Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2013

Ο Σιωνισμός πάει πόλεμο...Πολεμικές προετοιμασίες: Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν stealth βομβαρδιστικά Β-2 Spirit στο Γκουάμ

Ιράν και Συρία οι στόχοι

Όταν η USAF αναπτύσσει βομβαrdιστικά stealth Β-2 Spirit στη νήσο Γκουάμ στον δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, κατά κανόνα επίκειται πόλεμος. Και πόλεμος μεγάλος. Ειδικά όταν η ανάπτυξη ξεπερνά τα δύο αεροσκάφη. Κάτι που συνέβη χθες, όταν δύο βομβαρδιστικά της Στρτηγικής Διοίκησης Βομβαρδιστικών της USAF προσγειώθηκαν στο μικροσκοπικό νησί το οποίο είναι ολόκληρο διασκευασμένο σε αεροπορική βάση.
Κατόπιν εντολή της.....
ηγεσίας της αμερικανικής Αεροπορίας προσεγειώθηκαν λοιπόν στην βάση «Άντερσεν» δύο ακόμη στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη Β-2 τεχνολογίας stealth ενώ πριν απο 15 ημέρες είχαν προσγειωθεί άλλα 2 βομβαρδιστικά stealth του ιδίου τύπου .
Σε επίσημη ανακοίνωση της Αεροπορίας επισημάνεται, ότι τα αεροσκάφη αυτά θα εγκατασταθούν «προσωρινά» στο Γκουάμ στα τέλη Ιανουαρίου «για εκπαιδευτικούς σκοπούς, δίνοντας την δυνατότητα στους πιλότους να εξασκηθούν στη χρήση των δυνατοτήτων των Β-2 να πραγματοποιούν στρατηγικά χτυπήματα ακριβείας σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου».
Γενικά τα Β-3 σπάνια μετακινούνται σε βάσεις εκτός ΗΠΑ, καθώς θεωρούνται - και είναι - τα αεροσκάφη που ενσωματώνουν τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες τόσο σχεδιαστικά, αλλά και σε ότι αφορά τα συστήματά τους...
Οι δυνάμεις της στρατηγικής αεροπορίας των ΗΠΑ εξορμώντας από το Γκουάμ έχουν συμμετάσχει σε προσβολές στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.
Αμερικανοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι η ανάπτυξη 4 από τα συνολικά 24 αεροσκάφη του τύπου που διαθέτει η αμερικανική Αεροπορία (είχαν κατασκευαστεί 25 από τη Northrop, αλλά το ένα έπεσε σε άσκηση), δεδομένης της μεταφορικής ικανότητας του αεροσκάφους, είναι αρκετά για να υποστηρίξουν μια αεροπορική προσβολή σε σκληρούς στόχους με υψηλή επίγεια αντιαεροπορική κάλυψη, σε Ιράν ή ακόμα και στην Συρία,
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών