρικιου: Γι αυτο κια συχνοτατα αλλαξει το ονομα του) την νύχτα για να διαβρώσει τα υποστηρίγματα της πόλης, διαφθείρει τους εκλεγμένους ηγέτες, ώστε να μην μπορούν άλλο πια να αντισταθούν.
      Έναν δολοφόνο, είναι να τον φοβάσαι πολύ λιγότερο".

      Μάρκος Τούλλιος Κικέρων (106-43 πΧ.)



      Πατρικιος

      Διαγραφή
    6. Tι εισαι εσυ ρε!!! Φοβερο!!!
      Εχω δει κι αλλες αναρτησεις που αφορουν Εβραιους, μαλλον δικιες σου ειναι!
      Εχω παθει πλακα! Μπραβο!!!

      Διαγραφή
  3. Το e-republik είναι ένα online browser game στρατηγικής. H e-Ελλάς έχει στην κατοχή της εδάφη από 3 Ηπείρους Τα e-Σκόπια και η e-Βουλγαρία, έχουν ανοίξει διπλό μέτωπο πολέμου κατά της e-Ελλάδος για να μας κατακτήσουν Εσύ θα μείνεις αμέτοχος; Πάρε μέρος στην μάχη! Υπερασπίσου την e-Ελλάς! http://www.erepublik.com/en/referrer/MakisSafosTsetsenoglou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρατήρηση.
    Ποια η διαφορα σας αναρχοπαρακρατικα κόπρανα, με τους Πασοκους?
    Προσπαθω να την διαπιστώσω αλλα βλεπω οτι την βασικότερη εκ των "αξιων" τους, δηλαδη την επίθεση σε οτι εθνοφυλετικο και δη εθνικοσοσιαλιστικο, την μοιράζονται άπαντες οι καθεστωτικοί και τα παρακρατικά τους φτυσιματα των διαφόρων κοκκινων αποχρώσεων, παρεα με ολες τις εθνοκτονες και πρακτορικές ΜΚΟ, τις διεθνεις αντιρατσιστικες διεθνιστικες συμβάσεις,τα διεθνή μιντια, τα "ανθρωπινα δικαιωματα" δηλαδη το δικαίωμα των αλλοφύλων να αλώσουν την Ευρωπη, τον αντιρατσισμο, την επιθεση στις παραδοσιακες ευρωπαικες οικογενειακές αρχες, στα ήθη τα έθη, κλπ
    Προτείνω κοινές πορείες πάσης φύσεως εβραιομπολσεβικων εναντίον του "φασισμου" Ανταρσυες, Ιντιμιντιαδες, και λοιποι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ με Πασοκους νεοδημοκρατες, ΚΚΕδες, Δημαριτες Συριζαδες κλπ, ολοι μια οικογένεια ειστε ορέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δευτερη παρατήρηση.
    Εγω δεν είμαι νεο-ναζι ειμαι ΠΑΛΑΙΟ-ΝΑΖΙ, αρα να μην ανησυχώ?
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών