Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 28, 2013

"Σύντροφε" τα'μαθες τα νέα..Το ΚΚΕ ανακάλυψε την εισαγόμενη εγκληματικότητα και η μπολσεβίκα Λιάνα έχει υπηρέτρια που την κοιμίζει στο υπόγειο...σαν γνήσια "προλετάρια"!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε αυτό τον "ταξικό" αγώνα το ΚΚΕ ποιού μέρος θα πάρει...; Του "εργοδότη" ή του εργαζόμενου...; Ρητορικό το ερωτήμα αν σκεφτούμε τι έπραξε με τους εργαζόμενους του 902, η "πολυεθνική" που λέγεται ΚΚΕ.

Πολλοί αναγνώστες ρωτούν αναφορικά με την διάρρηξη που σημειώθηκε αργά το βράδι του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής στο σπίτι της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, αν το περιεργο είναι ότι έγινε μία ακομα διάρρηξη και κλοπή από τις εκατοντάδες που συμβαίνουν καθημερινά ή μια σειρά άλλων δεδομένων, όπως:

-Η βουλευτής του ΚΚΕ κατοικεί στο ακριβότερο προάστειο της Ελλάδας σε πολυτελή μεζονέτα

-Είναι (ήταν...) κάτοχος υπερπολυτελούς τζιπ

--Διατηρεί......
οικιακή βοηθό την οποία κοιμίζει στο υπόγειο του πολυτελούς σπιτιού της

Τα παραπάνω είναι αρνητικά; Σε καμία περίπτωση, αφού και η ίδια είναι μία επιτυχημένη δικηγόρος και επιχειρηματίας του χώρου των εκδόσεων. Εκτός ίσως από το γεγονός ότι κοιμίζει στο υπόγειο την οικιακή βοηθό το οποίο το κρίνουμε αρνητικό, αφού η μεζονέτα είχε άλλα δύο δωμάτια που θα μπορούσε να κοιμάται η υπηρέτρια της κ.Λ.Κανέλη, χωρίς να είναι μπουντρουμιασμένη στα υπόγεια.

'Ετσι, τα περί "περίεργων διαρρήξεων" και "προειδοποιητικών εισβολών" που αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ, μάλλον είναι γραφικά. Τώρα ανακάλυψε την - εν πολλοίς εισαγόμενη - εγκληματικότητα το ΚΚΕ; Μάλλον άργησε...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

  1. εχει 4 γουρουνες και 7 αμαξια,ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! και ενα πουστη σεφ για να μαγειρευει στον συζυγο Κανελλη, οταν λειπει η γυναικα του...συμφωνα με εμπιστες πληροφοριες, ο πουστης εκτος απο σεφ, εχει και τον ρολο της μπαιμπι σιτερ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρότυπο κομμουνίστριας η Γαρουφαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υπηρέτρια είναι προλετάρια ή λούμπεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον λούμπεν για αυτό τον πίνει στο υπόγειο.
      Δεν κάνει πλάκα με αυτά τα πράματα ο κομουνισμός.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών