Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 08, 2013

Το φρούριο της Χρυσής Αυγής - Ρεπορτάζ για τα νέα Γραφεία Κεντρικής Διοίκησης


  Από το επίσημο site του Εθνικιστικού Κινήματος

Απόρθητο φρούριο θυμίζουν τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων και Μιχαλακοπούλου, απέναντι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη Σχολή της Αστυνομίας. Ο πέμπτος όροφος του κτιρίου, όπου βρίσκεται το γραφείο του γενικού γραμματέα κ. Νίκου Μιχαλολιάκου, αποτελεί κυριολεκτικά απαγορευμένη ζώνη, υπό την προϋπόθεση πρόσβαση να έχουν μόνο πρόσωπα της «απολύτου εμπιστοσύνης».
Την ώρα που....
πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν να μπει λουκέτο στη Χρυσή Αυγή, με το ΠΑΣΟΚ να πρωτοστατεί, το ακροδεξιό κόμμα πέρασε στην αντεπίθεση με τη λειτουργία υπερσύγχρονου «στρατηγείου» στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις εγκαταστάσεις άλλων κομμάτων. Η νέα έδρα του κόμματος στεγάζεται σε πενταώροφο κτίριο, που μίσθωσε πρόσφατα η Χρυσή Αυγή, απέναντι ακριβώς από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο γενικότερης αναδιοργάνωσης. Οπως, μάλιστα, λέει στο «ΘΕΜΑ» ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κ. Ηλίας Κασιδιάρης, τα μισθώματα καλύπτονται από μέρος της κρατικής επιχορήγησηςκαι τις αποζημιώσεις των 18 βουλευτών, αλλά και από εισφορές μελών, ενώ επιλέχθηκε το συγκεκριμένο κτίριο λόγω... γεωγραφίας. «Θεωρούμε την περιοχή το πλέον κεντρικό σημείο της Αθήνας και γι’ αυτό επιλέξαμε το συγκεκριμένο κτίριο», λέει ο κ. Κασιδιάρης. Στον πέμπτο όροφο του κτιρίου, με τη γυάλινη πρόσοψη, στεγάζονται το γραφείο του κ. Μιχαλολιάκου, της γραμματέως του, καθώς και μια μικρή αίθουσα συσκέψεων. Χαρακτηριστικό είναι πως το γραφείο του «αρχηγού», όπως τα μέλη και στελέχη του κόμματος αποκαλούν τον κ. Μιχαλολιάκο, διαθέτει θέα προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Τα μέχρι πρότινος γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην οδό Δηλιγιάννη, θα συνεχίσουννα λειτουργούν κανονικά και θα απευθύνονται κυρίως στους ψηφοφόρους του κόμματος που θέλουν να έρθουν σε επαφή με στελέχη του ακροδεξιού σχηματισμού. Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηρά και σχολαστικά καθ’ όλο το 24ωρο. Όλοι όσοι εισέρχονται στο εσωτερικό του κτιρίου καταγράφονται από τους άνδρες ασφαλείας, που είναι και μέλη του κόμματος, για να εφοδιαστούν στη συνέχεια με μια κάρτα επισκέπτη, με την οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους ορόφους. Για όποιον θελήσει να προσεγγίσει το γραφείο του κ. Μιχαλολιάκου, θα πρέπει προηγουμένως να έχει δοθεί έγκριση από τον ίδιο, αφού εκεί μπορούν να κυκλοφορούν μόνο εκείνοι στους οποίος έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Οι ενδείξειςστις σκάλες που οδηγούν στον πέμπτο όροφο θυμίζουν απαγορευμένη ζώνη. «Τηρούμε απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας, αφού η Χρυσή Αυγή αποτελεί στόχο όχι μόνο του πολιτικού συστήματος, αλλά και των τρομοκρατών, γι’ αυτό τα πάντα ελέγχονται εξονυχιστικά», λέει ο κ. Κασιδιάρης.
Η μετακόμιση της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον εκπρόσωπο του κόμματος, κ. Πάνο Σκουρλέτη, να θέτει δημόσια το ερώτημα για το πού βρήκε τα χρήματα ο κ. Μιχαλολιάκος προκειμένου να μισθώσει τα νέα «πολυτελέστατα», όπως τα χαρακτήρισε, γραφεία, αφήνοντας αιχμές πως πίσω από τη Χρυσή Αυγή υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι κεφαλαίου που την ενισχύουν.
Συνδικαλιστικό εγχείρημα με ταξιτζήδες
Θέλουν μόνο Ελληνες οδηγούς ταξί και όσον αφορά στους επιβάτες μόνο τουρίστες, εάν είναι αλλοδαποί. Ο «Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί» είναι ο πρώτος συνδικαλιστικός φορέας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ήδη προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις, λόγω των ρατσιστικών δηλώσεων που κάνουν τα μέλη του. Με εντολή του κ. Μιχαλολιάκου, το πρώτο συνδικαλιστικό εγχείρημα του ακροδεξιού κόμματος ανέλαβε να υλοποιήσει ο βουλευτής Β’ Πειραιά κ. Γιάννης Λαγός, που διοργάνωσε την πρόσφατη ιδρυτική συνδιάσκεψη του συνδικαλιστικού κλάδου των οδηγών ταξί. «Ηταν μια πρωτοβουλία ιδιοκτητών ταξί που σιχάθηκαν τις σημερινές συνδικαλιστικές παρατάξεις και ζήτησαν τη βοήθεια και τη στήριξή μας. Υπάρχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση και είμαστε αισιόδοξοι πως ο “Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί” θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, προκαλώντας αίσθηση», λέει στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Λαγός, συμπληρώνοντας ότι «οι συνδικαλιστικές μας κινήσεις δεν πρόκειται να στραφούν κατά άλλων κοινωνικών τάξεων και του κοινωνικού συνόλου και ασφαλώς θέλουμε ελληνικά ταξί, με Ελληνες ιδιοκτήτες και οδηγούς, για Ελληνες επιβάτες». Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής και του συνδικαλιστικού της φορέα μπαίνουν οι μετανάστες, νόμιμοι ή μη, πολλοί από τους οποίους σήμερα εργάζονται ως οδηγοί ταξί στην Αθήνα. «Εμείς στη Χρυσή Αυγή θεωρούμε πως ελάχιστοι είναι οι νόμιμοι πλειοψηφία αυτών εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα και στην πορεία παράνομα νομιμοποιήθηκε με κυβερνητικές αποφάσεις», λέει στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Ευάγγελος Μπαρμπούρης, ιδρυτικό μέλος του «Λαϊκού Συνδέσμου ιδιοκτητών Ταξί» της Χρυσής Αυγής.
ΥΓ. Χρυσής Αυγής: Ενημερώνουμε τον κ. Σκουρλέτη και κάθε... ενδιαφερόμενο που πετάει "κορώνες" για τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος ανέκαθεν βασιζόταν και εξακολουθεί να στηρίζεται από τις εισφορές των μελών του που τις δίνουν στην κυριολεξία από το υστέρημά τους. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει και δρα η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια και με τον ίδιο τρόπο συμμετείχε και στις πρόσφατες εκλογές δίχως να πάρει ούτε ευρώ από κομματικές επιχορηγήσεις ή υπόγειες διαδρομές. Εσχάτως η Χρυσή Αυγή ενισχύεται και από σημαντικό μέρος των αποζημιώσεων των 18 βουλευτών και αυτό το ποσό είναι αρκετό για την κάλυψη εις διπλούν των παγίων εξόδων του κόμματος (ενοίκια, κτλ) και το υπόλοιπο προορίζεται για το κοινωνικό έργο με τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Ο κ. Σκουρλέτης καλά θα κάνει να κάνει έλεγχο στα οικονομικά του Σύριζα και να αναρωτηθεί πού πηγαίνουν τόσα εκατομμύρια ευρώ από τις κομματικές χρηματοδοτήσεις.Τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται...

4 σχόλια:

  1. Τους ενοχλεί πολύ το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το πρώτο Εθνοφυλετικό Κίνημα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που καταφέρνει να σπάσει το φράγμα της σιωπής και να γκρεμίσει το στερεότυπο του "περιθωριακού" και "γραφικού" γκρουπούσκουλου.

    Λυσσάνε διότι βλέπουν ότι γιγαντωνόμαστε και διαθέτουμε οργάνωση και επαγγελματισμό, ενώ αυτοί νόμιζαν ότι οι Εθνικιστές είναι αμόρφωτοι κάφροι.

    Περαστικά σας, προοδευτικούληδες !

    Η Χρυσή Αυγή ήρθε ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς, δεν τους κόφτει τόσο για την Ελλάδα που μπορεί να την χάσουν απο την χούφτα τους... τους κόφτει οτι η ΧΑ δείχνει το δρόμο και στον υπόλοιπο κόσμο...
      Τρέμουν στην ιδέα της εθνικής αφύπνισης όλης της Ευρώπης...
      Τυχαίο είναι οτι ήταν απο τα κυριότερα θέματα ανα την υφήλιο την περασμένη χρονιά στα ξένα μέσα;

      Πόσοι ψηφίσαμε; 500.000... και όμως ακόμα και με τόσους παραμιλάνε.

      ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

      Διαγραφή
  2. NA TEΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΙΡΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών