Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 08, 2013

Πώς τα ΜΜΕ κάνουν την προπαγάνδα τους...

Βοά σήμερα ο mediaκος κόσμος ότι θα στηθούν κάλπες στη Βουλή με σκοπό την παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή των Jeffrey και Παπαδήμου...

Ο λόγος που επιτεύχθηκε είναι επειδή η Χρυσή Αυγή που κραύγαζε από χθες ότι οφείλουν τα κόμματα να συνταχθούν στην πρότασή της για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους 2 πρόσφατους πρώην πρωθυπουργούς, έκανε ανοιχτή πρόταση στον Καμμένο και το κόμμα του ώστε να υπερψηφίσει την πρότασή της...

Όπερ και εγένετο ψηφίζοντας από κοινού μια αντίστοιχη πρόταση...

Η επιτυχία αυτή, που αποτελεί δικαίωση του Εθνικιστικού Κινήματος, ήταν φυσικό πως ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να μαθευτεί...Και έτσι έχτισαν όπως ξέρουν να το κάνουν τόσο καλά μια...προπαγάνδα που θα αποκλείει από την είδηση ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..

"Θράσος" θα το πείτε μερικοί...Ολοκληρωτικό πόλεμος λέμε εμείς.

Για δείτε τι έγραψε ο γνωστός κομμουνιστής - προπαγναδιστής Ν. Ευαγγελάτος για το θέμα.....


Ο άθλιος αυτός λοιπόν προπαγανδιστής έντεχνα προσπερνά την αλήθεια και ουσιαστικά καθοδηγεί την κοινή γνώμη να θεωρήσει ως εμπνευστή της κίνησής αυτής τον Πάνο Καμμένο...

Ευτυχώς όμως που τον Ευαγγελάτο τον έχει προσπεράσει ήδη το τρένο της....Ιστορίας!

Ήρθαμε και είμαστε χιλιάδες

3 σχόλια:

  1. Ως φανατισμένος εχθρος οτι εθνικιστικου και εθνικου ειναι πασιφανές οτι το συγκεκριμένο απόστημα ψευδολογεί περι των αληθειών και "αληθειολογει" περι των ψεμμάτων, οσον αφορά οποιαδήποτε έκφανση της Χρυσής Αυγης η οποιουδήποτε εθνικιστικου κινηματος πρόκειται να υπάρξει.
    Η κοινη γραμμή και το "αρραγές" μέτωπο του καθεστωτισμου ειτε μπλε ειτε κοκκινου αλλα παντα διεθνιστικου και εθνοκτόνου , θα πρεπει να είναι αναμενόμενη οπως ακριβώς ειναι αναμενόμενη η βλαβερή επήρεια ενος νοσήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Νίκος Ευαγγελάτος ξεκίνησε την δημοσιογραφική του σταδιοδρομία στο δημοτικό ραδιοσταθμό του Έβερτ, τον οποίο είχε ιδρύσει για να παίξει προσωπικά του παιχνίδια. Πολλοί κνίτες διορίσθηκαν και χρήσθηκαν δημοσιογράφοι.
    Εκτός τον Ευαγγελάτο και οι Θάνος Αναστασιάδης, Όλγα Τρέμη και ο μαοϊκος Κούλογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο θα πρεπει να το χρησιμοποιει συνεχως η Χρυση Αυγη σε διενεξεις με αυτα τα σκατα.
    Οταν τους αποκαλουν οι μπολσεβικοι "φασιστες" , η απαντηση θα πρεπει να ειναι, "δεν απαντω σε καθεστωτικους μπολσεβικους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών