Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2013

Μαρξιστικό παραλήρημα: Η Χρυσή Αυγή είναι… αντιτουρίστικη


Μαρξιστικό παραλήρημα: Η Χρυσή Αυγή είναι… αντιτουρίστικη

Πολλές κατηγορίες έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα για την Χρυσή Αυγή, αλλά ετούτη εδώ ειλικρινά δεν περιμέναμε ότι θα την ακούσουμε: η Χρυσή Αυγή είναι… αντιτουριστική, διότι… αποτρέπει τους τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα! Ποιος τα λέει αυτά τα… ωραία; Το… κακέκτυπο της «Ελευθεροτυπίας», η «Εφημερίδα των Συντακτών», των «Ιών» (της… σιωνιστικής αριστεράς). Και για του λόγου το… αληθές, επικαλούνται την ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσαν τον Νοέμβριο οι φίλοι τους οι Αμερικανοί. Θα παραθέσουμε ένα κομμάτι από το παραλήρημά των ορφανών του Μπεναρόγια, υπό τον τίτλο «Οι τουρίστες ανησυχούν για τη Χρυσή Αυγή και τον ρατσισμό»:
«Τον τελευταίο χρόνο, όλο και.....
περισσότεροι τουρίστες γράφουν στις διεθνείς ταξιδιωτικές ιστοσελίδες ρωτώντας αν είναι ασφαλές να μας επισκεφθούν, τη στιγμή που γνωρίζει έξαρση η ρατσιστική βία Κάποιοι μάλιστα αναρωτιούνται αν πρέπει να ακυρώσουν εισιτήρια και κρατήσεις. Το Σάββατο, δυο μέρες μετά την άγρια ρατσιστική δολοφονία του Πακιστανού Σαχτζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα, μια Καναδέζα τουρίστρια ρωτούσε τους χρήστες τού tripadvisor.com, του μεγαλύτερου τουριστικού φόρουμ στον κόσμο, με 56 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα: «Είναι ασφαλής η Ελλάδα για μη λευκές γυναίκες;» Είχε προγραμματίσει να έρθει τον Ιούλιο με την παρέα της στην Αθήνα και τα νησιά, αλλά προβληματιζόταν.
«Μ’ όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα και αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες, ανησυχώ λίγο για την ασφάλειά μας, ιδίως από τη στιγμή που υπάρχει αύξηση στις επιθέσεις στους μη λευκούς τουρίστες. Την παρέα μας αποτελούν δύο μαύρες, μία Κινέζα και μία Καυκάσια. Ξέρει κανείς ποια είναι η πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα;». Πήρε τέσσερις απαντήσεις, όλες καθησυχαστικές. Όμως το πρόβλημα παραμένει. Τον τελευταίο χρόνο, όλο και περισσότεροι τουρίστες γράφουν στις διεθνείς τουριστικές ιστοσελίδες ρωτώντας αν είναι ασφαλές να μας επισκεφτούν τη στιγμή που γνωρίζει έξαρση η ρατσιστική βία στη χώρα μας. Κάποιοι μάλιστα αναρωτιούνται αν πρέπει να ακυρώσουν εισιτήρια και κρατήσεις.
Όσο κι αν ο τουρισμός δεν μπορεί ν’ αποτελεί το βασικό κριτήριο για ζητήματα που αφορούν την καρδιά της δημοκρατίας, δεν μπορεί ν’ αγνοήσει κανείς το γεγονός πως στους παραδοσιακούς φόβους τουριστικών πρακτόρων και τουριστών, φόβους που έχουν να κάνουν με την τουριστική υποδομή, τις τιμές, το κυκλοφοριακό κομφούζιο της Αθήνας ή την τρομοκρατία, προστίθεται ο φόβος για τις ρατσιστικές επιθέσεις. Μάλιστα, στο φως των τελευταίων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν, για παράδειγμα, μείωση 23.3% των επισκέψεων από τις ΗΠΑ πέρσι σε σχέση με την συνολική πτώση του τουρισμού 5%, η επαναλαμβανόμενη έκφραση ανησυχίας των τουριστών για τον ρατσισμό αποκτά νέα διάσταση.
Ας μη βιαστεί κανείς να αποδώσει κομματική σκοπιμότητα στην ανάλυση...
Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

3 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=WRcODacV9Ps&feature=player_embedded


    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΤΣΟΥΛΙ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΤΙ ΡΩΤΑΕΙ...ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΥΣΤΗΜΑ.ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ποιός είπε ότι θέλουμε εγχρώμους « τουρίστες» από τον Καναδά. Νέγροι, Κινέζοι, Ινδοί,Άραβες κατέκλεισαν τον Καναδά τις τελευταίες δεκαετίες. Η εγκληματικότης των Νέγρων και Κινέζων καταγράφεται ως εξαιρετικά μεγάλη. Φίλοι και συγγενείς μου έχουν πει ότι κι΄εκεί έχουν μεγάλο πρόβλημα με τους αφροασιάτες εγκληματίες.
    Παλαιότερα η μετανάστευση εγχρώμων απογορευόταν αλλά οι καλοί μας « φίλοι» οι Εβραίοι πρωτοστάτησαν για να γίνονται δεκτοί και να νομιμοποιηθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες των παρανόμων μεταναστών. Σας θυμίζει τίποτα αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η φράση πότε προστέθηκε στο Ελληνικό λεξιλόγιο βρε παιδιά; Γαμώ το συντακτικό και τη γραμματική , που μου έμαθαν οι καθηγητές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών